Přejít na obsah

IGEN NoDate

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 703
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nádherná práce, klobouk dolů!

Jsem rád, že jsem zvolil kombinaci zlacení + modré šroubky, vypadá to parádně.

Vím, že je to předčasné, ale jak to bude s předávkou, posílá to Elton poštou přímo na koncové zákazníky, nebo bude sraz k předání limitky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak a můžu na sebe zas bejt naštvanej, že jsem ušetřil na zlacení - proč ty blbý fotky krásných omlazených strojů sem vůbec dáváte tak pozdě ??? Dík, teda.

Ještě, že se mi vůbec nelíbí ta kombinace s modřenýma šroubkama .... :D :D

K dýnkům - mé výhrady jsou toliko formální - jazykově a opticky. Slovo kalibr označuje někoho, kdo jest sekáčem, technicky se používá kaliber, pokud vím. A tak dál ....., nedělám si furt srandu.

Odkaz ke komentáři

Ac jsem se nezucastnil-nedostatek financi a Igeny bez data si nazivo nedovedu predstavit,ctu to tu,sleduju a uz netrpelive cekam na prvniho,co ukaze fotky komplet projektu.

Financ-mas muj tichej obdiv,cele to rozjet a pak kocirovat ke zdarnemu konci,to chce pevne nervy :-))).

Odkaz ke komentáři

Tak a můžu na sebe zas bejt naštvanej, že jsem ušetřil na zlacení - proč ty blbý fotky krásných omlazených strojů sem vůbec dáváte tak pozdě ??? Dík, teda.

K dýnkům - mé výhrady jsou toliko formální - jazykově a opticky. Slovo kalibr označuje někoho, kdo jest sekáčem, technicky se používá kaliber, pokud vím. A tak dál ....., nedělám si furt srandu.

Dyť si do můžeš nechat pozlatit kdy si vzpomeneš...

Odkaz ke komentáři

Nic neslibuji v pondělí nejdéle v úterý budu mít přesně rozděleno. A mělo by něco zůstat.

Odkaz ke komentáři

Ještě navážu, primárně mi jde o to, zda plochý nebo bombírovaný? Nějak se pořád nemůžu rozhodnout, ale rád bych to už v rámci objednávky rozsekl. Bombírovaný jsou obecně hezčí, ale nejsem si jistej,zda se hodí konkétně k tomuto cifru. Za Vaše názory díky.

Odkaz ke komentáři

Ještě navážu, primárně mi jde o to, zda plochý nebo bombírovaný? Nějak se pořád nemůžu rozhodnout, ale rád bych to už v rámci objednávky rozsekl. Bombírovaný jsou obecně hezčí, ale nejsem si jistej,zda se hodí konkétně k tomuto cifru. Za Vaše názory díky.

Já sem požádal v objednávce o nasazení červeného ciferníku a černý poslat zvlášť. Žil jsem v tom, že výplň lumi se přizpůsobí nasazenému ciferníku, a že nebudu muset přikupovat nové ručky. Napsal jsem paní Krskové, zdali by to tak nemohlo být, tedy, že si koupím pouze jedny bombírované se žlutou výplní odpovídající červenému ciferníku. Prozatí mi neodpověděla, možná to s Tebou, Davide, řešila? S těma ručkama navíc se to zase o dost prodražuje :(. Byl bych rád, kdyby volba výplně ruček byla volná.

Upraveno uživatelem Georgeisin
Odkaz ke komentáři

I když je fakt, že černý cifr se bude dát líp prodat, bude-li rovnou s ručkami, takže to až zase tak nevadí. Škoda, že není volba, buď černý anebo červený, takhle tady pak budou v prodejním vlákně lítat separé ciferníky a a jaksi devalvovat limitku. Ale to už zase rýpám do krvavé rány.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...