nAscA Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Dlouho, velice dlouho zvazuji, ze sve hodnoceni sem napisu. Anonymne jsem si uz pred casem postezoval v jinem vlakne. Mrzi me to, ale za me nedoporucuji. Delam to velmi nerad a pri vedomi, ze momentalne SZ nefunguji, ale vse se odehralo davno pred jejich "koncem" .V roce 2014 jsem zde koupil hodinky. Ardennius hned psal, ze ma o ne zajem. Pak se to vzdy po par mesicich opakovalo. ALe vzdy se mi libily a libi a o prodeji sem neuvazoval. Kdyz se ozval na konci minuleho roku, tak jsem mu psal, ze zrovna potrebuji penize, tak bych prodej zvazil. Odepsal, ze ma na vymenu neco z prodejni sekce, a tak jsem shanel kupce na ty jeho a sehnal. Tak jsem odepsal, ze jo. Pak opet z jeho strany mlceni a po 10 dnech najednou odpoved, ze je prodal. Ok tedy, tak se ho ptam, jestli ma jeste zajem. Pry jo, ze ma ted na prodej neco a pak by ty penize z toho mohl dat do tech hodinek. Pak nekdo na hlavni strance psal, ze by mel zajem, ale nemuze ho zkontaktovat, tak ja mu na nej poslal kontakty a rikal si, ze to alespon dokoncime. Hodinky prodal, uzamkl vlakno.Souhlasil jsem i s jeho cenou, byt jsem na puvodni vymene mohl vydelat o dost vic a vedel, ze bych je prodal jen v pripade nutnosti. A ano, bylo to o neco vice, nez za kolik jsem je zakoupil a on to vedel. Od te doby jsem mu napsal 3 zpravy, kazdy den je na foru a ani jednou neodpovi? Ani, ze si to rozmyslel apod? Uz jsem zde neco prodaval i neco nakoupil, platby poslal ihned ci se nejak dohodl, ale takove podivne jednani je mi zahadou. Stve me to, potreboval jsem dat penize do neceho jineho a inzerat jsem nedaval, protoze, kdyz ma nekdo o neco zajem 4 roky, tak mi bylo blbe to prodat nekomu jinemu.Omlouvam se za delsi slohovou praci a od tebe Davide neocekavam uz zadnou odpoved ci zpravu ba dokonce ani reakci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 I přesto, co je nade mnou napsáno musím říct, že vše proběhlo v pořádku, rychle a precizně, přesně, jak to mám rád. Čili za mě určitě doporučuji a dodatečně díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek.s Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Ahoj, za mne prodej Davidovi taky probehl v poradku, rychle a v pohode. Takze ja doporucuji. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Nas prvni spolecny obchod. Vse v poradku, komunikace, baleni a odeslani, jakoz i vlastni stav hodinek bezvadny. Dekuji a za sebe mohu doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Tak druhy pokus uz dopadl dobre a muzu Davida doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Až na tu vytíženost a občasný vynechání status updatu jako třeba "hele teď 14 nebudu a nestíhám" to bylo všecko v pohodě a korektní.Sám mám peklo a kolik lidí tady čekalo pár dnů, než jsem se dostal na poštu, takže to naprosto chápu. Za mě doporučuju a neni se čeho bát, jen když se zrovna trefíte blbě je třeba se připomenout Dejve díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Ardennius na straně kupujícího, vše naprosto cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Děkuji za úspěšný obchod, kvalitní zabalení a odeslání podle mých požadavků. Z mé strany spokojenost. Lada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Všechno proběhlo na 1*. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Vše Ok, děkuji za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Pecka jako vždy. Díky. Lada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Děkuji za obchod, velice rychlé zaslání. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Za me dobry a jako kupujici jsem spokojen. Diky. Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Rychlý bezproblémový obchod i s krátkým pokecem a velká spokojenost. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Vše bez problému, díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Dvojitý obchod s Davidem v jednom balíčku, vše v klidu a pohodě. Vypovídající popis, rozumná cena. Naprostá spokojenost. Takže 2 doporučení v jednom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Diky:)Vse cajk:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Vše v pořádku, doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Obchod proběhl bez komplikací díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac39 Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Bohužel nemohu doporučit nekomunikace obchod jsem,proto musel zrušit. Odesláno z mého Redmi S2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se