Přejít na obsah

Kristianovo

Kristian.nov

Doporučené příspěvky

Skvele sepsane, fotky paradnicke. Dekuji za osvetu mezi top pilotkami.

Gratuluji k nove akvizici a drzim palce at Te dlouho bavi a slapou bez problemu ;) !

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 818
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

Kristian.nov

...  

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Kristian.nov

Dorazila mi Pepsi luneta...:-) černá taky, tu vyzkouším jindy...   Zvedlo je to vo level vejš!!

Kristian.nov

Skočil sem do pole...  

V 28. 1. 2017 v 16:48, kloubik napsal:

. Ja si porad myslim na XV, uvidime, treba jednou za par let. 

Šak si je kup,né :-) Mě se taky líbíja :-) 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Fakt parádní pilotky + Tvé foto, už je po několikráte projíždím googlem, naštěstí teď nemám na hodinky střelivo - protože jsem se zrovna dostal do období, že potřebuji vše :) Ještě jsem se díval na limitku Le Petit Prince ale ta bílá datumovka je totálně kazí. Asi jeden z nej cifrů co jsem viděl, fakt parádní hodinky i když s ETA a za skoro kilo :)

Odkaz ke komentáři

V 13. 2. 2017 v 14:03, vojta1 napsal:

Fakt parádní pilotky + Tvé foto, už je po několikráte projíždím googlem, naštěstí teď nemám na hodinky střelivo - protože jsem se zrovna dostal do období, že potřebuji vše :) Ještě jsem se díval na limitku Le Petit Prince ale ta bílá datumovka je totálně kazí. Asi jeden z nej cifrů co jsem viděl, fakt parádní hodinky i když s ETA a za skoro kilo :)

Tak ta cenovka na krámě byla ještě vejš... kolem 130 myslím... To je samo nesmysl, pro normálního smrtelníka:-) Ale cena z druhý ruky mezi 70 - 80 tis. je myslím naprosto adekvátní. Ta ETA je v nejvyšší chronometr kvalitě a taky jako chronometr šlape. Co tam v tom IWC mění netuším, ale to je furt vobehraná písnička dokola...

Značka luxusní, zpracování peckový, na pilotky perfektní WR na šnorchl, šroubovací korunka, sklo připravený na náhlý pokles tlaku, antimagnetická ochrana z měkkýho kovu, jedná z nejdelších historií jednoho modelu, nositelnost absolutní!

Pokud bys chtěl něco s podobnými parametry, za menší peníz, musíš jít do Damaska 36:-) To myslím vážně...

Ještě sem dám stejnou fotku co minule... Ale po tom co prošla úpravou u Sedlina.

Odkaz ke komentáři

Cenu už jsem si hledal na na chronu. Teď jdu po moonech a pak se uvidí co dál :) Ale jsou určitě parádní a je fakt, že třeba Tudor dával ETA a bez chronometru za stejné peníze. Přidávám si je na wishlist :) 

V 13. 2. 2017 v 19:49, Kristian.nov napsal:

Tak ta cenovka na krámě byla ještě vejš... kolem 130 myslím... To je samo nesmysl, pro normálního smrtelníka:-) Ale cena z druhý ruky mezi 70 - 80 tis. je myslím naprosto adekvátní. Ta ETA je v nejvyšší chronometr kvalitě a taky jako chronometr šlape. Co tam v tom IWC mění netuším, ale to je furt vobehraná písnička dokola...

Značka luxusní, zpracování peckový, na pilotky perfektní WR na šnorchl, šroubovací korunka, sklo připravený na náhlý pokles tlaku, antimagnetická ochrana z měkkýho kovu, jedná z nejdelších historií jednoho modelu, nositelnost absolutní!

Pokud bys chtěl něco s podobnými parametry, za menší peníz, musíš jít do Damaska 36:-) To myslím vážně...

Odkaz ke komentáři

V 13. 2. 2017 v 19:49, Kristian.nov napsal:

Ještě sem dám stejnou fotku co minule... Ale po tom co prošla úpravou u Sedlina.

attachicon.gif_1310033m.jpg

Jsou fakt , parádní .Co se týče ETY snad koncem roku 2018 se to změní....tak se uvidí.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Bráchové ze Schaffhausenu...

Upraveno uživatelem Kristian.nov
Odkaz ke komentáři

V 1. 2. 2017 v 19:57, Kristian.nov napsal:

Jsou fakt fotogenický...

Nádherná fotka, suprové barvy a hodinky.

V 26. 3. 2017 v 15:55, Kristian.nov napsal:

Bráchové ze Schaffhausenu...

Super kompozice (pomůcky) jen bych nedával hodinky na střed a nefotil je tak z dálky.

Odkaz ke komentáři

V 28. 1. 2017 v 15:14, Kristian.nov napsal:

Jak už jsem psal, zrodila se nová láska... Novej chronoimpuls. Už sem něco takovýho nutně potřeboval.

K pilotkám tíhnu odjakživa a řada IWC Mark s kořeny v Britském letectvu je absolutním synonymem leteckých hodinek. 

Teď se ke mě konečně dostaly!

Konkrétně Mark XVI

Dodatečná gratulace, nějak mi to tady úplně uteklo. Navíc jsi mi tím reportem tak trochu ulehčil práci, což jsem vzhledem ke svý lenosti rád a současně mě to i malinko mrzí. No nic, až dorazí v úterý nová akvizice, aspoň nebudu řešit, zda něco smolit nebo nebo ne.

Edit: vlastně si nejsem jistej, zda chrona jsou taky tvoje?

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

V 26. 3. 2017 v 17:16, warann napsal:

Dodatečná gratulace, nějak mi to tady úplně uteklo. Navíc jsi mi tím reportem tak trochu ulehčil práci, což jsem vzhledem ke svý lenosti rád a současně mě to i malinko mrzí. No nic, až dorazí v úterý nová akvizice, aspoň nebudu řešit, zda něco smolit nebo nebo ne.

Edit: vlastně si nejsem jistej, zda chrona jsou taky tvoje?

Díky ;-)

Vzal si XV od Sibiře? Už si je jednou měl ne?

Jo 3717 mi taky říkají pane, ale Marky půjdou asi z kola ven. Na léto potřebuju potápky a ne dvoje pilotky :-)

Odkaz ke komentáři

V 26. 3. 2017 v 17:15, Vit napsal:

Nádherná fotka, suprové barvy a hodinky.

Super kompozice (pomůcky) jen bych nedával hodinky na střed a nefotil je tak z dálky.

Díky :-)

Tak dal sem tam tolik harampadí, že sem to musel vzít z větší dálky a zároveň hodinky na střed aby se neztratily;-)

Odkaz ke komentáři

V 26. 3. 2017 v 18:30, Kristian.nov napsal:

Díky ;-)

Vzal si XV od Sibiře? Už si je jednou měl ne?

Jo 3717 mi taky říkají pane, ale Marky půjdou asi z kola ven. Na léto potřebuju potápky a ne dvoje pilotky :-)

Jj, vzal jsem zpět ty "moje". Dlouho jsem se odhodlával mu napsat a pak se to rozseklo tím, že je dal do prodeje. Chrona jsou taky pěkný, já jsem teď řešil (abych nebyl za troškaře) ještě rovnou přikoupit 3706. Ale to nechám ještě asi uzrát.

Tak jsem zvědav co pořídíš na léto :-)

Odkaz ke komentáři

V 26. 3. 2017 v 18:37, warann napsal:

Jj, vzal jsem zpět ty "moje". Dlouho jsem se odhodlával mu napsat a pak se to rozseklo tím, že je dal do prodeje. Chrona jsou taky pěkný, já jsem teď řešil (abych nebyl za troškaře) ještě rovnou přikoupit 3706. Ale to nechám ještě asi uzrát.

Tak jsem zvědav co pořídíš na léto :-)

Jo ty 3706 co jsou v Království hodin mě taky lákaly, ale cena mi přijde dost... I když jsou na tahu no.

Asi bondovky mě lákají, je to k neuvěření, ale já je ještě nikdy neměl :-D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...