Přejít na obsah

Anketa dream watch  

88 hlasů

1. 1. Co jsem ochoten udělat?

• Sehnat druhé zaměstnání nebo brigádu
      2
    • Změnit zaměstnání
      3
    • Změnit bydliště
      1
    • Vzít si úvěr nebo půjčku
      0
    • Šetřit
      52
    • Jakoukoli činnost směřující ke splnění snu
      8
    • Naprosto nic, je to jen sen
      22

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Stovky lidí zde má nějaké dream watch, ale málokdo dokáže pro to něco udělat navíc, obětovat svůj čas, změnit zaměstnání nebo dokonce místo pobytu. Jak jste na tom vy?

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pro me je to hracka, koupim si ji pokud budu mit zbytecne penize, ktere mi nebudou chybet jinde a neudelam pro ni nic jinak, nez jak bych to delal, kdybych ji nechtel..

Sent from my HTC using Tapatalk

Návštěvník Kamil
Odesláno

Chybí ti tam položka, vyloupil čerpačku... :D

Taky tady párkrát někdo zmiňoval prodej ledviny. :lol2:

Odesláno

Dal jsem možnost "šetřit", ale teď uvažuji a to mi tam chybí :) , že na jaře nebo v létě prodám auto :) a koupím si nové hodinky, ale je to zatím jen úvaha :) .

Odesláno

prodal bych střechu nad hlavou...kdybych nějakou měl

apropo...nevyměníte někdo Moonwatche za kartonovou krabici?...při současných teplotách je to pro mě zbytečný luxus

Odesláno

Nedovedu si představit, že bych měnil zaměstnání nebo dokonce místo pobytu opravdu jen s úmyslem, abych si pak mohl koupit nějaké hodinky.

Snad ani nevěřím, že by to někdo udělal. Leda tak sběratel samotář.

Odesláno

Zatím o nich jen sním a představuju si, jaké by to bylo, kdybych je měl. Ale když to tu tak sleduji, trochu se bojím si ten sen splnit. Co když by se z mých vysněných hodinek stala jen "přestupní stanice" k jinému, ještě vyššímu levelu? To po pravdě řečeno nechci. Nemám chuť hnát se stále za lepšími hodinkami. Domnívám se, že pak by se už z toho vytratilo to skutečné kouzlo a radost. Už jsem kdysi psal, že hodinky pro mé mají duši. Žijí se mnou a tím se upevňuje náš vzájemný vztah. Proto je moc často neměním. A také proto bych ještě nějakou chvíli rád, aby můj sen snem ještě zůstal a já se měl na co těšit.

Odesláno

.. ja bych se asi obetoval jako gigolo.. kdyby zavolala heidi klum, mozna bych skousnul, ze je na me stara a pro dobrou vec bych ji udelal poteseni.. kdyby z toho kaply pekny G seika...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...