Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 241
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

citace Kamil : Steinhart dělá i vlastní hodinky a není jich málo, MKII se vezou JEN na vlně napodobenin. 

To já samo vím, Kamile, respektuju to a oceňuju. Myslel jsem, že znáš nějaký rozdíl mezi napodobeninami od MKII a napodobeninami od Steihart.

Za těch pár let jsem měl možnost v oboru potkat už celkem dost lidí z různých brandů a pro řadu z nich (včetně značek z velkým chromagrezpektem), končil zájem o samotné hodinky u excelovské tabulky s číslama prodejů. Günter Steinhart je pravý opak, hodinky ho opravdu zajímají. 

Tak tohle nemohu nijak zpochybnit,  myslel jsem to jinak a byl zase příliš příkrý. :frusty:  V této souvislosti si nemohu odpustit poznámku, jak velice lituji toho, že takový chronomagor, co vyrábí i vlastní pro mě úplně košér a fajn modely, se musí uchylovat k prachsprostému napodobování, aby jeho zaměstnanci mohli nakoupit dětem vánoční dárky ..... svět je krutej nespravedlivej nemilosrdnej .......

Upraveno uživatelem cigi
  • Po roku...
Odesláno

Po přečtení celého vlákna jsem zvážil své priority, zvláště " nutnost" zakoupení nového gramofonu ( cca 5. tis Eur) a zjistil jsem, že hodinky Steinhart mi budou bohatě stačit :)

Odesláno

A čirou náhodou máš zrovna jedny zánovní v prodejním vlákně, tak s chutí do nich :rolleyes:

Po přečtení celého vlákna jsem zvážil své priority, zvláště " nutnost" zakoupení nového gramofonu ( cca 5. tis Eur) a zjistil jsem, že hodinky Steinhart mi budou bohatě stačit :)

Odesláno (upraveno)

Některé výšepříspěvky jsou mimořádně tupé, zvláště pokud jde o síru na silně rozdílnou značkovou replikaci hodinek (a jejich uživatele) jejichž originál, jak zde někdo řekl, se padesát let nevyrábí. Mě se tenhle Vintage líbí, já si je koupím a budu nosit a to že stojí patnáct? Chachá, no tak to mě ještě zbude na Damaska  :clap: !

Upraveno uživatelem Půlka Šumavy
Odesláno (upraveno)

A čirou náhodou máš zrovna jedny zánovní v prodejním vlákně, tak s chutí do nich :rolleyes:

Nějak jsem tvou nabídku propásl, ale nevadí, už je mám nový :flex:

Některé výšepříspěvky jsou mimořádně tupé, zvláště pokud jde o síru na silně rozdílnou značkovou replikaci hodinek (a jejich uživatele) jejichž originál, jak zde někdo řekl, se padesát let nevyrábí. Mě se tenhle Vintage líbí, já si je koupím a budu nosit a to že stojí patnáct? Chachá, no tak to mě ještě zbude na Damaska :clap: !

Myslím si totéž ale jako začátečníkovi mi ta diskuze přišla vhod páč jak z diskuze vyplynulo jde pouze o původ dizajnu.

OMLOUVÁM SE PŘEDEM ALE JAKO NOVIC POTŘEBUJI K PLNOHODNOTNÉMU ČLENSTVÍ NASEKAT 50 PŘÍSPĚVKŮ.

a moderátor Honza ( pán v klobouku) mi je neodpustí a doporučuje mi je nějak aspoň trochu smyslupně postovat. Vzhledem k tomu, že jinak nevím o hodinkách nic a že S.O.O.V. jsou po letech mé první " opravdické" hodinky bych to rád vyřešil tady, nějakou postupnou uživatelskou recenzí a fotkami, pokud to nikoho neurazí. Děkuji za pochopení. Tom

Tedy. Primárně nejvíc mě zaujal vintage dizajn z internetových fotek. Hlavně tato:

168wi210.jpg

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

Promin, ze ti skacu do reci, ale k cemu ti tech 50 prispevku bude? Jestli chces prodavat, musis byt na foru minimalne 6 mesicu. 

Sakra, aha. Chci teď hlavně nakupovat. Ale samozřejmě bych také rád poslal do světa některé své starší hodinky. Tak teď nevím. Na co je takový test? 

Odesláno

Nakupovat muzes jak chces, klidne si zalozit vlakno v sekci koupim, nebo poslat soukromoou zpravu prodejci nejakych hodinek. Ta omezeni jsou tu proto, ze chceme aby se tu clovek nejdrive nejak projevil, nez zacne prodavat. Chceme se s nim nejdrive seznamit. :)

Odesláno (upraveno)

Ve vší úctě. Je mi 50. Za 6 měsíců můžu bejt znova rozvedenej & ženatej, přestěhovanej do Bangkoku nebo v Pelhřimově v krematóriu :)

Upraveno uživatelem Toom
Odesláno

Ten test je tu na to, aby se oddělila zrna od plev, jinými slovy aby se ukázalo, že tě hodinky baví a chodíš se sem i něco přiučit nebo dozvědět, pokochat nebo něčím přispět atd. a nejen dělat rychle byznys a prodávat což můžeš dělat na bazosi, aukru, annonci, hyperinzerci atd. Je to asi jako kdybych se teď přihlásil na fóru o nožích (s tím že o nožích nevím ani ň) a rychle tam napsal do každého vlákna příspěvek typu "hm hezký nůž" , "ten vypadá fakt ostře", "u tohohle se mi nelíbí to plastový madlo" atd abych měl rychle 50 příspěvků a mohl tam dát prodejní inzerát na svůj nový zavírací Victorinox, který jsem dostal jako nevhodný dárek od našich a chci ho střelit tam, kde předpokládám že bude vysoká koncentrace potenciálních zájemců.  Proto tohle rychlé honění příspěvků a plevelení tady každého s*re. Jinak vítej na fóru  :cheers:  

Odesláno

Ve vší úctě. Je mi 50. Za 6 měsíců můžu bejt znova rozvedenej & ženatej, přestěhovanej do Bangkoku nebo v Pelhřimově v krematóriu :)

No a to uz te prave nebude trápit, ze tu nemůžeš prodávat :-)
Odesláno

Ok- v pohodě. Měl jsem za to, že když u ctěných členů fóra utratím nějakou pětku za Zýmástry nebo Milgaussy rovnou tu nabídnu i ty svý ušmudlaný Pulsary, Seika etc., což mi připadá fér. Ale díky vám mi docvaklo že za 6 měs. si jednak můžu došetřit na nový, druhak ten svůj sekáč střelit na aukru. Tak dík, není nad to poradit se s odborníky  :lol2:  :cheers:

Návštěvník Mitak
Odesláno

Hmmm, fakt pěkné hodinky. Já, jakožto neuznávač legitimnosti obyčejných Ocean One podle hesla "když je chceš, běž si koupit radši originál" musím říct, že tyto Ocean One Vintage jsou nádherné. A retro potápek bez ochrany korunky zas moc není, v hlavě mám jen Tudor Black Bay, ty ale mají jiný cifr. Takže za toto dávám Steinům palec nahoru. Mimochodem originální Rolexky s tímto cifrem - ref.6200, které se dělaly jen v roce 1954, se pořád dají koupit! Na Chrono24 jsou aktuálně jedny :-)))) V Římě, bez udání ceny, ale nedělám si iluze, že by byly pod mega. Toto je opravdový homage, žádný chladný kalkul. A velikost je výborná, konečně pro chlapy a ne slečinky s 15 cm zápěstím ;-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak po dvou týdnech denního užíváni cca 3s/24h napřed. Co chtít víc? Stále víc mě fascinuje ten dizajn. Oceány jsou sice na ruce vidět, ale tak nějak nevtíravě. Neházejí prasátka při každým pohybu, neupozorňují na sebe podbízivě násobnými gravírovanými ciferníky, které lze zhusta vidět u mnohem levnějších ale i dražších hodinek. Mají prostě svůj xicht. Svým způsobem se z části přizpůsobuju já jim a zčásti ony mně. Bravo Mr. Steinhart! Ale to už nadbytečně básním :)

Odesláno

A na to hlavni jsem zapomněl samozřejmě. Ten vintage look v podání Steinhart a přitom pocit z nového výrobku jdou tak trochu proti sobě. Vlastně jsem první tři dny byl rozhodnutej je poslat dál. Ale pak jsem si vzpomněl na kdesi zasunutý pocit z tátovejch Primek sport. Ten pocit- esi někdo rozumí, ten je hodně podobnej :) Každopádně to nejsou hodinky pro každýho. Chce to dobře si je prohlídnout a vyzkoušet naživo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...