Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mně to právě přijde jako zdvižený límečky u polotrika :) To s botkama zase chápu, al ejá bych si připadal, jako že si neumím koupit správně dlouhý kalhoty. Ale díky za vysvětlení, styl chápu :)

Odesláno

Já to třeba nosím zahnutý i proto, aby ti raw denim nezamrdal boty modrou barvou, jednou jsem šel v bílých teniskách a pak jsem je musel dlouho šudlit 🙂 Na kůži to taky jde vidět

Odesláno
před 4 hodinami, montemar napsal:

já to nosil ohrnutý jen kdysi, v dávných temných dobách, protože džíny měli v tuzexu většinou strašně dlouhý :)

V těch temných dobách byly džíny opravdu džíny a ne nějaké natahovací sračky... 🤣🤣

Odesláno

Taky jsem je nosil ohrnutý v roce 1978. Koupil jsem je v Tuzexu za 130 bonů. Značka SUPER RIFLE. Kvalitou bych řekl, že byly asi jako tyhle raw denim.

Odesláno

všechny starý tradiční brendy jako lee, levi´s, wrangler a i itaskej rifle dělaly džíny z dobrýho težkýho denimu, pak se to bohužel ekonomicky nějak pokazilo

Odesláno

wrangler ještě některý kousky dělá v pěkný gramáži, ale blbý střihy.  lee třeba 101 jsou moc hezký a maj 21oz. SUPER RIFLE nevim, jestli tahle značka ještě existuje, ale byla mi tehdy nejvíc sympatická

Odesláno

101 dělaj, nebo možná spíš dělaly i 22oz (z těch jsem bohužel vyrostl) a pak dokonce i 23oz (první dvě fotky) a vypadaj fakt parádně 

tumblr_p80jk35lg31vujo6go1_1280.jpg

polhoutkamp-pol-houtkamp-lee-lee101-longjohn-misterdenim-long-john-jeans-denim-rider-wornoutprojects-wornout-projects-usa-selvedge-selvage-haironhide-4.jpeg

IMG_20220915_193856.jpg

IMG_20220915_193830.jpg

IMG_20220915_193814.jpg

IMG_20220915_193800.jpg

IMG_20220915_192752.jpg

Odesláno

SUPERky jak jsme jim říkali, dělala nějaká italská firma. Ještě si vzpomínám, že fungl nový RIFLE měly zvláštní pach, který se ztratil po pár vyprání. V oddělení jeansů Tuzexu v Plzni to tím čpělo. Tenkrát mi to bylo příjemné. Jo, zlatý časy když to stálo za hovno.

Odesláno

Super rifle byly moje první džíny někdy v roce 1977. Nedávno jsem viděl značku Rifle v Havířově, v Elánu, ale zdaleka to už nejsou ty Super Rifle z tůzu.. 

Odesláno

Jeste jsem si vzpomnel, ze v Jihlave bylo “kazovy oddeleni” a meli tam veci se znacnou slevou. Vady byly ruzny a muselo se to prebirat. Tata tam mel zname, tak mi tam nasi kupovali dziny tusim za polovic, zpravidla s nejakou kosmetickou vadou. 

Odesláno

Když už tak vzpomínáme, tak na jedny džíny vzpomínám rád a to Perry's jeans, tzv. dolarovky. Kupoval jsem je v Katovicích na burze za 25 kanadských dolarů a byl jsem frajer největší.. 🤣🤣🤣

Screenshot_2022-09-15-21-05-43-47_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

Odesláno (upraveno)
před 46 minutami, Diamondking napsal:

Super rifle byly moje první džíny někdy v roce 1977. Nedávno jsem viděl značku Rifle v Havířově, v Elánu, ale zdaleka to už nejsou ty Super Rifle z tůzu.. 

Tak to jsme na tom stejně. Asi už hodně pamatujeme. 🙂

Jo a ještě jsem pak měl džísku. Samozřejmě taky SUPER RIFLE. Na průmyslovce jsem byli jak modrá armáda.

Upraveno uživatelem Geodet
Odesláno

Jojo, ty Superky mi kupoval bratranec v Praze, bo v Ostravě v Tuzexu to byla bída. Chodil jsem do devítky na ZDŠ a byl jsem snad jediný kdo měl "pravé" džíny.. 🤣🤣🤣

Odesláno
A jeste na jednu znacku jste zapomneli. Ja je teda nikdy nemel, jako harant jsem obcas dostal nejaky (super) rifle, ale nasi je nosili. image.jpeg.9db8688dec65bec9de375382baf1fec1.jpeg
Ty míval táta a já jsem si říkal, že až budu velký, tak je chci. Nikdy jsem je neměl. Kdyby dneska byly, hned si koupím. Ale nejsou, tak kupuju 501.
Odesláno

Wildcaty jsem si koupil v r.1980 v tůzu ,šel jsem do civilu a dělal jsem v nich na rotě civilní trenýrovky, jé to byly zlatý časy kdy to stálo za hovno...😜.Vydržely potom docela dlouho.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...