Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Můžu se zeptat kluci, jak moc se roztahují Momotaro?

Nemám zkušenost s japonským denimem, ale u fashion značek kupuju v principu kalhoty tak, abych je jen taktak zapnul, protože ve finále se roztáhnou na běžnou velikost. Pokud jsem si v minulosti koupil jeansy které seděly v obchodě, začaly mi po pár nošeních být nepříjemně volné. Snažím se dobrat, s pomocí velikostní tabulky, jakou mám velikost 🙂 

Díky

Odesláno
před 4 hodinami, Andrew napsal:

Nemám zkušenost s japonským denimem, ale u fashion značek kupuju v principu kalhoty tak, abych je jen taktak zapnul, protože ve finále se roztáhnou na běžnou velikost. Pokud jsem si v minulosti koupil jeansy které seděly v obchodě, začaly mi po pár nošeních být nepříjemně volné. Snažím se dobrat, s pomocí velikostní tabulky, jakou mám velikost 🙂 

Díky

ty moje tak +1,5cm v pase za 3mesice, uvidím až je vyperu, počítám ze se zase kousek smrsknou zpět a případně budu muset min běhat a víc jíst koblížky 🙋‍♂️

Odesláno
před 13 hodinami, Andrew napsal:

Díky

prijde mi ze je to hlavne dany materialem, kdyz je k bavlne pridany nejaky procento elastanu, spandexu a podobnych pruznych materialu, tak se pak ty dziny opravdu neprijemne vytahaji plus se mi v minulosti vytahaly i dziny ktery byly 100% bavlna ale latka pruhledna... momo bych koupil velikostne stejne jako kupujes ostatni a jak pise sido, cca 1,5 pustej, vytahani se bat nemusis

hmmm.... a co se teda stalo ve skrpalovym vlakne? 😂😂😂

Odesláno
V 26. 3. 2025 v 16:51, Andrew napsal:

Já mám 15,7 Oz a natáhly se všude kromě pasu.... Ale ne o moc. Spíš se jakože přizpůsobily.

Ale toto je matroš. 

Screenshot_20250327_181809_Instagram.thumb.jpg.1b201e9f30037153b4568d47fa94f98b.jpg

• Like 2
Odesláno
před 16 minutami, Diamondking napsal:

Já mám 15,7 Oz a natáhly se všude kromě pasu.... Ale ne o moc. Spíš se jakože přizpůsobily.

Ale toto je matroš. 

Screenshot_20250327_181809_Instagram.thumb.jpg.1b201e9f30037153b4568d47fa94f98b.jpg

wow, to jsou prkna ne? 😂 

Odesláno

Super výrobné video. Chcel by som ešte vidieť krátke video človeka, jak si tie gate oblieka, potom sa obuje a zaviaže si šnúrky, chvíľu sa prechádza  zdvihne kľúče co mu padli a potom sa vyzuje a vyzlečie si gate.

Odesláno
před 6 minutami, ivan_989 napsal:

Super výrobné video. Chcel by som ešte vidieť krátke video človeka, jak si tie gate oblieka, potom sa obuje a zaviaže si šnúrky, chvíľu sa prechádza  zdvihne kľúče co mu padli a potom sa vyzuje a vyzlečie si gate.

Tipl bych si, že se víc lidí zvládlo projít po Měsíci 🌗 než realizovat tebou uvedenou 40oz vycházku 😉

Odesláno
před 3 hodinami, ivan_989 napsal:

Obidva kusy už predali? Hmm...

muze to bej zajimava investice, treba nekdo z BDSM komunity si je ponosi, potrpí si, rozedre si vsechno a vytvori genialni fades a pak je streli za ranec 😍

Odesláno
před 16 hodinami, ivan_989 napsal:

Tady je (pravděpodobně už nošený) v čase 9:12 nějakej týpek obléká. 

Odesláno

Husté. Keď som mal nové IH, tiež som chvíľu rozmýšľal ze gombíky si zapnem kombinačkami, aspoň prvých párkrat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...