Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak jsem zřejmě měl zas jednou víc štěstí jak rozumu. Denim Demon asi není značka, ze který by zakladatel vlákna "padal na zadek", ale rozhodně je to zajímavější než bežná konfekce, ostatně je mají i v Denim Heads. No a díky vydatný slevě na poslední kusy vyšly na necelý 2 litry i s poštou. Sedí skvěle, mám radost, že jsem to riskl. Tak aspoň 2 mobilovky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chytnou patinu i rifle jednolité tmavé barvy od Zara? Nevim přesně jak poznat v obchodě raw denim....ma to být na nich napsáno ze to jsou raw denim? Nebo podle čeho to poznám? nechci ty rifle vyprat az po roce a zjistit ze jsou furt nevyšoupané :-))))

Dik za info neználkovi.

?
Odkaz ke komentáři

http://www.artofmanliness.com/2014/04/22/raw-selvedge-denim-introduction/ Don?t Confuse Selvedge with Raw

A common misconception is that all selvedge denim jeans are raw denim jeans and vice versa. Remember, selvedge refers to the edge on the denim and raw refers to a lack of pre-washing on the fabric.

While most selvedge jeans on the market are also made with raw denim, you can find jeans that are made from selvedge fabric but have been pre-washed, too. You can also find raw denim jeans that were made in a projectile loom, and thus don?t have a selvedge edge.

Make sure to keep this distinction in mind when you start shopping for selvedge or raw jeans.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Nudie po jeden rok skoro nepretrziteho noseni cca 350dni si dokazu tvrdit.

1x vyprane v potoce bez zadneho pripravku.

Nijak nezapachaji, nejsou nikde spinave (jen jsem vzdy pokud byla nekde nejaka spina nebo smouha otrel houbickou).

Jiste jeste neco vydrzi. ;).

Odkaz ke komentáři

Taky si myslim,ze se tu resi uplne jina sorta denimu.V Olympii maji ty Lee 101.Mam velky dilema.Tohle vlakno me dostalo ale bojim se,ze na to neprat je,nemam koule.I kdyz jsem na techto tuzexovych jeansech vyrostl.

Já "peru" tak 3x do roka, ale zásadně ne v pračce. Stačí napustit vanu vlažnou vodou, použít tekutý prášek na černý hadry. Na netu je bambilion návodů.

Pračka může raw denimu úplně zničit kresbu. Džíny se ždímáním v automatce pokrčí a vymyje se denim na ohybech. 

Odkaz ke komentáři

Tak uz to nevydrzelo. :(.

Nudie po jeden rok skoro nepretrziteho noseni cca 350dni si dokazu tvrdit.

1x vyprane v potoce bez zadneho pripravku.

Nijak nezapachaji, nejsou nikde spinave (jen jsem vzdy pokud byla nekde nejaka spina nebo smouha otrel houbickou).

Jiste jeste neco vydrzi. ;).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...