wave ceptor Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 No jo, na Roomstera jsem zapomněl, ten se mi taky fakt nelíbí a navíc je úplně k ničemu, to Multipla měla alespoň nějakej účel, nějakou přidanou hodnotu krom toho kontroverzního designu.Rozveď to, nechápu že je roomster k ničemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Jedna věc je jak auto vypadá, druhá jak je pohodl, spolehlivé atd. Americká auta v provedení USA jsou navenek pěkné, uvnitř je design ala 90 tá léta a fyzická práce na vnitřku odfláknutá. Roomster se mi taky nelíbí, na druhou stranu mám kamaráda, který přes BMW 525 a Volvo V70 skončil u Roomstra... Mimochodem jsem se včera díval na Autosalon z výstavy aut v Tokiu a polovina aut mi přišla ošklivá, asi stárnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Jedna věc je jak auto vypadá, druhá jak je pohodl, spolehlivé atd. Americká auta v provedení USA jsou navenek pěkné, uvnitř je design ala 90 tá léta a fyzická práce na vnitřku odfláknutá. Roomster se mi taky nelíbí, na druhou stranu mám kamaráda, který přes BMW 525 a Volvo V70 skončil u Roomstra... Mimochodem jsem se včera díval na Autosalon z výstavy aut v Tokiu a polovina aut mi přišla ošklivá, asi stárnu.u japonských aut je to normální, oni mají divný vkus. Ovšem největším zážitkem byl ten jásající orangutan co to komentoval.Škoda Rumcajs se mi taky nelíbí. Teda přesněji řečeno, jak kdy. Na tom autě totiž hodně dělá barva. Viděl jsem ho v černé a bylo to perfektní. Ty designérské záchvaty na tom nebyly znát. Naopak asi nejrozšířenější světlemodrá a šedá jsou hrůza strašlivá. Multipla je kontroverzní, nemusí se každému líbit ale má svůj styl. Roomster je slepenec, půlauto, hrbatá dodávka s batohem. Ty boční sloupky jsou otřesný, vypadá to blbě a ještě je přes to špatně vidět. Člověk z toho kouká jak krtek z díry. Když jsem do toho sedl, připadal jsem si jak na vojně v ZILu. Tam jsem se taky musel naklánět dopředu abych viděl do stran. Udělali tomu vzadu véliký dveře aby tam byl lepší přístup. Ale kam ty dveře otevřít když na našich skvělých parkovištích není místo? Prezentýrovali to jako auto pro rodinu, aby se dětičky vzadu měly dobře. Ale jak je tam narvat když ty dveře nejdou otevřít? Proč je neudělali posuvné, jak je u podobných aut běžné? Jestli je v tom hodně místa je věc názoru. Je to velký jako normální auto a místa v tom je..no jako v normálním autě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 No jo, na Roomstera jsem zapomněl, ten se mi taky fakt nelíbí a navíc je úplně k ničemu, to Multipla měla alespoň nějakej účel, nějakou přidanou hodnotu krom toho kontroverzního designu. Rozveď to, nechápu že je roomster k ničemu. Teď to pěkně napsal Josef01, přesně to jsou ty důvody, proč si myslím, že je to přes ten šílenej design k ničemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Aha. Takže auto k ničemu.......stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Ano. Je tu řeč o designu a ten nemá v případě Roomstera žádné opodstatnění. Kde je ta room? K čemu mi to je, když z toho nemůžu pořádně vyndat děti na parkovišti, nedam do zadu tři dětský autosedačky. Uznávám, dobře se do toho asi dá naložit lednice, když sklopim zadní sedačky a nebrání nic otevření bočních dveří, ale kolikrát ji povezu? A kdybych to chtěl jako mini dodávku, taky si to kvůli těm bočním dveřím nekoupim. Takže nelíbí a fakt k ničemu. Je to jen můj názor na to auto, nic víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 No jo, na Roomstera jsem zapomněl, ten se mi taky fakt nelíbí a navíc je úplně k ničemu, to Multipla měla alespoň nějakej účel, nějakou přidanou hodnotu krom toho kontroverzního designu. Rozveď to, nechápu že je roomster k ničemu. Teď to pěkně napsal Josef01, přesně to jsou ty důvody, proč si myslím, že je to přes ten šílenej design k ničemu. Sorry, měl jsem na mysli příspěvek, který napsal PepaSFI, teď na to koukám. Od Josef01 je v něm citace. Mám líp číst. Tím zřejmě vzniklo nedorozumění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Tak jsem se kouknul na toto zajímavé téma. Pokud chcete ovšem někdo vidět absolutní vrchol designového hnusu, pak se koukněte na Ssangyoung Rodius. Ten, co navrhoval karoserii by se měl nechat vyšetřit. A nebo pracoval s tím, co jim v automobilce zbylo. Vždycky, když to někde vidím (a naštěstí to je na cestách super rarita) tak dostanu kopřivku..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Tak jsem se kouknul na toto zajímavé téma. Pokud chcete ovšem někdo vidět absolutní vrchol designového hnusu, pak se koukněte na Ssangyoung Rodius. Ten, co navrhoval karoserii by se měl nechat vyšetřit. A nebo pracoval s tím, co jim v automobilce zbylo. Vždycky, když to někde vidím (a naštěstí to je na cestách super rarita) tak dostanu kopřivku..... rodius1.jpgJj, zlatá Multipla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 zlatej rodius - u me vede Pontiac Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 zlatej rodius - u me vede Pontiac Aztec co jen mi to auto připomíná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Jak tohle muze dojit, az do faze vyroby a prodeji lidem. To tam fakt nebyl nikdo, kdo by jim rekl vyserte se na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Za mne Mutipla hnus FIJALOVEJ a navíc Fiat.Na druhou stranu mě TADY DNES NEBESKY pobavil t jeden z členů ( LAMICZKA) a jeho koment : Po faceliftu už se líbila Muptipla fšem.( skoro každému co znám) K ostatním vozidlům se nevyjadřuji, jelikož v tématu je Multipla krasavice a ta je dle mého hnusem mimo veškeré kategorie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 ( LAMICZKA) a jeho koment : Po faceliftu už se líbila Muptipla fšem.( skoro každému co znám) Už jsem se lekl, že jsem takový prase a opravdu jsem tam napsal "fšem" :-DKaždopádně když odhlídnu od preference značky, tak neznám skoro nikoho, kdo by na ni po faceliftu měl tak vyhraněnou reakci jako na původní verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 No po FL je to už opravdu k nekoukání. První multipla (ne ta z 60. let) byla tak ošklivá, až byla krásná, tohle už je jen blob. Ale tak to dopadá po FL skoro se vším. Původně někdo vymyslí osobitý design, někdo je nadšen, někomu se to krutě nelíbí. Tak se provede FL, výsledek je méně kontroverzní, ale taky k ničemu. Podívejte se třeba na Focuse od r. 98 do dneška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Jak tohle muze dojit, az do faze vyroby a prodeji lidem. To tam fakt nebyl nikdo, kdo by jim rekl vyserte se na to.Evidentně to řekl šéfdesignér svému týmu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Ano. Je tu řeč o designu a ten nemá v případě Roomstera žádné opodstatnění. Kde je ta room? K čemu mi to je, když z toho nemůžu pořádně vyndat děti na parkovišti, nedam do zadu tři dětský autosedačky. Uznávám, dobře se do toho asi dá naložit lednice, když sklopim zadní sedačky a nebrání nic otevření bočních dveří, ale kolikrát ji povezu? A kdybych to chtěl jako mini dodávku, taky si to kvůli těm bočním dveřím nekoupim. Takže nelíbí a fakt k ničemu. Je to jen můj názor na to auto, nic víc. Design, respektive jeho vnímání, je hodně subjektivní záležitost. K Tvé otázce, ten Room je opravdu vzadu, oddělený od pracoviště řidiče. Máš sice pravdu, že tam asi nedáš tři rovnocenné dětské sedačky, ale taky tam neodvezeš haldu písku, na to je potřeba pořídit náklaďák. Jinak nerozumím tomu, proč nemůžeš pořádně vyndat děti, zadní sedačky jsou nadstandardně variabilní, posunují se podélně i příčně, jsou mnohem výš než přední, což znamená, že děti nekoukají do opěrek před sebou a vidí do strany z oken a ne na kliku dveří, když potřebuješ, párkrát zatáhneš, cvakneš a máš vzadu prostor na stěhování. Tedy nějakou myšlenku to určitě mělo, sám to auto nemám, ale když jsem si ho vyzkoušel, blbý mi nepřišlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Velcí fandové Multiply, nezapomeňte v úterý na Top Gear, jasný ? Jeremy Vám ji trochu poladí, bude prdel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Design, respektive jeho vnímání, je hodně subjektivní záležitost. K Tvé otázce, ten Room je opravdu vzadu, oddělený od pracoviště řidiče. Máš sice pravdu, že tam asi nedáš tři rovnocenné dětské sedačky, ale taky tam neodvezeš haldu písku, na to je potřeba pořídit náklaďák. Jinak nerozumím tomu, proč nemůžeš pořádně vyndat děti, zadní sedačky jsou nadstandardně variabilní, posunují se podélně i příčně, jsou mnohem výš než přední, což znamená, že děti nekoukají do opěrek před sebou a vidí do strany z oken a ne na kliku dveří, když potřebuješ, párkrát zatáhneš, cvakneš a máš vzadu prostor na stěhování. Tedy nějakou myšlenku to určitě mělo, sám to auto nemám, ale když jsem si ho vyzkoušel, blbý mi nepřišlo.ještě by se slušelo dodat že to příčné posunutí platí jen v případě že vyndáš prostřední sedadlo a uděláš tak čtyřmístnou variantu. Což sice vypadá fajn na obrázku ale v praxi jsem měl v zatáčkách poněkud přesýpací pocit. Chtělo by to sedadla s lepším bočním vedením jako mívají skutečný MPV,jenže to by zas vadilo v pětimístném uspořádání. Jestli by nebylo lepší nevymýšlet blbiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 (upraveno) ještě by se slušelo dodat že to příčné posunutí platí jen v případě že vyndáš prostřední sedadlo a uděláš tak čtyřmístnou variantu. Což sice vypadá fajn na obrázku ale v praxi jsem měl v zatáčkách poněkud přesýpací pocit. Chtělo by to sedadla s lepším bočním vedením jako mívají skutečný MPV,jenže to by zas vadilo v pětimístném uspořádání. Jestli by nebylo lepší nevymýšlet blbiny.Jo, sorry, máš pravdu, to se tedy moc omlouvám, že jsem byl tak neslušný...ale vážně, já reagoval na tu poznámku týkající se nepraktičnosti ve vztahu s dětmi. Když jedou v autě (Roomsteru) dospělí, nemá asi smysl sesouvat sedadla k sobě a vyndavat tu střední sedačku, to je lepší ji sklopit a udělat z ní opěrku, pak jsi opřený jak o madlo dveří, tak i o tu "opěrku", když tam dáš dvě sedačky, tak to smysl má, protože dětské sedačky mají vlastní, boční vedení a co je hlavní, sedadla se dostanou dál od dveří, což má smysl při bočním nárazu. Tedy nejsou to až takové blbiny, jak se to jeví na první pohled. Samozřejmě, pokud máš děti tři a více, chce to určitě uvažovat o jiném autě. Upraveno 1. prosince 2013 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se