jore1 Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Odesláno 14. července 2018 Dóóóst dobrá kombinace. Ty 777 vypadají parádně. Podávej zprávy, jak se budou vyvíjet v čase.Já koupil na léto 14oz Lee101, byly to vyhozený peníze, ještě jsem je na sobě neměl. Prošli pouze první lázní, protože ten novej denim byl hroznej, vypadalo to, jako když se za komunistů se vyráběly imitace jeansů. Hned po tom vyprání se začala párat kožená značka na zadku na omak sprostej hadr. Takže, jednou když odzkoušíš pořádný jeans, doporučuji nevracet se k levným značkám. Mám teď jedny IH v merku, ale nemájí moje číslo. Až dorazí, tak se taky pochlubím.
Koza_c Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 Furt lepší tyhle Lee než Nudie to byl teprve podfuk.Už jsem to tu nekde popisoval.Organic fakt pěkný.Já ?jedu? furt jedny MOMOTARO 18OZ a dokud se nerozpadnou, tak je nesundam. V 14. 7. 2018 v 19:16, jore1 napsal: Dóóóst dobrá kombinace. Ty 777 vypadají parádně. Podávej zprávy, jak se budou vyvíjet v čase.Já koupil na léto 14oz Lee101, byly to vyhozený peníze, ještě jsem je na sobě neměl. Prošli pouze první lázní, protože ten novej denim byl hroznej, vypadalo to, jako když se za komunistů se vyráběly imitace jeansů. Hned po tom vyprání se začala párat kožená značka na zadku na omak sprostej hadr. Takže, jednou když odzkoušíš pořádný jeans, doporučuji nevracet se k levným značkám. Mám teď jedny IH v merku, ale nemájí moje číslo. Až dorazí, tak se taky pochlubím.
organic Odesláno 15. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2018 V 15. 7. 2018 v 7:47, Koza_c napsal: Já ?jedu? furt jedny MOMOTARO 18OZ a dokud se nerozpadnou, tak je nesundam.Tak je foť tvl..
ivan.b Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 V 17. 7. 2018 v 15:24, organic napsal: Z netu...4A8A15AA-010B-4FE1-A973-478C43E46B25.jpegZajímavý je i opasek. Po bronzové přezce pokukuji.
moco Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 Pánové, kdyby jste při hledání někde narazili v akci nebo na eBay na MOMOTARO ve střihu TAPERED a ve velikosti 34W (moje obvyklá velikost u Levis a Pepe Jeans), dejte mi vědět....můj botník RW narůstá, ale pořádné rifle nikde.
organic Odesláno 18. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2018 Zkus Grailedhttps://www.grailed.com/shop/wRmcBpsrxw
zrno Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 Já zjistil že 21uncové unbranded jsou pro mě nenositelný, že jsem línej je "rozcházet" takže kdyby někdo chtěl mam tu UB 431 Tight velikosti 32 za 1500 na prodej. Pro mě je 16uncí asi strop.
moco Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 (upraveno) Našel jsem ve skříni Levis 508 ve velikosti 34/34, co už nenosím. Kdyby je někdo chtěl za 499 (něco na postu) na litacku, tak SZ Upraveno 26. července 2018 uživatelem moco
OndraPod Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Odesláno 28. července 2018 Nova akvizice:Nudie Jeans - Dude Dan Dry Deep Dark Comfort 12,75 ozIndigofera - Al Swearengen Danko Twill Green/Grey + dva novy opasky od Jurcy, diky za tip Z tech Nudie jsem naprosto nadsenej, barva je naprosto super, temne tmave modra, temer cerna, strihem mi Dude Dan sednou taky o neco lip nez Grim Tim(mam dvoje) v pase jsou o dost volnejsi, takze po vyprani a srazeni budou sedet perfektne.Zajimavy mi prijde, ze oproti 13,5 oz Grim Tim Dry Ring, ktery byly ze zacatku super tuhy a tvrdy a neprijemny, jsou tyhle 12,75 oz Dude Dan naprosto super pohodlny.
organic Odesláno 9. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Zdravim šílence s modrýma rukama. Ve Štěpánské pasáži je krejčovství, kde kraluje klučina s dlouhým vousem, ruským přízvukem a nadšením pro denim. Nakupuje látky a šije džíny, džísky, no paráda.Nechal jsem si u něj zkracovat nějaký gatě ale mrkněte na jeho IG profil tailor_s_lab Jinak já v červenci pořídil Dungarees od Nigela Cabourna (collabo s Lybro). Je to replika pracovních gatí z amerických letadlových lodí. Nigel je vintage fanda. Je to trochu extravagance, žena mě má za úchyla
nickolas Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Zena je hysterka...teda pokud v tom budes pobihat na zahrade, kolem letadlove lodi
organic Odesláno 9. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 V 9. 8. 2018 v 9:17, moco napsal: Kolik u nej vyjdou raw jeans?Myslim kolem 4-5k. Ale ber v potaz, že budou ušité na míru. Vybereš si látku, nitě, střih....Však mu napiš přes IG nebo tam zajdi a domluv se. Já mám gatí víc než p..delí V 9. 8. 2018 v 9:23, nickolas napsal: Zena je hysterka...teda pokud v tom budes pobihat na zahrade, kolem letadlove lodi Normálně v tom chodím po venku, před 14 dny letěl letadlem
jvecer Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Jak je to prosím s velikostí u Unbranded? Normálně nosím kalhoty a jeany velikost 33 a tady mi vyšla změřením a přepočtem velikost 36. Je to možné?
jore1 Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2018 Zdravim, vratil jsem se z dovolene a diky za tip od Organica na krecovstvi ve Stepanske pasazi pri prvni prilezitosti tam vrazim hlavu.Jinak na IH jsem koukal ze doplnili zasoby a zacaly chodit nove veci na zimu 2018. Vrele doporucuji pokud nekdo do toho chce vrazit ty prachy, tak vezmete IHSH 177 nebo 178 je to silnejsi material, ale uzasny. Necha se nosit jako kosile nebo bunda. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
organic Odesláno 10. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2018 (upraveno) Pro slovenske denimheads, Iron Heart otevrel pred mesicem novou pobocku ve Vidni edit: plus rozhovor s Alexem (Gilesův synátor)https://www.denimhunters.com/iron-heart-alex-padmore/ Upraveno 10. srpna 2018 uživatelem organic
zrno Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2018 Tak Alexander ve štěpánský chce za 15 uncový selvege cca 3700,- za 23 uncovy 5500,- za standartní střih , za namíru 4-5 tisíc . Byl jsem u něj cca 14 dní nazpět a říkal že bude mít skladem vrzy vícero velikostí tak si je prubnu a pokud budou sedět vemu radši skladovku. BTW ten černej denim vypadá ještě líp uvnitř , ale je to spíše dámská záležitost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se