warann Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Tak balíček ze Švédska dorazil. Objednáno v něděli, dnes FedExem dorazily. Jsem docela napjatej, ale po pravdě by to byla velká náhoda, kdyby seděly. Takže hubenější kolegové pozor, za chvíli možná budou v prodejním vlákně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Tak jsem zřejmě měl zas jednou víc štěstí jak rozumu. Denim Demon asi není značka, ze který by zakladatel vlákna "padal na zadek", ale rozhodně je to zajímavější než bežná konfekce, ostatně je mají i v Denim Heads. No a díky vydatný slevě na poslední kusy vyšly na necelý 2 litry i s poštou. Sedí skvěle, mám radost, že jsem to riskl. Tak aspoň 2 mobilovky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Ty sou už nošený, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Taky si myslim,ze se tu resi uplne jina sorta denimu.V Olympii maji ty Lee 101.Mam velky dilema.Tohle vlakno me dostalo ale bojim se,ze na to neprat je,nemam koule.I kdyz jsem na techto tuzexovych jeansech vyrostl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Bych je normálně vypral a nějaký "nepraní" neřešil. Aspoň budou dřiv ošoupaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 I to je reseni ale ta originalni kresba,ktera se z toho da vytriskat je velmi lakava :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Tak mobil a peněženku z toho musíš dostat vždycky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 ...a kondom v leve zadni. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Tam nosím hřeben.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 (upraveno) @ Cegy a Freelander : Jako bych nic neřekl :-). Mají v sortimentu i raw denim (http://denimdemon.se/product/aahka-saajpe/ ), já se nakonec rozhodl pro tyhle. Upraveno 2. října 2015 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Chytnou patinu i rifle jednolité tmavé barvy od Zara? Nevim přesně jak poznat v obchodě raw denim....ma to být na nich napsáno ze to jsou raw denim? Nebo podle čeho to poznám? nechci ty rifle vyprat az po roce a zjistit ze jsou furt nevyšoupané :-))))Dik za info neználkovi.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Vidis ty bily okraje? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 http://www.artofmanliness.com/2014/04/22/raw-selvedge-denim-introduction/ Don?t Confuse Selvedge with Raw A common misconception is that all selvedge denim jeans are raw denim jeans and vice versa. Remember, selvedge refers to the edge on the denim and raw refers to a lack of pre-washing on the fabric.While most selvedge jeans on the market are also made with raw denim, you can find jeans that are made from selvedge fabric but have been pre-washed, too. You can also find raw denim jeans that were made in a projectile loom, and thus don?t have a selvedge edge.Make sure to keep this distinction in mind when you start shopping for selvedge or raw jeans. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 To jsem nevedel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Nudie po jeden rok skoro nepretrziteho noseni cca 350dni si dokazu tvrdit.1x vyprane v potoce bez zadneho pripravku.Nijak nezapachaji, nejsou nikde spinave (jen jsem vzdy pokud byla nekde nejaka spina nebo smouha otrel houbickou).Jiste jeste neco vydrzi. . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Taky si myslim,ze se tu resi uplne jina sorta denimu.V Olympii maji ty Lee 101.Mam velky dilema.Tohle vlakno me dostalo ale bojim se,ze na to neprat je,nemam koule.I kdyz jsem na techto tuzexovych jeansech vyrostl.Já "peru" tak 3x do roka, ale zásadně ne v pračce. Stačí napustit vanu vlažnou vodou, použít tekutý prášek na černý hadry. Na netu je bambilion návodů.Pračka může raw denimu úplně zničit kresbu. Džíny se ždímáním v automatce pokrčí a vymyje se denim na ohybech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Tak uz to nevydrzelo. .Nudie po jeden rok skoro nepretrziteho noseni cca 350dni si dokazu tvrdit.1x vyprane v potoce bez zadneho pripravku.Nijak nezapachaji, nejsou nikde spinave (jen jsem vzdy pokud byla nekde nejaka spina nebo smouha otrel houbickou).Jiste jeste neco vydrzi. . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 Asi nepřirozeně velký přirození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 organicu, takze kdyz si normalne kupuju vobyc rifle 36/34, tak si mam v raw koupit 38/34? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 Ne vetsi, ale rozhodne mensi od tvoji velikosti urcite o dve cisla (hodne se RAW roztahuji). . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se