straspol Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Krásná práce, respekt. Začínám litovat, že jsem se nezúčastnil.Budou moc krásné, ale i tak se časem určitě nějaké objeví v prodejním vlákně. Chronobundus je holt prevít a tak určitě šance bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Taky musím pochválit krásnou práci,akorát když nevím který je můj nemůžu říct který je nejhezší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Nádherná práce, klobouk dolů! Jsem rád, že jsem zvolil kombinaci zlacení + modré šroubky, vypadá to parádně. Vím, že je to předčasné, ale jak to bude s předávkou, posílá to Elton poštou přímo na koncové zákazníky, nebo bude sraz k předání limitky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Nádherný strojky, kombinace s modřenýma šroubkama je hodně povedená. Elton posílá hodinky PPlkou, nebo je možnost si je vyzvednout v Praze na prodejně. Tam se dá domluvit i hromadný převzetí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Tak a můžu na sebe zas bejt naštvanej, že jsem ušetřil na zlacení - proč ty blbý fotky krásných omlazených strojů sem vůbec dáváte tak pozdě ??? Dík, teda.Ještě, že se mi vůbec nelíbí ta kombinace s modřenýma šroubkama .... :D K dýnkům - mé výhrady jsou toliko formální - jazykově a opticky. Slovo kalibr označuje někoho, kdo jest sekáčem, technicky se používá kaliber, pokud vím. A tak dál ....., nedělám si furt srandu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Ac jsem se nezucastnil-nedostatek financi a Igeny bez data si nazivo nedovedu predstavit,ctu to tu,sleduju a uz netrpelive cekam na prvniho,co ukaze fotky komplet projektu.Financ-mas muj tichej obdiv,cele to rozjet a pak kocirovat ke zdarnemu konci,to chce pevne nervy :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Člověk je dva dny mimo signal a takovéhle překvápko! Krásná práce a díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Tak a můžu na sebe zas bejt naštvanej, že jsem ušetřil na zlacení - proč ty blbý fotky krásných omlazených strojů sem vůbec dáváte tak pozdě ??? Dík, teda.Ještě, že se mi vůbec nelíbí ta kombinace s modřenýma šroubkama .... :D K dýnkům - mé výhrady jsou toliko formální - jazykově a opticky. Slovo kalibr označuje někoho, kdo jest sekáčem, technicky se používá kaliber, pokud vím. A tak dál ....., nedělám si furt srandu.Dyť si do můžeš nechat pozlatit kdy si vzpomeneš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Wow, už se těším. Zlacený strojek s modřenými šroubky byla určitě správná volba..a nodate cifr bude krásný, čistý, nadčasový..možná hezčí než s datumovkou ..mno uvidí se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Tak a můžu na sebe zas bejt naštvanej, že jsem ušetřil na zlacení - proč ty blbý fotky krásných omlazených strojů sem vůbec dáváte tak pozdě ??? Dík, teda.Ještě, že se mi vůbec nelíbí ta kombinace s modřenýma šroubkama .... :D K dýnkům - mé výhrady jsou toliko formální - jazykově a opticky. Slovo kalibr označuje někoho, kdo jest sekáčem, technicky se používá kaliber, pokud vím. A tak dál ....., nedělám si furt srandu.Nic neslibuji v pondělí nejdéle v úterý budu mít přesně rozděleno. A mělo by něco zůstat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Nic neslibuji v pondělí nejdéle v úterý budu mít přesně rozděleno. A mělo by něco zůstat.akoze nejaky strojek naviac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Super !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 No jo,k tomu mému v pravo dole chybí sportovní karoserie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Snad to není příliš OT, řešil jste někdo zcela konkrétní provedení ruček k tomu červenýmu cifru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Ještě navážu, primárně mi jde o to, zda plochý nebo bombírovaný? Nějak se pořád nemůžu rozhodnout, ale rád bych to už v rámci objednávky rozsekl. Bombírovaný jsou obecně hezčí, ale nejsem si jistej,zda se hodí konkétně k tomuto cifru. Za Vaše názory díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 To warann: Budu stručný. Hodí se oboje, ale bombírované jsou hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 (upraveno) Ještě navážu, primárně mi jde o to, zda plochý nebo bombírovaný? Nějak se pořád nemůžu rozhodnout, ale rád bych to už v rámci objednávky rozsekl. Bombírovaný jsou obecně hezčí, ale nejsem si jistej,zda se hodí konkétně k tomuto cifru. Za Vaše názory díky.Já sem požádal v objednávce o nasazení červeného ciferníku a černý poslat zvlášť. Žil jsem v tom, že výplň lumi se přizpůsobí nasazenému ciferníku, a že nebudu muset přikupovat nové ručky. Napsal jsem paní Krskové, zdali by to tak nemohlo být, tedy, že si koupím pouze jedny bombírované se žlutou výplní odpovídající červenému ciferníku. Prozatí mi neodpověděla, možná to s Tebou, Davide, řešila? S těma ručkama navíc se to zase o dost prodražuje . Byl bych rád, kdyby volba výplně ruček byla volná. Upraveno 28. února 2014 uživatelem Georgeisin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 I když je fakt, že černý cifr se bude dát líp prodat, bude-li rovnou s ručkami, takže to až zase tak nevadí. Škoda, že není volba, buď černý anebo červený, takhle tady pak budou v prodejním vlákně lítat separé ciferníky a a jaksi devalvovat limitku. Ale to už zase rýpám do krvavé rány. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Možná tomu nerozumím, ale já jsem to pochopil tak, že limitka bude pro každého s černým ciferníkem a červený si můžeme my jako účastníci limitky přiobjednat jako bonus pokud si chceme postavit další hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Pochopil jsem to stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se