Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 193
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jelikož jsou ty latě různých formátů, možná to berou někde ze zbytků a je to třeba namíchané více typů modřínů? Obvykle se to tak opravdu nechová, spíš ty fasády stárnou rovnoměrně.

Odesláno

Je dost možné, že to časem bude zašedlé stejně a je to jen "mezifáze". Je  to přírodní materiál, různé stromy, různé profily...Není nikde psáno, že to je standardizované a bude se to chovat identicky...Ale mě to neva. I když to shnije, za 20 let tam hodím nový latě a hotovo.

Odesláno

Nemůže to být způsobeno tím, že lat? jsou umístěny nepravidelně a ty zešedlé jsou více exponované slunci/počasí?

Odesláno
  V 23. 4. 2015 v 13:53, organic napsal:

Je dost možné, že to časem bude zašedlé stejně a je to jen "mezifáze". Je  to přírodní materiál, různé stromy, různé profily...Není nikde psáno, že to je standardizované a bude se to chovat identicky...Ale mě to neva. I když to shnije, za 20 let tam hodím nový latě a hotovo.

Pokud Ti je "někdo" nenatře :-) 

• po měsících...
Odesláno

Nechce se mi zakládat nové vlákno, tak to hodím sem.

Dostal jsem za úkol postavit dětem houpačku. Použiju na to zbytky co mi zbyly ze stavby.

Narazil jsem na problém. Potřebuju kotevní patky 60x100 (případně 60x120), ale takové se snad nevyrábějí. Našel jsem jen 60x60 např. tady http://www.zbozi.cz/hledani/?q=kotevni%20patka%20uzka .

Nenarazili jste někto na podobný problém? Jakákoliv rada, kde mají, nebo kde by dokázali vyrobit, by se mi hodila.

Díky.

• Po roku...
Odesláno
  V 23. 4. 2015 v 13:53, organic napsal:

Chodím kolem toho tvého domečku docela často a vypadá to fakt parádně, z dálky je ta nerovnoměrná patina naopak velmi zajímavá ... ale asi to bude opravdu tím, že je to namíchané dřevo.

Máme sibiřský modřín bez povrchové úpravy na terase kolem dvou stran domu. Krásně hodil stříbrnou patinu, ale už je na mě vyvíjen tlak, abych to vzal wapkou. Samozřejmě se bojím, že to bude flekatý a hlavně bude otázkou pár měsíců, než se to vrátí do původního stavu :-(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...