mAra_ Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Odesláno 22. října 2018 (upraveno) Ta první je super... A teď babo raď. Vzít L, nebo XL? Tričko Barbour nosim L, svetr sním fit (či co) mi sedlo XL, Baracuta g9 mi sedla 44... Jak na bundu? Upraveno 22. října 2018 uživatelem mAra_
moco Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Odesláno 22. října 2018 Ta první je super... A teď babo raď. Vzít L, nebo XL? Tričko Barbour nosim L, svetr sním fit (či co) mi sedlo XL, Baracuta g9 mi sedla 44... Jak na bundu?Já merim 190cm 90kg a obě bundy Barbour mám XXL slim (normálně nosím XL slim), v ramenou tak akorát, břicho rezerva a rukávy taky tak akorát. Mrkni na jejich tabulky přímo u bundy, celkem to sedí, o stránku vzad je taky nějaká nápověda, ale když vemes o číslo větší tak to bude ok. Pokud máš možnost, tak si běž zkusit podobný model do krámu. Já to tak udělal a trefil jsem se.
mAra_ Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Odesláno 22. října 2018 Tak sem objednal XL. Prece jenom, nehubnu...
moco Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Odesláno 22. října 2018 Tak sem objednal XL. Prece jenom, nehubnu...Mám dojem, že na countryattire lze bezplatně vyměnit od určité částky za položky
mAra_ Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Tak jako ono by to asi šlo vyměnit. Neříkám že ne. Ale člověku se to nechce řešit, objednávat dopravu.... To je lepší to koupit rovnou dobře :-)
krutor Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Otazka na ty kteri nemate bundu s kapuci. Co nosite v desti na hlave? :-D Videl jsem nejake barbour ksiltovky/klobouky...
moco Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Otazka na ty kteri nemate bundu s kapuci. Co nosite v desti na hlave? :-D Videl jsem nejake barbour ksiltovky/klobouky...Já pořídil kapuci do většího deště a už 14dni mi děla společnost vlněná čapka, ta se dá pořídit i voskovaná, já čapku pořídil kvůli chladu a je to fajn doplněk k bunde. Ale doporucuji tu kapuci, díky drátu vloženému v lemu, kapuce nepadá do gsichtu
krutor Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Mam model hilton, myslim ze se na ni pridelat kapuce bohuzel neda. Capka vypada dobre. :-)
Hasňa Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Otazka na ty kteri nemate bundu s kapuci. Co nosite v desti na hlave? :-D Videl jsem nejake barbour ksiltovky/klobouky...Barbour voskovanou bekovku a Barbour voskovaný klobouk. Ten se mi teď ale po mnoha, mnoha letech někam zatoulal a nemůžu ho najít.
TomcatCZ Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Cus, ta bunda na fotce je voskovana? Jak moc to spini batohy, sedacky v aute?
moco Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Cus, ta bunda na fotce je voskovana? Jak moc to spini batohy, sedacky v aute?Cus. Voskovaná je a nespini, první měsíc, když je čerstvá tak mastí ruce. Pokud mas obavy, vyvěs ji třeba na dva týdny do pruvanu a povrchový vosk se odpaří. Možná by pomohlo ji jako novou vyfénovat, ale nevím, neřešil jsem to, jen nahlas přemýšlím
Hasňa Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 V Barbouru do auta nikdy nesedam, i kdyz je 17 roku stary. Vytahuje to podsivku, a ten vosk sedadlum asi taky nepomuze. A navic nevidim moc duvod. Kdyz mam kratke pojizdecky po meste, neberu na sebe mastnou hadru.
mAra_ Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Mám dojem, že na countryattire lze bezplatně vyměnit od určité částky za položkyTak dneska přišla a sedí. Mel jsem ji na sobě deset minut v obýváku, pod ní jen tričko a bylo mi vedro . Takže snad i maká. A abych neměl bekovek málo, objednal jsem si ještě další náhradní :-)
ivan_989 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Kebyze na seba navleces igelitove vrece na smeti bude ti v obyvaku rovnake vedro. Priepustnost materialov je velmi podobna.
moco Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Tak dneska přišla a sedí. Mel jsem ji na sobě deset minut v obýváku, pod ní jen tričko a bylo mi vedro . Takže snad i maká. A abych neměl bekovek málo, objednal jsem si ještě další náhradní :-)Víkend slibuje počasí Barbour friendly
Conrad Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 (upraveno) Tak dneska přišla a sedí. Mel jsem ji na sobě deset minut v obýváku, pod ní jen tričko a bylo mi vedro . Takže snad i maká.A abych neměl bekovek málo, objednal jsem si ještě další náhradní :-)Prosím tě jak jsou tyhle velikosti bekovek v cm? nějak to nechápu33W 33L 75-8 71-8 73-8 67-8 konkrétně se mi jedná o tuhlehttps://www.countryattire.com/barbour-men-s-moons-tweed-cap-olive-herringbone-mha0295ol55.html Upraveno 26. října 2018 uživatelem Conrad
mAra_ Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Presne tahle mi vcera prisla Velikost je jednoducha - vysel jsem z tabulky co tam maji - sam jsem si nameril 58 cm okolo hlavy kde bych mel mit capku . a podle tabulky mi to vyslo na 7 - 1/8 Tak jsem ji objednal a sedi paradne. Nebat se toho...
Conrad Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 (upraveno) Presne tahle mi vcera prisla Velikost je jednoducha - vysel jsem z tabulky co tam maji - sam jsem si nameril 58 cm okolo hlavy kde bych mel mit capku . a podle tabulky mi to vyslo na 7 - 1/8 Tak jsem ji objednal a sedi paradne. Nebat se toho...Kolik bylo poštovné? díky H.ale u téhle nají tyhle velikosti kterým nerozumím UK Sizes767-871-271-871-473-875-8 Upraveno 26. října 2018 uživatelem Conrad
warann Odesláno 26. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2018 (upraveno) Kolik bylo poštovné? díky H.ale u téhle nají tyhle velikosti kterým nerozumím UK Sizes767-871-271-871-473-875-8 Mrkni třeba sem https://www.countryattire.com/barbour-men-s-crieff-flat-cap-olive-mixed-herringbone-mha0009ol53-h385.html tozlikni "size guide", zde "adult hats" a tam by ses měl zorinetovat. Upraveno 26. října 2018 uživatelem warann
mAra_ Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Kolik bylo poštovné? díky H.ale u téhle nají tyhle velikosti kterým nerozumím UK Sizes 767-871-271-871-473-875-8 Dyk se koukni na tu tabulku co jsem postoval - tam je převodník mezi cm / palce / a tohle co píšeš. Poštovné sem měl zadarmo, Bo jsem objednával i bundu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se