Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, sido napsal:

UPS paráda, ještě dnes dorazily na střídačku Samuraje, Momotaro teda byly na první prochajdě o dost příjemnější 😇 

samuraj.jpg

Momo mám 2x, od Samurai mám košili, ale ty kalhoty mě už dlouh lákaj, íbí se mi, jak sou takový hrubý

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Moty napsal:

Momo mám 2x, od Samurai mám košili, ale ty kalhoty mě už dlouh lákaj, íbí se mi, jak sou takový hrubý

jak říkáš, Momotaro jsou takový hladký a hned příjemný, tohle je hrubarna  🧘 sem zvedavej jak se oboje nakonec vybarví 😎

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak se hlásím do klubu 日本のデニム (nihon no denimu) - tedy japonských džín. Využil jsem nabídky místního člena a pořídil si Momotaro 0105SP. Vzhledem k tomu, že mají v podstatě shodný střih s mými Levis 502, dopadlo to bez zkoušení na první pokus velmi dobře. Za mě super materiál akorát na tyto chladnější měsíce. 

Jinak ale musím říct, že mě Chronomag už začíná pěkně štvát - tedy hlavně jeho mimohodinková sekce. 🙂

Před Chronomagem byly moje koníčky* omezené na cestování a nože  (byl jsem zcela spokojen). Po Chronomagu přibyly samozřejmě hodinky, pak boty, opasky, peněženky (a jiné kožené výrobky) košile,  e-bike, single malt a teď ještě ty džíny. Kde se to kua zastaví?....

*koníčky = komodity, za které se dají utratit (mnohdy nemalé) peníze

• Like 1
  • Haha 2
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
před 1 hodinou, špelda66 napsal:

Pošli nějaký link ať víme víc, líbí se mi

na knoflíku "Iron Heart" tak to může být IRON HEART GERMANY , já naposled bral Henley - 1927 Henley Shirt long sleeve ecru | 4XL | P0401-20-0036-4XL a tam mají taky pěkné denim kousky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...