tm80 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 jo trefil.pomerim,co mam doma a dle tabulek to odpovida. standartne 32 +/- cislo,dle cm v tabulce.
Koza_c Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Zítra vezu na opravu nebo spíše menší reklamaci MOMOTARO.Nějak se začíná parat jen růžová nit, ale jinak drží.Přes rok neprane a denně nosene. .
CEGY Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Zítra vezu na opravu nebo spíše menší reklamaci MOMOTARO.Nějak se začíná parat jen růžová nit, ale jinak drží.Přes rok neprane a denně nosene. .Fotečka by byla?
Filip.J Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Nudies za 50e.neberte toA odkudpak, prosím pěkně?
tm80 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 https://www.nudiejeans.com/uz to zacina ridnout
organic Odesláno 10. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Zítra vezu na opravu nebo spíše menší reklamaci MOMOTARO.Nějak se začíná parat jen růžová nit, ale jinak drží.Přes rok neprane a denně nosene. .Tak ty bych chtěl taky vidět. Na mých Momo jsem prodřel nitě na prdeli na kapsách, trošku začíná být znát i obnošení na nitích mezi nohama, ale zatím drží. Spíš mě štve, že jsou mi velký. Když jsem je kupoval, skoro jsem je nezapnul, Teď je zapnuté sundám a potřebuju pásek. Kam je vezeš? Do Konviktské? Koketuju s myšlenkou se některé džíny nechat zkrátit. Mají na to ty Union Special mašinky, aby to bylo zapošitý tím správným "chainstitching" švem?
Koza_c Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Jo kamaráde už se docela vybavují.Přesně tak tam je vezu a asi si tam nechám opravit tu RW 875 botu ať to nemusím řešit.Tak ty bych chtěl taky vidět. Na mých Momo jsem prodřel nitě na prdeli na kapsách, trošku začíná být znát i obnošení na nitích mezi nohama, ale zatím drží. Spíš mě štve, že jsou mi velký. Když jsem je kupoval, skoro jsem je nezapnul, Teď je zapnuté sundám a potřebuju pásek. Kam je vezeš? Do Konviktské? Koketuju s myšlenkou se některé džíny nechat zkrátit. Mají na to ty Union Special mašinky, aby to bylo zapošitý tím správným "chainstitching" švem?
warann Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Nudies za 50e.neberte toHele za jak dlouho ti přišly? Já objednával někdy minulý úterý. Celkem by mi to bylo fuk, ale jak jsi psal níže, tak to trochu řídně, a rád bych měl něco v záloze pro případ že by mi nebyly a musel jsem je měnit. Jinak sorry za plevel, ale Levis 511 selvedge 32/32 jsou aktuálně připravný k odeslání po té, co se mi od předhcozího zájemce vrátily nepřevzatý (viz:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/102965-willberich/ ). Takže kdyby měl někdo zájem tak dejte vědět, nějak se dohodnem ať jsou z domu.
MR1990 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Veľka škoda že tie 511 nie sú 33/32, to by som nad nimi aj uvažoval ... :/ Hele za jak dlouho ti přišly? Já objednával někdy minulý úterý. Celkem by mi to bylo fuk, ale jak jsi psal níže, tak to trochu řídně, a rád bych měl něco v záloze pro případ že by mi nebyly a musel jsem je měnit. Jinak sorry za plevel, ale Levis 511 selvedge 32/32 jsou aktuálně připravný k odeslání po té, co se mi od předhcozího zájemce vrátily nepřevzatý (viz:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/102965-willberich/ ). Takže kdyby měl někdo zájem tak dejte vědět, nějak se dohodnem ať jsou z domu.
organic Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Hustá džínska http://www.okayamadenim.com/products/pure-blue-japan-natural-deep-indigo-selvedge-jacket?mc_cid=4d3073f77f&mc_eid=ea965a0838&variant=28918961746 Ručně barvená přírodním indigem... THE PRODUCTION PROCESS Sourcing from only locally grown Indigofera fields, the annual output of Japanese grown Indigofera leaves is extremely low, making the production of these jeans particularly strenuous and especially rare. Hank dyeing (a process of dyeing by hand) is not for the faint hearted - a labor intensive process, every roped thread bunch is hand dyed at a minimum of 20 times each to create the hue of deep indigo. The hand dyeing process is followed by the drying period, done in a careful and systematic way to limit the bleeding of the Natural Indigo. The Natural Indigo threading is sent back down to Kojima, Okayama, from Tokushima, to be milled into Selvedge denim on a Toyoda Shuttle Loom.
heboš Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Hele za jak dlouho ti přišly? Já objednával někdy minulý úterý. Celkem by mi to bylo fuk, ale jak jsi psal níže, tak to trochu řídně, a rád bych měl něco v záloze pro případ že by mi nebyly a musel jsem je měnit.Já objednával z Nudie Jeans 4.1. Druhý den přišla omluva,že toho mají moc a bude nějaké to zpoždění... No a dnes došel email, že předali dopravě...Tak uvidíme, jak jsem trefil velikost, páč ne, že řídne ale už nejsou ...
warann Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Veľka škoda že tie 511 nie sú 33/32, to by som nad nimi aj uvažoval ... :/ No hlavně ony jsou reálně spíš 31/32.Já objednával z Nudie Jeans 4.1. Druhý den přišla omluva,že toho mají moc a bude nějaké to zpoždění... No a dnes došel email, že předali dopravě...Tak uvidíme, jak jsem trefil velikost, páč ne, že řídne ale už nejsou ...Hmm to jsme na to stejně. Jakou jsi objednával velikost? já 33/32 tak jsem taky napjatej.
tm80 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 (upraveno) Hele za jak dlouho ti přišly? Já objednával někdy minulý úterý. Celkem by mi to bylo fuk, ale jak jsi psal níže, tak to trochu řídně, a rád bych měl něco v záloze pro případ že by mi nebyly a musel jsem je měnit. Jinak sorry za plevel, ale Levis 511 selvedge 32/32 jsou aktuálně připravný k odeslání po té, co se mi od předhcozího zájemce vrátily nepřevzatý (viz:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/102965-willberich/ ). Takže kdyby měl někdo zájem tak dejte vědět, nějak se dohodnem ať jsou z domu. Hele, objednával jsem to nějak v úterý 27.12, odesláno 2.1. a 6.1. UPS severe weather conditions v CR, přišli tedy až 9.1.Ale ono to je při slevách asi normální. Sice mají dodání 3-5 dní, ale spíše mi to chodí tak 10-14 ve výprodeji. Upraveno 12. ledna 2017 uživatelem tm80
Filip.J Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 https://www.nudiejeans.com/uz to zacina ridnoutTy jo, koukal jsem tam, a i když bych si asi vybral, nějak mi nesedí střihy - i Loose Leif je mrkváčovějí (= v nohavicích užší) než slim střih u Gustinů, o straight nemluvě. Když vyberu větší velikost s kratšíma nohavicema, aby to bylo širší, tak je to zase moc široký v pase... přitom nejsem žádnej kulturista a na nohách toho moc nemám. Ještě že jsem teď zásobenej od těch Gustinů...
heboš Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 No hlavně ony jsou reálně spíš 31/32.Hmm to jsme na to stejně. Jakou jsi objednával velikost? já 33/32 tak jsem taky napjatej.Já objednával 34/34 - měřeno doma na riflích a napasováno do té jejich tabulky...takže uvidíme. Už jsou v Germánii... :-)
warann Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Tak to jsme na tom stejně, taky Německo -Langenhagen, Germany 13.01.2017 6:17 Departure Scan. Ku*wa to je doba a než to dorazí, tak vyprodaj sklady a na případnou výměnu bude prd.
Návštěvník Jagman Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Tady bude hodne Nudiee v prodejni sekci ja to nastesti neresim me sedi vsecko
heboš Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Tak to jsme na tom stejně, taky Německo -Langenhagen, Germany 13.01.2017 6:17 Departure Scan. Ku*wa to je doba a než to dorazí, tak vyprodaj sklady a na případnou výměnu bude prd.No a v pondělí budou doma...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se