Jump to content

Recommended Posts

Posted

Primky se vším všudy. Od kalibru (96) po sklíčko (cylindrické safírové).

Myslel jsem, že bude použit kalibr 69 a 64. Asi se něco změnilo.

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Já už myslel, že sis nechal udělat soliter, resp. dva. Jediné co mi tam vadí, jsou zlate indexy a ručky, ale jinak je to moc povedené. ještě kolik budou koštovat.

Posted

Tedy, ten cerny, to je parada!

Guest tolja
Posted

Konečně primky, které se mi líbí. Ale cena asi přátelská moc nebude =( . Tipuju > 30K

Posted

tipuju 50 a vice....

tak jsem to na webu Prim videl a cetl. Opravuju, tipuju min 70.000,- a vic, ale nadheraaaaa

Posted

To je supr-čupr nádhera.... Jestli u tohodle modelu někdo bude ohrnovat nos tak ať....... Konečně něco v katagorii klasických hodinek co má trochu jiný tvar pouzdra než všechno ostatní v kolekci!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPER !!!! biggrin.gif

Posted

Za vyjimecnost a tohle bude ve velikosti 40mm parada, se plati. Muj odhad cca 60.000Kc (i vzhledem k vypouklemu safiru, ciselniku, ...)

Guest Diskutér
Posted

SPIDER PRIM

Tohle je trefa. Nožky, plastické indexy, tvar sklíčka, průměr 40, ručičky sedí, jo tohle prostě žene PRIM dopředu. Velmi chválím.

Posted

Viděl jsem je v reálu. Jsou krásné, obě varianty. Provedení číselníku jde však na úkor čitelnosti, nicméně vždy je něco za něco.

Posted

Mě se tohle pouzdro líbilo snad nejvíc. Jen origoš byly malé. Ale tohle vypadá fakt moc pěkně. Jen radši nechci vidět cenu, fakt je ten, že bez cilindru by to nebylo ono. Ani vlastně nevím, které bych si vybral, líbí se mi oboje, ale ty světlé by asi těsně zvítězily. Dobrý krok.

Ty původní měly také hodně do sebe.

Posted

Jsou pěkné, a jestli ty černé někdy udělají ve zlatě, nebudou mít chybu (souhlasím s vorem, kombinace nerez + zlaté indexy je trochu divná). Jen se mi nelíbí narušení textury ciferníku kvůli nápisům. Hezčí by IMHO bylo udělat ty nápisy plasticky a texturu nenarušovat. A trochu zvláštně působí i datumovka příliš daleko od kraje.

Posted

Já si myslím, že u černého modelu by měla být i datumovka černá!!! Jsou ale super. Jsou to první Primky které v mých očích mohou konkurovat některým modelům IWC, Glashute etc. etc.

Posted

Nádherné pouzdro! Krásně k němu pasuje ta korunka. Souhlasím s JJ - U černých bych volil stříbrné ručky a indexy a opravdu mě zaskočlo to divné přerušení textury pod nápisy - možná je to chyba fotky, ale působí to kapku vyšlisticky. To bych raději vypustil ty nápisy i datumovku ! K černé verzi čenou datumovku, jako onion. smile.gif

Ještě u jedný věci si nejsem jist - nepřijde vám, že velká a malá ručka nějak nejsou v poměru? že minutová ručka za sebou přetahuje střed? Už jsem si toho všimnul na těch soliterech v článku na chronomagu - co je to za divnej klam?