Ivan Lelák Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 Snad to není moc velký off topic, ale pro zajímavost si dovolím foto hodinek, které má resinový Steve McQueen na ruce. Takhle zvětšené vynikají hrubé kontury a nedokonalost modelu, nicméně vezměme v úvahu, že "sklíčko" má stranu 5 mm a bílý ciferník 1,5 mm.. I tak se do něj vešly ručičky a indexy. Hlavní ručičky jsou cca 0,3 mm široké a je v nich červená střední část. Z fotky nejsou zřetelné nápisy, zkusím to vyfotit ještě lépe..:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 k filmu si cerpal tu? https://www.hodinkee.com/articles/heuer-monaco-review aj toto je pekna fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Harwey - k filmu jsem čerpal z mnoha zdrojů. Jeden z prvních byl časopis Automobil někdy v 70. letech..:-). Co se týče hodinek, tak z více zdrojů na internetu ale třeba i knihy "A French Kiss with Death", což je taková bible fandů filmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Toto letí, Le Mans jsem viděl naposledy před šesti lety a teprve jsem byl na začátku svého filmového vlákna (zde). Jinak na Monaca čas neplatí, stále jsou nadčasové a vypadají parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
426kahemi Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Tenhle retro tah se mi zamlouvá! https://www.tagheuer.com/cz/en/timepieces/collections/tag-heuer-monaco/39-mm-calibre-heuer-02-automatic/CBL2113.BA0644.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 před 24 minutami, 426kahemi napsal: Tenhle retro tah se mi zamlouvá! https://www.tagheuer.com/cz/en/timepieces/collections/tag-heuer-monaco/39-mm-calibre-heuer-02-automatic/CBL2113.BA0644.html mam ho objednany, kedy dojde, nikto netusi, ratam tak 2 mesiace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Ten náramek je vážně supr. Úplně ty Monaca posunul jinam oproti tomu předchozímu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Monaco s cal 02 konečně na ruce skvělé je slabé slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 No to je super, gratuluju. Možná první s cal.02 na fóru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 V 25.11.2020 v 19:52, Conrad napsal: Monaco s cal 02 konečně na ruce skvělé je slabé slovo tesim se na wristshoty:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 (upraveno) Upraveno 6. prosince 2020 uživatelem Conrad Přesnost 1 sec za 3 dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 (upraveno) Na sluníčku jsou parádní časem doplním Jediné na co bude nutno dávat pozor je vysoký přední safir který není ze strany chráněny ale to mají všechny modely Monaka Upraveno 6. prosince 2020 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Jo ten zafir si uzije...a modra je magicka, mas pravdu:) uzivaj a vela fot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Pár detailů. Není to naposledy, objevil jsem možnosti makra v mobilu, tak to musím ještě vychytat..:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 jeden cvak na korunku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 jeden cvak na korunku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Vyzera to dobre, kto to ale dal na obojstranne srobiky, ruky by som mu utrhol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCHC Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Za mě ten tah hodinkám fakt sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Vypapaný barvičky Gulf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Nemohu si pomoci, přemýšlel jsem o tom že přikoupím tah, ale kůže pasuje k Monakům víno k sýru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se