R4DE Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Co říkáte na tyhle? Podle mě celkem povedené hodinky. WR 100m, datumovka na 6ti, šroubovací korunka, netradiční cifr. Divím se, že se tady o nich více nepíše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 jo, tak ty jsou na můj vkus dost povedený! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 JJ, povedenka, ale na ofiko webu už nejsou a v podstatě nebudou moc k sehnání. Jen Ebay, jsou tam za cca 3.200,- CZK což je slušná cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Moc pěkné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardennius Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Píši vám všem uživatelum tohoto fora.Jsem přítelkyně jednoho z vás!Trávíte spoustu času na těchto stránkách a zapomínáte že máte ženy,děti a nám v hrudi bije srdce,ne strojek z fantastických hodinek. Nezapomínejte na nás!Protože mi Milujeme,milujeme VáS!!!!!! štastné a veselé vám všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Píši vám všem uživatelum tohoto fora.Jsem přítelkyně jednoho z vás!Trávíte spoustu času na těchto stránkách a zapomínáte že máte ženy,děti a nám v hrudi bije srdce,ne strojek z fantastických hodinek. Nezapomínejte na nás!Protože mi Milujeme,milujeme VáS!!!!!! štastné a veselé vám všem.WTF? Nějaký hack profilu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 JJ, povedenka, ale na ofiko webu už nejsou a v podstatě nebudou moc k sehnání. Jen Ebay, jsou tam za cca 3.200,- CZK což je slušná cena.+ ovšem 39,95 USD postman do CZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 znam je uz nejaky patek...kdyby mely misto ukazatele dne rezervu chodu,tak pak nemaji chybu. Takle se mi to nelibi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardennius Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Pánové,včera jsem měl menší rozepři s mojí ženou a zapomněl jsem se odhlásit,ona toho mistrně využila a napsala,to co napsala,snad se to zkousne. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Jak tak vidim, tak Vanoce jsou vsude vesele: -) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Hodinky pěkné, ale příspěvek 5 a 9 ještě lepší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Měl jsem kdysi zřejmě podobnou rozepři se ženou kvůli leteckému simulátoru, ale pilotovat neumí a byl zapnutej autopilot, tak nehavarovala :-) Jinak hodinky pěkné, ale taky bych vyměnil den za něco jiného, třeba tu rezervu chodu, to by skoro nemělo chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 (upraveno) Mně furt nějak uniká smysl těch 24h ciferníků. To má využití možná někde za polárním kruhem nebo v ponorce, ale jinak si moc nedovedu představit situaci, kdy by mi to k něčemu bylo. Jinak příspěvek č.5 je pěkná indikace bodu, kdy by si měl člověk dát pár tejdnů zdravotní odvykačku od fóra:). Upraveno 24. prosince 2013 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Mně 24h ciferník pomáhá jenom když vezmu zastavené hodinky a mám je nařídit (nemusím je protočit přes 12). Jinak je to často asi jen estetická záležitost, stejně jako je tomu mnohokrát u chrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4DE Odesláno 24. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Mně ty komplikace přijdou takové ještě únosné a hodinky jsou pořád ještě docela přehledné. Klasické chronografy často postrádají přehlednost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Píši vám všem uživatelum tohoto fora.Jsem přítelkyně jednoho z vás!Trávíte spoustu času na těchto stránkách a zapomínáte že máte ženy,děti a nám v hrudi bije srdce,ne strojek z fantastických hodinek. Nezapomínejte na nás!Protože mi Milujeme,milujeme VáS!!!!!! štastné a veselé vám všem. Pánové,včera jsem měl menší rozepři s mojí ženou a zapomněl jsem se odhlásit,ona toho mistrně využila a napsala,to co napsala,snad se to zkousne. Díky. no tak to je boží! myslím, že takhle to vidí nejedna přítelkyně/manželka veselé Vánoce hodinky by byly pěkný, nebejt těch černých a tvarově naprosto nevhodných ruček.. v orientu to dycky něčím pohnojej, škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 5 a 9 ........ trochu mi ty příspěvky něco připomínají. Ale asi to znáte všichni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Já nevím, ale přijde mi, že Orientu subciferníky moc nejdou... Tady u těch to ještě není tak do očí bijící, ale stejně... ukazatel dnů v týdnu dost divně zasahuje pod ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikio.82 Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Mna oslovili, len asi by som im nechal skor cierne alebo khaki NATO/XULU....Viete eshop kde ich teraz v sedom niekde maju? Prosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4DE Odesláno 27. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 (upraveno) Podle mě, zejména šedá varianta nejde už moc sehnat. Já sám jsem koupil jedny z posledních kusů, co jsem na netu viděl. Konkrétně na amazon.co.uk v období Vánoc. Sehnat lze spíše černou variantu na tahu. Ta mi ale nepřijde tak originální jako šedá nebo krémová, která byla vyprodaná úplně jako první, byť mě osobně to vůbec nemrzelo. Možná se časem někde ještě hodinky objeví, ale moc v to nedoufám, protože jako něco v globálu nejde na netu sehnat, tak už asi nebude. Není to problém jako např. v případě špatného dovozu určitých modelů k nám do ČR. Upraveno 27. ledna 2014 uživatelem R4DE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se