Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak na zivych fotkach je to fakt nieco ine

A co teprve naživo... :) Abych byl upřímný, myslel jsem si, že je vyzkouším a pošlu dál, protože na můj současný životní styl jsou hodně decentní, ale pokud se neobjeví nějaká náhrada, tak si je asi nechám.

Odesláno

Dnes jsem narazil na Star Wars edici z roku 2012. Zaznamenal ji někdo?

AŤ VÁS PROVÁZÍ SÍLA :-)

Seiko+Star+wars+Watches+IIHIH.jpg

starwars+watches-s.jpg

Odesláno

Tak když už jsem si přivstal, nenechám si je vyfouknout ne? :) Navic po SBGF pasu necíleně půl roku.

Už jsem je kdysi měl, tentokrát ale nebudou mít černý, ale temně modrý cifr. Přece nebudu furt nosit SLQ, když jsem všecko prodal.

Odesláno

Gratulace :) Tyhle kvarcky se v žaponsku prodávají docela často, škoda, že jsi nedal vědět. 

Já mám na cestě asi pět kousků, ale to je snad zbytečný psát :D

Ty to tocis jak ponozky
Odesláno

Ty to tocis jak ponozky

No, dva kousky jsou pro ženu a jeden je výměna, takže to ve skutečnosti není tak strašný. Nicméně u mě platí, že cesta je cíl. Prostě si nedám pokoj, dokud nevyzkouším všechno, co jsem si vysnil.

Odesláno

A já si myslel,že to jsou konečně sportovnější GS mechaniky a ono  :sad01_anim:

Tyhle SBGF jsou na GS poměrně výjimečné tím, že mají 200m WR, šroubovací korunku, lumi na ručkách a obří průměr 38mm. Alespoň automat by jim slušel. Ale pak by stály pětinásobek.

Odesláno (upraveno)

Jo,jo,tyto sportovnější a v automatu ,bylo by to fajn.Samo tu cenu tam dělá značka GS.A ten průměr 38mm je velmi příjemný.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Tyhle SBGF jsou na GS poměrně výjimečné tím, že mají 200m WR, šroubovací korunku, lumi na ručkách a obří průměr 38mm. Alespoň automat by jim slušel. Ale pak by stály pětinásobek.

Tenhle mesic byly cerny SBGF na wus, uz jsem byl s prodavajicim v kontaktu, ale pak jsem vymekl, chtel 1100 usd + jeste to DPH... jsem si nakonec rekl, ze za cerny to nedam, ze kdyby byly aspon modry.. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...