Daemonultimate Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 To si musím zkopírovat.Taky díky.
michalval Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Kucí, to vám neumím povědět, já dělám do výtahů - toto dokážu přečíst - ale jak má nejlépe vypadat amplituda, nevím. To bude muset říct nějakej hodinář.
Sedlin Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Amplituda:jak se setrvačka točí sem a tam, tak ten rozkmit mezi polohou, kdy se zastaví, na jedné a druhé straně se dá změřit ve stupních a amplituda je tahle hodnota - jak moc se jeden bod setrvačky vychýlí od jedné polohy s nulovou rychlostí rotace do té druhé polohy. čím větší amplituda (do určité hodnoty) tím "silnější je pružina a jen tak něco z vnějšku jí "nerozhází" a bude schopna si udržet stabilní chod, (např. pokud má stojek už jen málo energie v pérovníků díky aktuálně malé rezervě nátahu, bude se to projevovat i na amlitudě - bude menší, protože energie dodaná bude taky menší; amplituda se mění i s polohou hodinek, protože v různých polohách setrvačky vůči tíze je v mechanismu jiné tření a tedy opět energie dodaná je jiná a tedy i rozkmit (aplituda) je jiný) uvedl jsem výše "čím větší (do určité hodnoty) tím...",to "do určité hodnoty" je důležitý, protože kdyby byla amplituda zase moc velká taky to košér není, ale tady tápu a nevím, čím to a jak z toho ven. Matně se mi vyjevuje, že při příliš velké amlitudě je něco v nepořádku s paletou na kotvě...mlžím?každopádně: Aplituda by měla být ve všech polohách co nejpodobnější a neměla by vykazovat velké rozdíly. Beat error:a beat error meřený v milisekundách: Setrvačka kmitá na obě strany. když oba "beaty", tedy obě vychýlení na jednu i druhou stranu trvají stejně dlouho, je beat error "0", pokud jeden výkmit trvá např. o 0,3ms déle než ten druhý, je beat error "0,3"msbeat error by tedy měl opět vykazovat co nejmenší hodnoty, nejlépe "0" ve všech polohách :-) výše popsané je vědění, se kterým pokojně žuiju já, pokud je to jinak, prosím o osvětu a nápravu výše napsaného
Daemonultimate Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Díky za odborné informace a technické okénko mezi parádními fotkami.Těm Omegám to sluší.
Kristian.nov Odesláno 2. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Konečně sem narazil na vrtič, kterej splňuje všechno co od něj chci... Trvalo to několik let:-D
JaRooN Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 V 2. 3. 2014 v 9:24, Kristian.nov napsal: Konečně sem narazil na vrtič, kterej splňuje všechno co od něj chci... Trvalo to několik let:-DTak ten je fakt uzasny. Gratuluji, to cekani se vyplatilo... Mas moji poklonu.
bohus76 Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 V 2. 3. 2014 v 9:24, Kristian.nov napsal: Konečně sem narazil na vrtič, kterej splňuje všechno co od něj chci... Trvalo to několik let:-DKde se dá takový sehnat?
Kristian.nov Odesláno 2. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Je to kousek od Wolf Designs... Ty dělají podle mě velice pěkný vrtiče a vůbec krabice... A nechají si je taky patřičně zaplatit. Sehnat se dají na např německých e-shopech, ale i u nás... Za ty prachy co za něj chtějí normálně bych ho nevzal, ale na Aukru proběh fungl novej za ani ne cenu poloviční a to sem neodolal:-)
Kristian.nov Odesláno 2. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Tak sem po delší době vyvětral Autávky...
Návštěvník LukeD Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Krása. Mě na těch Autáviích úplně neskutečně přitahuje oko ten design pravého mini ciferníku chronografu, resp. ty jeho černé pásky. To je po designové stránce geniální nápad!
financ Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Jedny z nejhezčích Autávek, co se kdy dělaly.
bohus76 Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Jak nějak nemám chrona rád,tak tyto jsou k sežrání,zkrátka dokonalé.
VintageLover Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Krásný Autavie.... Moc se mi tahle světlá verze líbí, snad je někdy uvidím naživo.
Kristian.nov Odesláno 10. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2014 Sem ulovil na Aukru jednu drobnost...:-) Škoda, že nemají ocelový pouzdro, ale jinak jsou vcelku fešný... Cifr má pěknou patinu... Značená korunka, vevnitř oblíbená 7734 Mam toho ale nějak moc, tak možná se u mě dlouho neohřejou...
Tikal Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 ty Hujery jsou také parádní,gratulace
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se