Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Me se to libi.

Posila se to postupne, neco jde dnes, zbytek zitra. Na prodejne budou hodinky ve stredu.

Ja je taky jeste nemam. A to mam jednicku.

No jo tebe berou jako domácího, tak nepospichaj :-)

• Odpovědi 703
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Kurňa, ten zlatej strojek volá po zlatých ručkách, modré vteřinovce a zlaté elox lunetě. Volá jak může, ale nedovolal se. :). Takhle jsou hodinky dvou tváří, co jakoby spolu nemluvily.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Já mám 29 a ráno jsem měl telefon, že je mám zítra očekávat v poště, jinak říkala, že  na prodejně v Praze jsou již dnes :clap:

Sakra, já 28 a pořád žádná zpráva..... :crying_anim:

Odesláno (upraveno)

Jsem zlobil a vymyslel kraviny na posledni chvili, tak je dostanu posledni. :-)

Že jo, že mě to nenapadlo hned, cvičení na Big Project :-)

Upraveno uživatelem Flipik
Odesláno (upraveno)

Já koukám jak puk na ten inzerát v prodejní sekci :), já je doma nemám a už se nabízejí k prodeji, nodate ciferníky. Zatím žádná zpráva od paní Krskové. Jsem v netrpělivém očekávání.

Ten cifr v prodeji vypadá velmi dobře.

Upraveno uživatelem Georgeisin
Odesláno

Že jo, že mě to nenapadlo hned, cvičení na Big Project :-)

Nee, jen jsem nechal udelat navic jeste jeden cifernicek a rucicky. Strasne me to lakalo, dlouho jsem o tom premyslel. Jsem zvedavy jak to bude vypadat :-)

Já koukám jak puk na ten inzerát v prodejní sekci :), já je doma nemám a už se nabízejí k prodeji, nodate ciferníky. Zatím žádná zpráva od paní Krskové. Jsem v netrpělivém očekávání.

Ten cifr v prodeji vypadá velmi dobře.

Cerveny vypada velice povedene. Asi budu potrebovat dalsi pouzdro. :-)
Odesláno (upraveno)

pro foto nenasyty

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=1176295

Upraveno uživatelem Sedlin
Odesláno

Pekne to mate chlapi, nodate by som neunosil, ale tu vlozku lunety si budem musiet obstarat, oproti tej umelohmotnej je to 100 a 1.

Odesláno (upraveno)

Už je mám taky na cestě  :clap: Ale teď jsem si uvědomil, že je mám bez řemenu a tak bych rád zeptal zkušenějších, jak je to se stěžejkama, když je to 19 mm? nacpu tam i 20 mm. Díky.

Upraveno uživatelem Flipik
Odesláno

Už je mám taky na cestě  :clap: Ale teď jsem si uvědomil, že je mám bez řemenu a tak bych rád zeptal zkušenějších, jak je to se stěžejkama, když je to 19 mm? nacpu tam i 20 mm. Díky.

nezkoušel jsem, nemám šajn, spíš bych si tipnul, že je nesevřeš natolik, abys je tam skrz šířku nožiček vecpal, ale nacpeš tam 18mm, sice budou trochu volný - resp. pružina nebude tak sevřená = tzn. taky menší síla, ale ty tam půjdou :-)

Odesláno

Stěžejky to snesou. 20mm řemen mezi 19mm nožičky nacpeš, ale je lepší zvolit měkčí řemen. Některé řemeny mají tvrdou vložku v zakončení pro stěžejky a jdou špatně zmáčknout. Někdy je ale 20mm poznat a dělá nepěkný přechod.

S volnějším 18mm řemenem může vypadnou stěžejka.

Tohle je 20mm s měkkým koncem:

Odesláno

Tak ja az zitra :-(.

Budu stastny az budou mit vsichni svoje hodinky a tahle limitka bude ukoncena. Vzhledem k rozsahu a odlisnostem tohle prekonalo vsechny predchozi projekty. Uff.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...