Happy88 Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Díky kluci, mám z nich radost. [mention=39929]Happy88[/mention] já zase miluju ty tvoje hodinky, nechceš mi je přenechat? Ja nemůžu vybral jsem si je jako dárek k jubileu a de facto mi je tudíž pořídila manželka. Takže to s pouštěním dál fakt nevypadá. Hlavně z nich mám ale pořád pokaždé hodně radost, když je dám na ruku.No a navíc už vedu dlouhej pořadník a Radek má tak trošku odkupní přednostní právo. Ještě že byl tenkrát chvilkově poblouzněn Rolexem a pustil mě je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Co je mám, tak se prakticky nic jinýho na ruku nedostalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 Taky jsem je provětral...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 (upraveno) Svět je zvláštní místo k životu. Z Japonska a Poříčí přišly v podstatě nový hodinky. To je mohli poslat rovnou a nenatahovat to půl roku, ni? Ale za to čekání se mi dostalo něčeho výjimečného: GS Chron BEZ díry pod GMT devítkou. Znalci ví, ostatní kouknou na první foto před opravou (EDIT: otáčí se pořadí fotek - tak na třetí). Ježíš ty sou krásný. Ty já si asi ani nezasloužim. Takový salónní hodinky. Fakt nevím, jestli půjdou na ruku, nebo do inzerce.. Upraveno 14. července 2020 uživatelem Teatime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 Parada! Uzivaj s radostou. A naviac, je dobre vediet, ze GS sa vie postarat. Teda neviem, co na tento nazor povie doktor, ale hadam ano.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 No, právě, vie postarať, nevim. Měli to přes půl roku a omlouvat za ně musí Koscom, který je v tom nevině. Čekal bych bonboniéru s mochi a fazolovou pastou, omluvnou haiku, nejmladší dceru ředitele servisu... Nebo třeba přeleštění tahu, když mám nové pouzdro. Nebo aspoň informaci proč mám nové pouzdro. U hodinek za dvě stě bych čekal jiný přístup, než čekej, hubu drž, až budou, dostaneš zprávu, dyť je všechno v pořádku. Sem prostě trochu votrávenej a fakt nevim, co dál. Hodinky jsou to úžasný, přes tři roky toužení, než sem si je mohl dopřát, kdykoli je vidím, nepřestávám žasnout. Ale vzhledem k mému aktivnímu stylu života by se o ně možná měl starat někdo klidnější, když už jsou zase "nový". Nebo někdo s vícero hodinkami? Včera sem si vyměnil baterii ve stařičkym Polaru, co teď nosím a ani jsem to nenařizoval, hodil do šuplíku, votrávenej, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 před 44 minutami, Teatime napsal: No, právě, vie postarať, nevim. Měli to přes půl roku a omlouvat za ně musí Koscom, který je v tom nevině. Čekal bych bonboniéru s mochi a fazolovou pastou, omluvnou haiku, nejmladší dceru ředitele servisu... Nebo třeba přeleštění tahu, když mám nové pouzdro. Nebo aspoň informaci proč mám nové pouzdro. U hodinek za dvě stě bych čekal jiný přístup, než čekej, hubu drž, až budou, dostaneš zprávu, dyť je všechno v pořádku. Sem prostě trochu votrávenej a fakt nevim, co dál. Hodinky jsou to úžasný, přes tři roky toužení, než sem si je mohl dopřát, kdykoli je vidím, nepřestávám žasnout. Ale vzhledem k mému aktivnímu stylu života by se o ně možná měl starat někdo klidnější, když už jsou zase "nový". Nebo někdo s vícero hodinkami? Včera sem si vyměnil baterii ve stařičkym Polaru, co teď nosím a ani jsem to nenařizoval, hodil do šuplíku, votrávenej, Jak znám japonce, tak podle mě kvůli tomu někdo spáchal seppuku, ale to ti říct nemůžou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 před 12 minutami, Vladar91 napsal: Jak znám japonce, tak podle mě kvůli tomu někdo spáchal seppuku, ale to ti říct nemůžou stopro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 Jak já znam Japonce (a pár jsem jich profesně potkal), bílý prase jim je u řiti :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Dej tomu čas, ono se to vstřebá. Máš skvělý hodinky a nakonec všechno dopadlo dobře, tak je užívej a netrap se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Tak pan ich nosil na nato a na bicykel, tak sa nemoze cudovat, ze narusil rovnovahu vesmiru.. to je skoro tak zle, ako ked kokoti v IBM delia nulou na kvantovom pocitaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 V 14. 7. 2020 v 15:24, Teatime napsal: No, právě, vie postarať, nevim. Měli to přes půl roku a omlouvat za ně musí Koscom, který je v tom nevině. Čekal bych bonboniéru s mochi a fazolovou pastou, omluvnou haiku, nejmladší dceru ředitele servisu... Nebo třeba přeleštění tahu, když mám nové pouzdro. Nebo aspoň informaci proč mám nové pouzdro. U hodinek za dvě stě bych čekal jiný přístup, než čekej, hubu drž, až budou, dostaneš zprávu, dyť je všechno v pořádku. Kámo, švajčiarske značky na teba! Aby si si vážil, čo máš Ale, na druhej strane, pekne rozprávaš o sloníkovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 @wawrik Dík za krásné počteníčko, statečný bojovníku ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 (upraveno) Hlásím se do party. Upraveno 17. července 2020 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Perfektne hodiny. Takze u teba skoncili myslim na druhy pokus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Jsou supr a jsou u mě, jen nevím jak to myslíš s tím druhým pokusem. před 9 hodinami, EpsteinBarr napsal: Perfektne hodiny. Takze u teba skoncili myslim na druhy pokus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquik Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 V 11. 7. 2020 v 20:43, shewcza napsal: Co je prosím konkrétně tohle za model. Jsou parádní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 (upraveno) Že by staré dobré GS SBGA211 "Snowflake", akorát prohnané nějakým mimořádně ohavným "zkrášlovacím" filtrem? PS: Jinak u GS řeším podobný problém jako Teatime - ty hodinky jsou prostě tak dokonalé, až jsou skoro "sterilní" - a kvůli notorické obavě o měkkost použitého "homokovu" se na ruku nedostanou tak často jak by si zasloužily (a abych tomu dal korunu, tak jsem si k nim z letního hecu pořídil ještě "otloukací" Fortisky v PVD, se zářivě bílým cifrem) Upraveno 20. července 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 S Tebou musí být legrace ale jinak máš pravdu ve všem, až na ten homokov. Na vlásečnice horší, na sekance lepší. tady je původní foto, uznávám že jsem to přehnal. 95% upravuju na mobilu a když to později vidím na PC je to fakt ošklivý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se