DaveG17 Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Ahoj všem, doputovaly ke mě od táty tyhle Doxy. Marně se snažím dohledat typ. Nevíte náhodou? Vím o nich jen to, že je děda kupoval před válkou jako skoro nové od prastrýce, takže rok výroby cca 1930-1938. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Číslo vzadu? 6 nebo 7 cifer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Šest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 V 13. 6. 2021 v 16:10, DaveG17 napsal: Šest. Krasa! Paradni flexibilni nozky a super stav. Typ nenajdes, u tehle starych hodinek u mene znamych znacek nebyly nejake typove jmena. Mas tam punc, mrkni dovnitr - podle me 18k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 (upraveno) Ahojte. Viete mi prosím niekto pomôcť s identifikáciou, pôvodom atď? Upratovali sme po starých rodičoch a nasli sme. Ďakujem za rady. Niektoré by som možno chcel zrenovovat, aby zostali v rodine ale naozaj neviem ci to ma zmysel. (Okrem nostalgie). Ďakujem Oranžový remienok a hnedý ani neviem prečítať, kto môže a vieš snáď pomôže. Upraveno 31. října 2021 uživatelem Stanislav Birošík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiras Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Zdravím všechny, prosím o pomoc při identifikaci těchto hodinek Cortebert (na strojku je 620R), resp. jakou mohou mít cenu. Hodinky nesbírám, tyhle mám po příbuzném... Díky moc Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Snad je jasné,že je to předělávka z kapesních hodinek,hodnota spíš nostalgická někde kolem tisícky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiras Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Před hodinou, bohus76 napsal: Snad je jasné,že je to předělávka z kapesních hodinek,hodnota spíš nostalgická někde kolem tisícky. Díky moc za vysvětlení. Jak jsem psal, hodinkám nerozumím tak určitě nepoznám že to je jakási předělávka. Nevadí, vrátí se do šuplíku i když tisíc by bylo taky fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bambulovich Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 mam dotaz na vintage Longines. Co je to zac a jakou to muze mit cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Podle mě to nejsou původní Lonžíny, ale domácí předělávka typu Lidové Družstvo Hodinářů (LDH). To pouzdro je docela úlet, ciferník má vrtaný indexy jako by to dělal někdo pidlovokej. Jestli to má odklápěcí sklíčko, tak bych to tipl i na hodinky pro slepce i díky hodně masivním ručkám a plastickým indexům, ale cifr není upatlanej, takže to bude možná i záměr. Jestli je to pouzdro echt gold (jakože asi bude), tak přibližně cenu zlata a možná pár korun navíc, pokud by to někoho zaujalo, jinak spíš sentimentální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 To nebude predelavka, podle me je to fejk jak bejk. Zlato zapomen. Ani stroj nebude Longines dle meho odhadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finito Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Zdravím vespolek, měl bych dotaz; Kamarád mě poprosil o identifikaci a informace o jedněch dámský švýcarských hodinkách a o jednom švýcarském strojku, ke kterému, bohužel, nemá pouzdro. Prodávat je, myslím, nechce, spíš by mu stálo za to ty dámské opravit, případně dát do kupy ten stroje, ale to by asi mělo smysl, až když by sehnal pouzdro... což bude asi problém. Děkuji předem za jakoukoli informaci k těmto kouskům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 chronu chyba puzdro, lebo bolo zlate, a to uz islo asi do vykupne...napr... https://aukro.cz/celo-zlate-panske-hodiny-18k-750-1000-chronographe-suisse-7001948951 Mulco, chyba sekundovka, ostatne pomoze gugl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finito Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 (upraveno) Harwey; moc děkuju za info, dávám ohledně pouzdra na aukru echo tomu známému! Upraveno 30. prosince 2021 uživatelem Finito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajdam Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Dobrý den, na chalupě jsem objevil tyto hodinky - Universal Géneve Compax. Jsou ve špatném stavu- poškrábané, zkorodovaný strojek, nejdou. Pouzdro je zlaté. Věděl byste někdo něco více o tomto modelu? Dobu vzniku, případně zda mají i v tomto stavu nějakou hodnotu? Taky by mě zajímalo, k čemu jsou ty tři malé ciferníky? Přemýšlím, jestli by se nedaly prodat, případně jestli by mělo cenu je nechat opravit Omlouvám se za kvalitu fotky, mohu je nafotit detailněji, kdyby byl zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Ahoj! Hodinek s označením Universal Geneve bylo vyrobeno nemálo, resp. není to zas taková rarita, tyto v aktuálním stavu, nemáš-li k nim citovou vazbu, mají hodnotu prakticky pouze zlatého pouzdra, přesněji jeho váhy. A tedy s odkazem na předchozí větu se je zprovozňovat nevyplatí. A ty tři malé ciferníčky jsou tam proto, že se jedná o chronografy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajdam Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 (upraveno) Dobrý den, přidávám detailní fotky hodinek. Mám dotaz k puncu - počítám že 18K 750 je ryzost použitého zlata, co znamená ta 128 v "botě"? Taky jsem myslel, že zlaté je enom pouzdro, ale vypadá to, že zlatý je i strojek, je to možné? Díky Upraveno 8. ledna 2022 uživatelem ajdam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Strojcek nie je zlaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Pomůžete někdo? Nikde jsem nedohledal, co je to za DOXY. Rok, strojek, určení,...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Ahoj. Zkus do googlu napsat Trench watch doxa. Melo by ti to pomoct pri hledani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se