VintageLover Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Gratulace, tak to je paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 Dívám se v mejlu a řikám si,tam se něco děje a vono jóó.Jsem zvědav,jestli z nich zase vycouváš,nebo jsi totálně lapen do týhle zrádný pavučiny,ze který, jak známo,se jen těžko vymotat.Velká gratulace,jak se říká,malý krok pro lidstvo ale obrovský pro Tebe :-)Těšim se jak budou přibejvat pěkný fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 To všechno ukáže čas, každopádně Speedy jsou mimo ohrožení:-) Přemejšlel sem, jak si v sobě ten nákup ospravedlnit a vono je mi vlastně za měsíc 33, tak sem si je dal předčasně ke kristovkám... S tim můžu v klidu spát:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 Moc času sem dneska neměl, ale na pár rychlých fotek sem vyšetřil... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 Ta druha v tom listi je paradni a gmt coke se mi k tobe hodi skvele! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 Tome, tleskám...sednou mi k Tobě..a v kombu s moonwatchema...co víc? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 (upraveno) Speedy,to bylo to první co mě napadlo se zděšeným :,,To snad né" ,je vidět,že i přes svoje mládí máš rozum :-) ,fotky SUPER,šoupni sem společnou,ať vidíme,jak si protiřečej,pak je to perfekt dvojka.A nejlepší jsou ty dírky v nožičkách i ta jejich patina. Upraveno 4. června 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 Díky kluci, mám úplně stejnej pocit... že jsou to hodinky přesně pro mě... Sedí mi na ruce s nebývalou přirozeností... Společný fotky s Monama určitě pořídim... A pač sem kluk hravej, hodlám pořídit jak pepsi tak i celočernou vložku lunety a řemenů jim taky pár slušet bude:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Před nějakou dobou jsem od tebe kupoval Alpiny a pak začal sledovat i toto vlákno a musím říct, že díky tobě se mi líbí hodinky, které se mi dřív ani nelíbili můžu říct, že snad naprosto vše co tu vidím bych koupil nejraději také, dokonce i ty Rolády a na ty jsem už vůbec nikdy nebyl. Nevím jestli je to těma super fotkama nebo tím, že každý tvůj výběr je fakt perfektní, nevím, ale bral bych celou tvou sbírku všema deseti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Krásné fotky, krásných hodinek, gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 V 4. 6. 2014 v 20:41, Kristian.nov napsal: Díky kluci, mám úplně stejnej pocit... že jsou to hodinky přesně pro mě... Sedí mi na ruce s nebývalou přirozeností... Společný fotky s Monama určitě pořídim... A pač sem kluk hravej, hodlám pořídit jak pepsi tak i celočernou vložku lunety a řemenů jim taky pár slušet bude:-) .....to je Rolex! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 V 5. 6. 2014 v 6:48, Bells napsal: Před nějakou dobou jsem od tebe kupoval Alpiny a pak začal sledovat i toto vlákno a musím říct, že díky tobě se mi líbí hodinky, které se mi dřív ani nelíbili můžu říct, že snad naprosto vše co tu vidím bych koupil nejraději také, dokonce i ty Rolády a na ty jsem už vůbec nikdy nebyl. Nevím jestli je to těma super fotkama nebo tím, že každý tvůj výběr je fakt perfektní, nevím, ale bral bych celou tvou sbírku všema deseti Děkuju, takový čtení mě přivádí až do rozpaků:-) Alpiny slouží? V 5. 6. 2014 v 6:53, Tikal napsal: Krásné fotky, krásných hodinek, gratulace Děkuju, já ještě jednou gratuluju k těm Seikám! Skvělej úlovek! V 5. 6. 2014 v 7:42, Chosef76 napsal: .....to je Rolex! ;-) Začínám to chápat:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Přidám se ke gratulantům, nádherný hodinky i fotky, tohle je skutečně inspirativní vlákno. GMT mastery jsou sen a jediný Rolexy, po kterých toužím. Do třiatřiceti mám co dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Abych pravdu řekl, tak Alpiny už jsou jinde, takže i přes to jak jsem říkál, že ode mě jen tak nepůjdou tak se to nakonec stalo, ale to je už ta nemoc Asi bych od tebe měl zase něco koupit abych tě viděl a mohl třeba něco ozkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 7. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Na večerní, pracovní obchůzku sem vyrazil pěšky, jednak sem nemoh do auta a taky mi to pomohlo po včerejšku konečně vystřízlivět... Vzal sem si Rolexky a foťák ve kterym mi v půli cesty došla baterka... Kluci... je to možná předčasný, ale neodpustim si to: Moony jsou super hodinky... nedám na ně dopustit... ale tyhle Rolexky mi srostly s rukou... Já vim, je to klišé a pravděpodobně to přejde, ale teď mám pocit, že jsem na konci chronocesty... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 7. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Když mi umřel foťák, aspoň poslední mobilem...Rolex nad Plzní... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Jde videt, ze si je fakt uzivas. Super fotky, jen tak dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 GMT - Master se mi děsně líbí! Jako chronocíl bych si je dokázal odůvodnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se