Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak jen hlásím, jak jsem slíbil, že mně včera přišly 501 ala Zmizík. Jestli jsou pravý, to nepoznám ale měly hodně odznaků. Velikost 34-36, normálně mám 33-32. Tak jak přišly, tak byly velký, dlouhý a široký, tak jsem je hodil na chvíli naruby do pračky, bez prášku, na 40. Zlehka vyždímal, nechal uschnout a jsou mi přesně, akorát teda dlouhý, tak je nosím vohrnutý jak ten frajer z Denimheads. Asi v tom budu pokračovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super! Vítám tě v klubu postižených Brůno.

Tady jsou jedny krásný Momotaro v aukci Mě by byly malý (sice píše 36, ale jsou spíš 35 podle uvedených čísel), tak zkuste štěstí někdo jinej.

UK shipping only, ale to se dá pořešit virtuální UK adresou.

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Moc děkuju

Nz. Si spíchneš džeksny sám? Já si v mládí ušil metalový kalhoty, takový gepardí.

)) sám neee. Od té doby co jsem našel ideální střih kalhot si všechny podle nich nechávám šít. Takže uvažuji zkusit tenhle matroš.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Mno, tak popojedem.Rozšířil jsem sbírku gatí o Momotaro. Kultovní japonská firmička, špičkové zpracování, 100% zimbabwská bavlna.

Neco pro pradlenky! Jsem narazil na zajímavý přípravek pro péči o neprané smradlavky od Sugar Cane. Jsou to dva pytliky, nejdřív se jeden rozpustí ve studené vodě a kalhoty se nechají odmočit, pak výplach čistou vodou a druhý pytlík do teplé vody, tentokrát bez mach?ní nechat uschnout.

No a do třetice krásné třtinové džínsy. Ale jak říká Millis, sedum za džeksny je moc.

http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?sbk=1&nav=SEARCH&itemId=131063749932

Odkaz ke komentáři

Mno mně se nakonec nejvíc zalíbili pánové Gustin & Powell, takže jsem se jim přihlásil na Japan Thirteener a teď čekám, jak to dopadne - pokud ano, jakože to předpokládám, tak je budu mít doma v únoru. Ten výběr z různých barev a gramáží, z toho jde hlava kolem  :blink:

Odkaz ke komentáři

Mimochodem Organicu, jak dlouho ti takový raw gatě vydrží? U mě jsou obyčejné jeansy docela spotřebka, i proto se mi za kus nechce dávat moc - paradoxně nejmíň u mě vydržely Lewisky a HISky, teď mám F&F z Tesca a Blue Harbor od M&S, myslím, že žádné z nich nestály přes 500 korun, a ty zatím drží překvapivě dobře. Ty první dvě jmenované značky se mi vždycky vysypaly do roka - ale musím tedy přiznat, že za tu dobu byly 5x - 10x prané a nošeny byly prakticky stále.

Odkaz ke komentáři

Tak já to dost střídám :) Raw denim mánie mě chytla teprve v létě, takže o výdrži se můžeme bavit tak za dva roky. Jinak předtím jsem nosil většinou Wrangler, Mustang, Marlboro Classics, seřazeno podle výdrže. Marlbora moleskiny jsem vyhodil po třech letech občasného nošení, na Wranglerech není ani po třech letech vidět nějaké prodřeniny (většinou to rozedřu mezi nohama). Ale to může být frekvencí nošení. Jsem úchyl, mám víc hadrů než moje žena.

Odkaz ke komentáři

Zvláštní záliba. Džíny peru co týden (takže některý zdejší vintage bych nemohl), nenávidím takový, který se po pár dnech nošení vytahnou (takže Zmizíkova metoda vyparu a zdrcnou se by nepriošla).

Celkem gut jsou Guess, nejsou tak mastný jako Dízly a Rypleje. Samozřejmě je to konzumní protipól tomu zdejšímu.

Ale láká mě to, ne že ne, já se snad u organica stavim na zkoušku, některý ty věci z inzerce by velikostně seděly.

Odkaz ke komentáři

Hehe, klidně se stav bandi. Undranded jsem si nakonec nechal a zrovna je mám na sobě. Za těch 70 babek jsou super. Momotaro vyzvednu až dneska, třeba mi budou malý a udělám ti cenu. To bys pak do toho skočil po hlavě jak Primkař do Rolexu.  Ještě pořád nedoraziliy Super Heavy 21oz od Gustina. Na ty se těším, to by měl být brutální matroš.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...