jore1 Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Wabash + Shadow selvedge denim.jpgSkvela kosile, ale nejak si na to netroufam asi bych ji neunosil. Mam tu ih178 a 33 ted jsem jeste objednal 206, ale cele leto to lezelo ve skrini. Moc teplo. To sami v RW, cely leto na noze sandaly. Uzavrena bota se neda.Hod sem obrazek cely kosile. Palec nahoru. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Wabash + Shadow selvedge denim.jpgKoukal jsem na ni v IH maji ji ted za docela rozumnou cenu i velikosti jsou dostupny. Cekam ale na 888od nemaj moji velikost. Tak se musim drzet. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 (upraveno) Hele, jore1, tohle neni Iron Heart košile, ale Bronson Rugged Wear. Stojí pár kaček, ve srovnání s IH , cca 50 EUR. a má supr detaily,jako větrání podpazuchy Ale bacha na velikosti, XXL = asi L, je to číslování pro Asiaty...https://www.aliexpress.com/item/new-design-stripe-long-sleeve-casual-shirt/32332333880.html Upraveno 24. srpna 2018 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Díky organicu , konečně jsem našel co hledám a to monkeypants za dobrý prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 (upraveno) Rádo se stalo kámo edit: jsem si musel vygooglit, co jsou monkeypants. Čéče a ty moje Lybro dungarees jsou vlastně monkeypants s kšandama. Tedy pokud to znamená, že maj velkou kapsu na prdeli a dvě velký vepředu... Upraveno 24. srpna 2018 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Organic diky za foto, je paradni. Vecer mrknu na jejich stranky. Treba bude posun i jinym smerem nez IH. Ale u IH jsem nadsen jejich kvalitou a zpracovanim. Proste veci na hodne dlouhou dobu. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Ale bacha na to. Protože, když kupuješ IH hadry, tak musíš přemýšlet, kdo je po tobě zdědí Protože jsou nezničitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Coece ja ani nevim vo cem to pises. Ja jsem jeste z rodu klasickejch jeans( Rifle) z tuzexu Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 (upraveno) Tak to ja taky, ze jo. Wildcat za 60 bonu, ci kolik to stalo Upraveno 24. srpna 2018 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Rádo se stalo kámo edit: jsem si musel vygooglit, co jsou monkeypants. Čéče a ty moje Lybro dungarees jsou vlastně monkeypants s kšandama. Tedy pokud to znamená, že maj velkou kapsu na prdeli a dvě velký vepředu...jj to je ono a ještě jedny jsem si tam vybral , že ja tam vubec lez ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Tak to ja taky, ze jo. Wildcat za 60 bonu, ci kolik to stalo 31f4a5e12698cf704c5c8310e0da901c.jpgJo jo, tak to budem podobnej rocnik. Ja zacinal se Super Rifle za 45bonu to byl tenkrat mozna vic jak tydenni plat taty. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Já už sem taky docela starej kozel, ale moje první Super Rifle asi ve 13 letech stáli asi 100 bonů. A to byl asi rok 1978. Takovouhle láci jako vy, já nepamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dumpling Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 (upraveno) Ahooj,neměl by jste někdo zájem o tuto košili Indigofera - Copeland Indigo/Black Shirt 14oz vel. M.Košile je v super stavu, jen 2x nošená a 1x namočená ve vlažné vodě.Prodávám ji, protože mě bohužel nesedí velikost.V připadě zájmu pošlu rozměry.Košili jsem koupil za 6700Kč a teď ji prodávám za 4500Kč. Při rychlém jednání se můžeme na ceně ještě třeba nějak domluvit Upraveno 28. srpna 2018 uživatelem dumpling Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan.b Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Dnes a zítra objednáte od kanadských The Unbranded Brand opět bez poštovného #laborday18 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Velikosti sedí dobře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dumpling Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Tak Indigofera - Copeland prodána... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Dnes a zítra objednáte od kanadských The Unbranded Brand opět bez poštovného #laborday18Prosím poradit správný střih a velikost pokud nosím 36/34 Levis 501 - jak vybrat na Unbrandet https://theunbrandedbrand.com/collections/16oz-indigo-slubby-selvedge-denim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dumpling Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2018 Ahoj, ještě prodávám NOVOU a nikdy nenošenou bundu Indigofera - Banks Jacket Winlock Selvage Denim 13oz velikost M.Bunda je jen vyzkoušená a je už bez visaček.Bundu jsem koupil za 7390Kč a teď bych ji chtěl prodat za 5390Kč včetně poštovného (balík do ruky - dodání druhý den na dobírku) Info z webu:Banks is a jacket made by the Swedish brand Indigofera. The inspiration behind the jacket comes from classic denim jackets from the 60s but Indigofera have added functionality to the max adding a total number of six pockets. Two chest pockets, two side hand pockets and two large inner pockets. The fabric used in this version is a 13oz thick Japanese red line selvage in a nice blue shade that reminds you of denim jackets from the 60s.- Indigofera Banks Jacket Winlock Selvage Denim.- 13oz Japanese selvage denim.- 100% cotton.- Two chest pockets and two lower pockets.- Two large innerpockets.- Brass buttons.- Waist adjusters at the lower back.- Cut and sewn in Portugal. Size ChartWidth Length Sleeve length from pitM 56cm 60cm 52cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Tohle je spis do fashion okenka clockyclocka. Kapital byl vzdycky divnej, ale ted uz se asi uplne zblaznili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Ten vpravo to je Jagr za mlada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se