blackhead Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 A nie je lepsie vsadit na istotu a vziat SBGR053 z miestnej inzercie? Teda pokial netrvas na takych drobnostiach ako Hi-Beat a biely cifernik :-)Mas ich hned a este o takmer polovicu lacnejsie...on chce forda a ty mu doporucujes daciu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Já osobně bych chtěl nějakého pěkného forda za cenu dacie, tj. pravda. Ale hlavně mě zajímal obecně váš názor, na Ch24 jsem nikdy nenakupoval. Sorry za kecání do vlákna o GS, které zatím nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Já osobně bych chtěl nějakého pěkného forda za cenu dacie, tj. pravda. Ale hlavně mě zajímal obecně váš názor, na Ch24 jsem nikdy nenakupoval. Sorry za kecání do vlákna o GS, které zatím nemám.chrona se nemusis bat hlavne u overeneych prodejcu, u nakupu mimo eu si pripocti dph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 @ismit: chrono24 je v pohode, ak nakupujes od predajcu. ak pasies po SBGH001, radsej skus v USA a zjednavaj cenu. pripadne sleduj WUS, tam sa obcas vyskytnu za zaujimave ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Sbgn001 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Moc pěkný. Tyhle baterky bych mohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Hlavne uz jsem se skoro bal, ze je nema.. dlouho nedal fotku... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duca Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 (upraveno) Nedokážu posoudit. Cena za samotný hodinky asi ok, ale + dph, clo. Přes chrono se většinou nespálíš, ale čína je jiný svět. Nevím, jestli bych do toho šel.koukám na https://www.chrono24.cz/seiko/grand-seiko--id12345798.htm - je to riskantní nákup, nebo ověřený prodejce na Chrono24 ač z Číny je v poho? Upraveno 10. října 2019 uživatelem Duca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Dycky sedmičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Perfecto podzimní hodinky. Prostě to tak je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Včera pri vode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Včera pri vode.Ten safír přes lunetu mě nepřestane udivovat a fascinovat! Nádherný hodinky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Moje první GS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Konečně hodinky, jež se Ti hodí k nicku, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Dokusan, ty jsou. Jaká je to reference, prosím? A klidně přihoď více fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 (upraveno) SBGV245.... Něco musím nafotit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. listopadu 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Moje první GSDobra volba! A jaky brand je lepci, GS nebo CHW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Lepci? Ward Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Lepci? Ward To jsem cekal! A ven z tohodle vlakna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se