špelda66 Odesláno 14. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2024 Jo, Alex ve Vršovicích je jistota,"krejčí chronomagu" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2024 Tohle sem taky patří, placenej článek na WSJ https://www.wsj.com/style/fashion/i-fell-for-a-ridiculously-expensive-flannel-shirt-then-hunted-for-its-cheaper-equals-1dee74a1 Odemknout to jde přes https://paywallreader.com/ https://archive.ph/2024.12.08-224432/https://www.wsj.com/style/fashion/i-fell-for-a-ridiculously-expensive-flannel-shirt-then-hunted-for-its-cheaper-equals-1dee74a1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2024 Loď z Hamburku dorazila.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2024 Před hodinou, Diamondking napsal: Loď z Hamburku dorazila.... Zrovna mám stejný na sobě teda až na velikost a dvě "ii", moje jsou indigo jen jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2024 Moje zatím schnou, dal jsem je na půl hoďky do vlažné vody ať se vyplaví škrob a různé svinstva. Kdysi mi to poradil Vlčisko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2024 cca před týdnem mi dorazlily IH-777S-142od, taky se je chystám namočit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 UPS paráda, ještě dnes dorazily na střídačku Samuraje, Momotaro teda byly na první prochajdě o dost příjemnější 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 před 1 hodinou, sido napsal: UPS paráda, ještě dnes dorazily na střídačku Samuraje, Momotaro teda byly na první prochajdě o dost příjemnější Momo mám 2x, od Samurai mám košili, ale ty kalhoty mě už dlouh lákaj, íbí se mi, jak sou takový hrubý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Před hodinou, Moty napsal: Momo mám 2x, od Samurai mám košili, ale ty kalhoty mě už dlouh lákaj, íbí se mi, jak sou takový hrubý jak říkáš, Momotaro jsou takový hladký a hned příjemný, tohle je hrubarna sem zvedavej jak se oboje nakonec vybarví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Já už mám asi dva roky vyhlídnutý v denimheads tyhle, ale zatím jsem se nerozhoupal. https://denimheads.cz/products/samurai-jeans-17oz-koku-benkei-jeans-black-s211bk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Hynek Čermák, rozhovor ve Spotlight - Iron Heart Wabash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 36 minutami, organic napsal: Hynek Čermák, rozhovor ve Spotlight - Iron Heart Wabash Tu jsem si nedávno zkoušel v Denim Heads Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna o svátky na mě skočil u Dědka a měl MocToe, myslím, že je náš i v hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna cultizm ma nejake zlavy teraz https://www.cultizm.com/de/sale/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Tak se hlásím do klubu 日本のデニム (nihon no denimu) - tedy japonských džín. Využil jsem nabídky místního člena a pořídil si Momotaro 0105SP. Vzhledem k tomu, že mají v podstatě shodný střih s mými Levis 502, dopadlo to bez zkoušení na první pokus velmi dobře. Za mě super materiál akorát na tyto chladnější měsíce. Jinak ale musím říct, že mě Chronomag už začíná pěkně štvát - tedy hlavně jeho mimohodinková sekce. Před Chronomagem byly moje koníčky* omezené na cestování a nože (byl jsem zcela spokojen). Po Chronomagu přibyly samozřejmě hodinky, pak boty, opasky, peněženky (a jiné kožené výrobky) košile, e-bike, single malt a teď ještě ty džíny. Kde se to kua zastaví?.... *koníčky = komodity, za které se dají utratit (mnohdy nemalé) peníze 1 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna To Traveller... Zas to ber tak, že to jsou všechno dobré investice, měl bys utratit ty prachy za nějaké chujoviny? A hoď tady foto těch Momo ať se pokocháme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Zde 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno sobota v 21:35 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 21:35 18oz... ale vono to nakonec pude 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno včera v 05:51 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 05:51 Pošli nějaký link ať víme víc, líbí se mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami před 1 hodinou, špelda66 napsal: Pošli nějaký link ať víme víc, líbí se mi na knoflíku "Iron Heart" tak to může být IRON HEART GERMANY , já naposled bral Henley - 1927 Henley Shirt long sleeve ecru | 4XL | P0401-20-0036-4XL a tam mají taky pěkné denim kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se