Harwey Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října ked tu boli spominane flanelky, woox ma tiez zopar https://www.woox.cz/kosile-muzi/ skusali ste? mate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října před 27 minutami, Harwey napsal: ked tu boli spominane flanelky, woox ma tiez zopar https://www.woox.cz/kosile-muzi/ skusali ste? mate? Mam, měl jsem laxně přišité knoflíky, ale komunikováno a omluvili se. Jinak spokojenost, je fajn. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října před 2 minutami, Z. Paul napsal: měl jsem laxně přišité knoflíky, ale komunikováno a omluvili se. Po tej omluve hneď začali knofliky lepšie držať, že? Sory, nedalo mi. Tento typ omluv ma skor irituje. Keby poslali voucher na zľavu z ďalšieho nákupu alebo čosi také, nepoviem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října před 1 hodinou, ivan_989 napsal: Po tej omluve hneď začali knofliky lepšie držať, že? Sory, nedalo mi. Tento typ omluv ma skor irituje. Keby poslali voucher na zľavu z ďalšieho nákupu alebo čosi také, nepoviem Je možné že poslali, ale nepamatuju si já si je přešil všechny hned a měl jsem klid … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Mám 2, "letní" gramáž si nepamatuju a teplejší, co má nějakejch 220g/m2, není to sice UHF, ale teplá a pohodlná je, knoflíky držej, škoda jen, že je mi přes břicho veliká, ramena L, ale břuch bych potřeboval minimálně tak M 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Railcar Rebels Duck Canvas, nadšení stále trvá, i sem jim odpostil, že maj zip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října před 1 hodinou, Moty napsal: Railcar Rebels Duck Canvas, nadšení stále trvá, i sem jim odpostil, že maj zip Vypadaj fakt dobře. Jakej mají střih, nejsou široký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října V 1. 10. 2024 v 15:33, warann napsal: @ragu nemám, ale zkoušel jsem loni právě v DH. nakonec jsme nevzal bo mi neseděly velikostně. Už přesně nevím, ale mají to trochu posunutý a tuším mi bylo M volný a S už moc těsný (běžně mám M, občas L). Tak jsem vzal nakonec od Filsona a spokojenost. Tuším už jsem to tu taky psal. Bral jsem nicméně ve slevě. https://www.filson.eu/products/filson-man-vintage-flannel-work-shirt-fmcam0016w0322-423 jo? Já jich pár měl a moc mě nepřesvědčili teda... V 1. 10. 2024 v 15:49, ragu napsal: @warann jasný, počítám že ji nejdřív zkusím, koukal jsem na míry a maj to minimálně o číslo posunutý. Filson znám, počkám na slevy. Ještě jsem našel doporučení na Vermont https://www.vermontflannel.com/ Kupovali jsme loni přímo v Burlingtonu, VT mají to hezký, ale flanel není úplně nejtlustší a kostky nelícují... V 1. 10. 2024 v 21:12, Diamondking napsal: Chlapi, mrkněte na košile Pike Brothers. Mám dvě a jsou fajn. https://www.pikebrothers.com/en/Online-Shop/Shirts/ Pike bros mám více věcí (hanley, kšandy,...) a kvalitní tovar! ještě mám https://www.raeznikshirts.com/ jak původní český flanel(ok), tak i teď ten portugalský a přijde mi to top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října (upraveno) před 8 hodinami, vanderB. napsal: jo? Já jich pár měl a moc mě nepřesvědčili teda... Mne celkem vyhovuje, bral jsem teda nejakou tu tlustsi verzi. Ale ja to mam bezne tak nejak naopak. Kdysi jsem zkusil henley od 3sixteen. Cekal jsem asi kdovi co a vono to tam nebylo. Tak jsem ho prodal, ale zkusil od nich jeste jiny. Stravil jsem v nem vikend a pak ho dal manzelce na tahani na doma. Myslim, ze ho stejne nenosi. Pak treba triko Momotaro. Tam jsem cekal asi jeste vic a … zkusil jsem ho pak dal taky manzelce…. Upraveno 29. října uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října rád věřim - v Bostonu jsem si zkoušel Mackinaw a to už vypadalo fortelně, ale zas jsem nechtěl pustit chlup jinak trika to je potíž pro mě se střihem...někdy širší než delší, ale warehouse, gladhand a buzz ricksons dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Dneska jsem koupil nový řemen od KRYSL GOODS akorát mi chybělo par dírek kvůli délce. Prodejce říká neni problém a dodělám na počkání, tak rikam OK. Akorát mi nedošlo, ze původní dírky jsou oválné a ty co dodělal jsou kulaté. Nejaka rada jak to doladit? Napadlo me akorát vrtačkou na rychlé otáčky jakoze naklopit vrtačku, ale nevim no. Diky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Ser na to, vrtačkou to dojebeš a roztrháš povrch kůže, jestli Tě to trápí, tak bych oslovil Habadeje nebo Zrna Stejně se Ti to částečně vytahá a kromě tebe a ted celýho fora to nikdo jinej neuvidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Počítám, že to akorát dojebeš.. Buď to nech tak a žij s tím, nebo to dej odborníkovi. A jestli to chceš opravovat, tak určitě ne vrtačku... Raději ručně, třeba kulatým pilníkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Moty mě předběhl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Ja to teda dělám tim bazmekem co je na Victorinoxu, pěkně ručně a pomalu a jde to super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Diky. kusim trošku na jednu dírku ten kulatý pilník co mám na broušení řetězů. Co jsi myslel Frantiku na tom Victorinoxu? Jinak na to kašlu přesně jak píšete. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu tipuju tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Tak si vezu z usa dva novy kousky: 11oz Unbranded 422 a podobny 12oz Naked & Famous. Jsou super. Taky tam meli RW Beckman Klondike flatbox, libovy botky, ale ty jsem tam nechal s tezkym srdcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 12 hodinami, Strocek napsal: tipuju tohle Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Pilníky na řetězy a takhle to dopadlo. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se