pesnoaar Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Mně to právě přijde jako zdvižený límečky u polotrika To s botkama zase chápu, al ejá bych si připadal, jako že si neumím koupit správně dlouhý kalhoty. Ale díky za vysvětlení, styl chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 Já to třeba nosím zahnutý i proto, aby ti raw denim nezamrdal boty modrou barvou, jednou jsem šel v bílých teniskách a pak jsem je musel dlouho šudlit Na kůži to taky jde vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Já to nosím zahnutý, bo se mi to líbí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 já to nosil ohrnutý jen kdysi, v dávných temných dobách, protože džíny měli v tuzexu většinou strašně dlouhý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 před 4 hodinami, montemar napsal: já to nosil ohrnutý jen kdysi, v dávných temných dobách, protože džíny měli v tuzexu většinou strašně dlouhý V těch temných dobách byly džíny opravdu džíny a ne nějaké natahovací sračky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Taky jsem je nosil ohrnutý v roce 1978. Koupil jsem je v Tuzexu za 130 bonů. Značka SUPER RIFLE. Kvalitou bych řekl, že byly asi jako tyhle raw denim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 všechny starý tradiční brendy jako lee, levi´s, wrangler a i itaskej rifle dělaly džíny z dobrýho težkýho denimu, pak se to bohužel ekonomicky nějak pokazilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 wrangler ještě některý kousky dělá v pěkný gramáži, ale blbý střihy. lee třeba 101 jsou moc hezký a maj 21oz. SUPER RIFLE nevim, jestli tahle značka ještě existuje, ale byla mi tehdy nejvíc sympatická Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 101 dělaj, nebo možná spíš dělaly i 22oz (z těch jsem bohužel vyrostl) a pak dokonce i 23oz (první dvě fotky) a vypadaj fakt parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 SUPERky jak jsme jim říkali, dělala nějaká italská firma. Ještě si vzpomínám, že fungl nový RIFLE měly zvláštní pach, který se ztratil po pár vyprání. V oddělení jeansů Tuzexu v Plzni to tím čpělo. Tenkrát mi to bylo příjemné. Jo, zlatý časy když to stálo za hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Super rifle byly moje první džíny někdy v roce 1977. Nedávno jsem viděl značku Rifle v Havířově, v Elánu, ale zdaleka to už nejsou ty Super Rifle z tůzu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 A jeste na jednu znacku jste zapomneli. Ja je teda nikdy nemel, jako harant jsem obcas dostal nejaky (super) rifle, ale nasi je nosili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Já jo, stávaly tenkrát tuším 140 bonů, dobrý byly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Taky jsem je vlastnil, ale starší model z obdelnikovou značkou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Jeste jsem si vzpomnel, ze v Jihlave bylo “kazovy oddeleni” a meli tam veci se znacnou slevou. Vady byly ruzny a muselo se to prebirat. Tata tam mel zname, tak mi tam nasi kupovali dziny tusim za polovic, zpravidla s nejakou kosmetickou vadou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Když už tak vzpomínáme, tak na jedny džíny vzpomínám rád a to Perry's jeans, tzv. dolarovky. Kupoval jsem je v Katovicích na burze za 25 kanadských dolarů a byl jsem frajer největší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 (upraveno) před 46 minutami, Diamondking napsal: Super rifle byly moje první džíny někdy v roce 1977. Nedávno jsem viděl značku Rifle v Havířově, v Elánu, ale zdaleka to už nejsou ty Super Rifle z tůzu.. Tak to jsme na tom stejně. Asi už hodně pamatujeme. Jo a ještě jsem pak měl džísku. Samozřejmě taky SUPER RIFLE. Na průmyslovce jsem byli jak modrá armáda. Upraveno 15. září 2022 uživatelem Geodet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Jojo, ty Superky mi kupoval bratranec v Praze, bo v Ostravě v Tuzexu to byla bída. Chodil jsem do devítky na ZDŠ a byl jsem snad jediný kdo měl "pravé" džíny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 A jeste na jednu znacku jste zapomneli. Ja je teda nikdy nemel, jako harant jsem obcas dostal nejaky (super) rifle, ale nasi je nosili. Ty míval táta a já jsem si říkal, že až budu velký, tak je chci. Nikdy jsem je neměl. Kdyby dneska byly, hned si koupím. Ale nejsou, tak kupuju 501. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Wildcaty jsem si koupil v r.1980 v tůzu ,šel jsem do civilu a dělal jsem v nich na rotě civilní trenýrovky, jé to byly zlatý časy kdy to stálo za hovno....Vydržely potom docela dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se