emef Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Jsem se zařek, že už žádný další Seika do baráku. A teď tohle. Tak ti teda pěkně děkuju. Skvělý jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 21. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Tak na zivych fotkach je to fakt nieco ineA co teprve naživo... Abych byl upřímný, myslel jsem si, že je vyzkouším a pošlu dál, protože na můj současný životní styl jsou hodně decentní, ale pokud se neobjeví nějaká náhrada, tak si je asi nechám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2014 Dnes jsem narazil na Star Wars edici z roku 2012. Zaznamenal ji někdo? AŤ VÁS PROVÁZÍ SÍLA :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2014 Star Wars a Seiko? To je dobrá kombinace Jenom škoda, že stojí/stály kolem 1800 usd, za tu cenu bych chtěl, aby mi je jako kurýr přinesl minimálně Yoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 28. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Experimentů s řemeny jsem viděl už hodně, ale tenhle je z nich pravděpodobně nejblbější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 No ty wole,to je sadomaso :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Tak ten řemen je humáč. Já jsem si v sobotu přivstal a ve 4 ráno přihazoval na tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 A jsou na cestě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 (upraveno) Takže čekáš balík?Kuwa zase se mi tu plance ten financ :-) Upraveno 28. září 2014 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Tak když už jsem si přivstal, nenechám si je vyfouknout ne? Navic po SBGF pasu necíleně půl roku.Už jsem je kdysi měl, tentokrát ale nebudou mít černý, ale temně modrý cifr. Přece nebudu furt nosit SLQ, když jsem všecko prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 28. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Gratulace Tyhle kvarcky se v žaponsku prodávají docela často, škoda, že jsi nedal vědět. Já mám na cestě asi pět kousků, ale to je snad zbytečný psát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Tak ten řemen je humáč. Já jsem si v sobotu přivstal a ve 4 ráno přihazoval na tohle:$_57.jpgTy jsou paradni. Gratulace at v pohode dorazi. Jinak ty GSka na kuzi to je radnej ulet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Gratulace Tyhle kvarcky se v žaponsku prodávají docela často, škoda, že jsi nedal vědět. Já mám na cestě asi pět kousků, ale to je snad zbytečný psát Ty to tocis jak ponozky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 A já si myslel,že to jsou konečně sportovnější GS mechaniky a ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Ty to tocis jak ponozkyNo, dva kousky jsou pro ženu a jeden je výměna, takže to ve skutečnosti není tak strašný. Nicméně u mě platí, že cesta je cíl. Prostě si nedám pokoj, dokud nevyzkouším všechno, co jsem si vysnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 A já si myslel,že to jsou konečně sportovnější GS mechaniky a ono Tyhle SBGF jsou na GS poměrně výjimečné tím, že mají 200m WR, šroubovací korunku, lumi na ručkách a obří průměr 38mm. Alespoň automat by jim slušel. Ale pak by stály pětinásobek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 (upraveno) Jo,jo,tyto sportovnější a v automatu ,bylo by to fajn.Samo tu cenu tam dělá značka GS.A ten průměr 38mm je velmi příjemný. Upraveno 29. září 2014 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Tyhle SBGF jsou na GS poměrně výjimečné tím, že mají 200m WR, šroubovací korunku, lumi na ručkách a obří průměr 38mm. Alespoň automat by jim slušel. Ale pak by stály pětinásobek.Tenhle mesic byly cerny SBGF na wus, uz jsem byl s prodavajicim v kontaktu, ale pak jsem vymekl, chtel 1100 usd + jeste to DPH... jsem si nakonec rekl, ze za cerny to nedam, ze kdyby byly aspon modry.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 (upraveno) Ja si ty aukce budu muset osahat, zatim k tomu mam stale nejakou averzi.. Upraveno 29. září 2014 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Ciferník u SARC018 celkem ujde... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se