Milis Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 PRIM napsal: Pár lidí tu zmínilo, že se tu neobjevuji! Není to tím, že bych nestál o diskuzi s Vámi! Občas mám ale pocit, že má aktivita na chronomagu je spíše kontraproduktivní. Přiznám se, že už mě to začalo unavovat. Už jsem se rozhodl nic nevysvětlovat. Za naší obchodní politikou si stojím a zatím musím říci, že se jeví jako jediná možná a hlavně úspěšná, jakkoliv se to některým zde přítomným nelíbí. Chci zdůraznit, že pokud bude někdo z Vás stát o osobní schůzku, stále jsem ještě připraven se s Vámi sejít, ukázat Vám novinky v naší nabídce a diskutovat o nich dle libosti. Myslím, že kdo se se mnou někdy sešel mi dá zapravdu, že jsem se mu věnoval bez ohledu na to, jestli má reálný zájem hodinky koupit nebo jde jen o platonickou diskuzi. Ať se ozve ten, kdo měl pocit, že jsem kdy ohrnoval nos nad člověkem, který si může dovolit jen hodinky do 10.000,-Kč! Navíc je mi jasné, že některé prvoplánově kriticky orientované členy fóra stejně nikdy neuspokojím svými odpověďmi. Jestli je tu vícero lidí, kterým chybí diskuze s Primem, nabízím možnost veřejné besedy (Praha, Brno, Ostrava) - tato setkání se docela osvědčila. Budete se moci na hodinky podívat fyzicky a pak nad nimi společně diskutovat. Jsem připraven diskutovat o všech aspektech designu a konstrukce, ale nejsem ochoten rozebírat jejich cenu ani ceny jednotlivých dílů! Zkrátka jsem pro se bavit o hodinkách! To je hotová selanka. Jenže mě přijde, že i cena tak nějak patří k diskuzi o hodinkách. Např. když tady řeknu, že jsem koupil Seamastery za 15000,-Kč, uvidíte ty reakce..
NIGHTinGALE Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 Já se diskuze zúčastním rád. Ceny řešit nebudu, slibuji. A ač píšu občas kriticky, tak fanda jsem. A velký. Starých Primek mám ve sbírce tolik, že bych za ně mohl koupit dva "pavouky" Jediná cena dílu, která mě bude zajímat, bude u dotazu na jedny nové Primky z produkce Eltonu a mé přání mít tam signovanou korunku (pokud by to šlo). Co ovšem slíbit nemohu je to, že budu vždy se vším souhlasit. Ale nebude to kritika za každou cenu. Naopak. Spíše mám představu, kterou bych chtěl do hodinek (pokud se domluvíme) implementovat. Pokud tedy nebude nikdo proti, nějaké té avizované schůzky bych se rád zúčastnil.
vor Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 Milis napsal: Pár lidí tu zmínilo, že se tu neobjevuji! Není to tím, že bych nestál o diskuzi s Vámi! Občas mám ale pocit, že má aktivita na chronomagu je spíše kontraproduktivní. Přiznám se, že už mě to začalo unavovat. Už jsem se rozhodl nic ..... Např. když tady řeknu, že jsem koupil Seamastery za 15000,-Kč, uvidíte ty reakce.. Ty jsi koupil fake Seamaster za 15??
Ondraj Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 Já bych všeobecně také čekal u hodinek v této kategorii nějaký strojek, který bude mít lepší technické parametry a jeho vizuální úprava bude na určité úrovni. Ale 96 ? Prime, kdy už konečně za hodinářské řemeslo nebudete považovat jen pouzdro ciferník a ručičky ? S rostoucí cenou produktu, by měla růst i kvalita všeho a nároky. To je normální a legitimní ne ? Jaký je rozdíl v kalibrech používaných v nejlevnějších a nejdražších modelech ? A to rozpětí je už sakra velké. Tomuhle nerozumím. Jo abych nezapomněl, vítám Vás po dlouhé době.
grga_pitic Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 To Milis: souhlas pan Prim me svou posledni reakci vazne dost pobavil TO Ondraj: myslim ze na Tvou primou otazku se dockas misto PRIME odpovedi tzv. PRIM odpovedi - tj spousty marketingoveho balastu o safirovych sklech, uzasne technologii potisku ciferniku, fantasticky narocne vyrobe pouzdra atd. atd. atd.
Milis Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 vor napsal: Milis napsal: Pár lidí tu zmínilo, že se tu neobjevuji! Není to tím, že bych nestál o diskuzi s Vámi! Občas mám ale pocit, že má aktivita na chronomagu je spíše kontraproduktivní. Přiznám se, že už mě to začalo unavovat. Už jsem se rozhodl nic ..... Např. když tady řeknu, že jsem koupil Seamastery za 15000,-Kč, uvidíte ty reakce.. Ty jsi koupil fake Seamaster za 15?? Byl tam cal.96..
Milis Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 Milis napsal: vor napsal: Milis napsal: Pár lidí tu zmínilo, že se tu neobjevuji! Není to tím, že bych nestál o diskuzi s Vámi! Občas mám ale pocit, že má aktivita na chronomagu je spíše kontraproduktivní. Přiznám se, že už mě to začalo unavovat. Už jsem se rozhodl nic ..... Např. když tady řeknu, že jsem koupil Seamastery za 15000,-Kč, uvidíte ty reakce.. Ty jsi koupil fake Seamaster za 15?? Byl tam cal.96.. Já nepsal, že se tu neobjevuji!!!
vor Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 Ondraj: Já bych všeobecně také čekal u hodinek v této kategorii nějaký strojek, který bude mít lepší technické parametry a jeho vizuální úprava bude na určité úrovni. Ale 96 ? Prime, kdy už konečně za hodinářské řemeslo nebudete považovat jen pouzdro ciferník a ručičky ? S rostoucí cenou produktu, by měla růst i kvalita všeho a nároky. To je normální a legitimní ne ? Jaký je rozdíl v kalibrech používaných v nejlevnějších a nejdražších modelech ? A to rozpětí je už sakra velké. Tomuhle nerozumím. Přesně tak. Můžete nám napsat ten rozdíl.
Ondraj Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 grga_pitic napsal: To Milis: souhlas pan Prim me svou posledni reakci vazne dost pobavil TO Ondraj: myslim ze na Tvou primou otazku se dockas misto PRIME odpovedi tzv. PRIM odpovedi - tj spousty marketingoveho balastu o safirovych sklech, uzasne technologii potisku ciferniku, fantasticky narocne vyrobe pouzdra atd. atd. atd. Jsou produkty, kde mě takové otázky nenapadají, prostě to z toho výrobku je jasné. Tady ty otázky jsou a tak je něco v nepořádku. Bohužel to vždy vypadá, jako bych zbrojil jen proti Primovi. Měl by na to umět odpovědět. Jinak oba nové produkty se mi líbí.
cali Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 tak som sa zrovna vratil od mechana s nejakymi opravenymi primkami a prebral som si pri tej prilezitosti svoju "zbierku" (mozno niekedy o vikende dam do hromady fotak a pochlapim sa vo vlakne prirustky) a pri tej rekapitulacii a citani tohto vlakna som dosiel som k nasledujucemu zaveru..... figel s babiccinymi hodinkami za 100litrov od Primu teraz cim dalej viac hodnotim ako krok spravnym smerom aj napriek tomu ze vdaka nemu budem asi este dlho len platonickym fanuskom novsich modelov...... v com je figel? sedim tu nad krabicou plnou hodiniek cca 15 kusov, dalsie dvoje su na poste a dalsie troje som vyhral od pokemona (na dobrodruzstvo s clom sa este len tesim...) vacsinu tvoria rozne primky, jednotliva cena zriedka presahuje 2000KC a co nevidim moj spolubyvjuci ktory sa mi nahodou diva cez rameno a divi sa mojej uchylke, automaticky siahne po jednom kusku aby si ho prezrel podrobnejsie a hadajte ktore hodinky uputali oko laika na prvy pohlad najviac? 1500korunove Triasky za pritomnost ktorych v mojej krabici sa skoro hanbim a ladom ostali lezat skvosty ako sportky jednicky, dvojky, letecke automaty (ano tie zkladacky od popshopa pre rypalov), aviatory par mojich oblubenych kvazi-sportiek a dalsie..... a ked tak nad tym uvazujem bydla ma pravdu tie Triasky su najlepsie hodinky v mojej krabici..... 100M WR, automat, slusna luminiscencia, hacking, manualne natahovanie, srobovacia korunka, nerez, priehlad na stroj,..... a to vsetko za 1500 KC no nekupte to ... ze ten stroj za moc nestoji? no a co ... ak vydrzi len rok tak na buduci rok si za tie peniaze rad kupim dalsie. Co tym chcel basnik povedat? Prim robi dobre ze potichu opusta segment "podstive hodinky za podstive peniaze" pretoze tomuto segmentu uz kraluje Seiko a Citizen a korunu si o nedlho nasadia cinania (akoze uz si nasadzuju) vyrobit dobre hodinky za babku (aj mechanicke) dnes uz nie je ziaden problem .... Prim pavouk samozrejme nema uzitnu hodnotu 100K a nik ma nikdy nepresvedci o tom ze ma.... a nemaju ju ani omegy, rolexy, panerai, breitling a dalsi..... ale o to tu nejde, ide tu predsa o to mat na ruke nieco co na ruke len tak niekto nema a v tom moze podla mna Prim smelo omegam a ostatnym konkurovat aj ked zatial uznavam asi skor iba na domacej pode. Proste s Prim Pavouk na ruke je jasne ze majitel nie je ziadny vandrak a to je artikel za ktory si mnoho ludi rado priplati a ti co chcu na hodinkach usetrit, budu musiet ist o dom dalej... o nic neprijdu,... Seiko, Casio a ostatni ich radi obsluzia. PS: v celku sa tesim na to ked mi o 30 rokov vietnamec na blsaku ponukne fungl nove PR1M Povouk 40 za petikilo a bude tvrdit ze su prave
Prokop Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 Ondraj napsal: Já bych všeobecně také čekal u hodinek v této kategorii nějaký strojek, který bude mít lepší technické parametry a jeho vizuální úprava bude na určité úrovni. Ale 96 ? Prime, kdy už konečně za hodinářské řemeslo nebudete považovat jen pouzdro ciferník a ručičky ? S rostoucí cenou produktu, by měla růst i kvalita všeho a nároky. To je normální a legitimní ne ? Jaký je rozdíl v kalibrech používaných v nejlevnějších a nejdražších modelech ? A to rozpětí je už sakra velké. Tomuhle nerozumím. Jo abych nezapomněl, vítám Vás po dlouhé době. I já se už třesu na okamžik, kdy budeme schopni vyrobit nově vyvinutý strojek! Uznávám, že by ho to chtělo! Zatím děláme co umíme a snažíme se to postupně vylepšovat a doplňovat o věci snadněji zvládnutelné. Zkrátka postupný vývoj! Jinak děkuji za přivítání, ale asi se moc nezdržím, jsem trošku otevřenější, než by se asi hodilo, a tak předpokládám, že se po diskuzi ve vedlejším vlákně budu muset opět stáhnout. Pro ty, které naše práce skutečně zajímá jsem však k dispozici k osobním schůzkám i naprosto nezávaznému povídání o hodinkách.
sibirnaya Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 dokud nebude mit pavouk 45mm, tak je pro me nenositelny... linea... diplomat... ale hind se mi zalibil, pockam na foto pilotu.
Foundryman Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 cali napsal: Proste s Prim Pavouk na ruke je jasne ze majitel nie je ziadny vandrak a to je artikel za ktory si mnoho ludi rado priplati ... Prim na to nemá image ani značku a bez masivních investic do marketingu a reklamy ani nikdy mít nebude. Mimo okruh znalců výhradně v ČR je řazen na úroveň někde mezi Číňany a Rusy, o kus níž než Japonci. Můžeme si tu vykládat co chceme, ale je to tak.
Prokop Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 sibirnaya napsal: dokud nebude mit pavouk 45mm, tak je pro me nenositelny... linea... diplomat... ale hind se mi zalibil, pockam na foto pilotu. Dobrá zpráva pro příznivce XXL hodinek. V průměru 45mm se bude ještě letos nabídka rozšiřovat minimálně ještě o dva sportovní modely. Jinak, pokud máte přání skutečně velkých společenských hodinek, nic nebrání tomu takové pro Vás na zakázku udělat! Je to jen o určité odvaze s námi o tom začít hovořit! Většině lidí je tu jasné, že udělat jediné hodinky unikátní velikosti nebo designu je drahá záležitost, ale čím více lidí o takové hodinky bude stát, tím více se budou náklady ředit. I v tomto směru je tedy o čem diskutovat.
sibirnaya Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 PRIM napsal: sibirnaya napsal: dokud nebude mit pavouk 45mm, tak je pro me nenositelny... linea... diplomat... ale hind se mi zalibil, pockam na foto pilotu. Dobrá zpráva pro příznivce XXL hodinek. V průměru 45mm se bude ještě letos nabídka rozšiřovat minimálně ještě o dva sportovní modely. Jinak, pokud máte přání skutečně velkých společenských hodinek, nic nebrání tomu takové pro Vás na zakázku udělat! Je to jen o určité odvaze s námi o tom začít hovořit! Většině lidí je tu jasné, že udělat jediné hodinky unikátní velikosti nebo designu je drahá záležitost, ale čím více lidí o takové hodinky bude stát, tím více se budou náklady ředit. I v tomto směru je tedy o čem diskutovat. ohledne xxl pouzdra jsem psal email, bohuzel bez odpovedi. ale zrejme jsem nebyl az tak konkretni, nedoufal jsem, ze by to bylo mozne...
Prokop Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 Zkuste zavolat! Maily někdy nejsou úplně spolehlivé. V poslední době se mi to stalo několikrát. Krom toho mám děně okolo sta mailů k vyřízení, a tak se může i stát, že nějaký mail přehlédnu při mazání spamů. Ale vždyť to určitě také znáte. Můj mobil je vám k dispozici, stejně jako všem ostatním.
VS Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 PRIM napsal: Jinak děkuji za přivítání, ale asi se moc nezdržím, jsem trošku otevřenější, než by se asi hodilo, a tak předpokládám, že se po diskuzi ve vedlejším vlákně budu muset opět stáhnout. Pro ty, které naše práce skutečně zajímá jsem však k dispozici k osobním schůzkám i naprosto nezávaznému povídání o hodinkách. Jenom zůstaňte, aspoň předejdete zbytečným dohadům a spekulacím. Třeba se tu zase bude povídat o hodinkách a ne o blbostech.
typograf Odesláno 9. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2007 xmenm05 napsal: typograf napsal: Onione, vyrobeny budou asi pro toho, kdo si je objedná. Jinak ty platinové, o kterých psal Kamil ve svém článku, tak to nemohu sloužit. Ač jsem si je osobně prohlížel, nikdo se mi nesvěřil pro koho byly vyrobeny. ani když se otočily a juklo se do nich zezadu? Je jasné, že by to bylo vůči Eltonu nefér, něco takového zjišťovat a následně zveřejnit. Mně spíše na pohledu zezadu zajímal použitý cal. 74 a jeho možná výměna za cal. 50. Původně jsem chtěl vidět toto nové pouzdro v reálu. Mám jisté představy, které, jak jsem si myslel, by do Pavouka zapadly, ale vše vyznělo úplně jinak díky použitému cylindrickému sklu (konkávní nelze do Pavouka aplikovat).
xmenm05 Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 No, přiznám se, že tohle mi asi vadí u PRIMu nejvíc ... dělají úžasné hodinky pro velmi zajímavé zákazníky a neví se o tom. Částečně asi zákazník nemá potřebu to hlásit do světa, ale i tak ... takže jsem schválně nepsal jména, nicméně ten platinovej kus je výjimečný nejen sám o sobě ale také majitelem ... ale dost už toho tajnůstkaření, slibuju, že už nebudu takhle dělat vlny ... jen mi prostě přišlo škoda, že se to neví ... Pavouky jsem viděl i v bílém zlatě a s 50. 52. kalibrem by byly dokonalé ... ale na druhou stranu, ta eta co byla uvnitř taky nebude špatný kalibr, když ho používá tolik hodinářů ...
cigi Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 No vidíš, xmene - mě to přijde na primu velmi atraktivní, že není na všech sloupích - ostatně, proč? Je snad na všech sloupích iwc? Prim není a nechce být masová značka, myslím, že tedy nepotřebuje masovou reklamu. Všichni vzdělaný lidi, se kterými jsem v poslední době mluvil (právníci, poradci, investoři, inžové..), přesně věděli, že už zase hodinky dělá a že dělá velmi luxusní hodinky - nevím, jak na to přišli, ale vědí to, fakt.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se