Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jezdím po D1 takřka denně a občas se mi něco pevně vryje do paměti. Občas je to nějaká kočička za volantem, občas nějaký ten k....kůtek co by vůbec neměl sedat za volant, ale to je na diskuzi jinde na fóru. Tohle téma bych rád věnoval spíš takovým věcem, které rozptylují.

Poslední dobou narážím na billboardy, které mě strašně nas...., pobaví a jeden níže, potkávám velice rád, protože ve mě vzbuzuje ta dívka vpravo úplně jiné pocity....jestli mi teda rozumíte :-) Jana Stryková a ten pohled je k sežrání...

post-34009-0-77326100-1389205986_thumb.jpg

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární dny

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno

vpravo z pohledu plakatu ;)

To bys musel být za plakátem a neviděl bys ani jednu. Přiznej, že jsi převlečená baba a pleteš si vpravo a vlevo. :D

Odesláno

Po dálnici sice nejezdím, ale za volantem/řidítky strávím dost času. Mě teď zaujal bilboard na Bandi a nevím, co si o tom mám myslet. Jako nápad vzhledem k ročnímu období dobrej, ale za tři litry oblek, to nechci vidět ten materiál z petflašek...

post-24539-0-83314500-1389207862_thumb.jpg

Odesláno

Já mám low cost obleky od Bernarda a jsem spokojen, není to na míru, není to na dlouho, ale cena je příznivá a na cestách jsem prase, takže občas zastávka u mekáče a kalhoty jsou v háji, takže mě levný obleky nevadí...

Odesláno

Vlahé laní oči Jany Strykové...Mě na spojce rozčiluje 37 reklam na hodinky na 10 kilometrech, no a pak polonahé puberťačky po letních ulicích a tramvajových ostrůvcích. To se pak na řízení nedokážu soustředit :)

Odesláno

Jo, jo, letni naledi...

Vlahé laní oči Jany Strykové...Mě na spojce rozčiluje 37 reklam na hodinky na 10 kilometrech, no a pak polonahé puberťačky po letních ulicích a tramvajových ostrůvcích. To se pak na řízení nedokážu soustředit :)

Odesláno

Sborez, ono občas není špatné podstoupit to hrozné martýrium fyzického vypětí při reálném šuku. Minimálně tím odbouráš tendence vymýšlet číčoviny. :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...