Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ta první je super... A teď babo raď. Vzít L, nebo XL? Tričko Barbour nosim L, svetr sním fit (či co) mi sedlo XL, Baracuta g9 mi sedla 44...

Jak na bundu?

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno

Ta první je super... A teď babo raď. Vzít L, nebo XL? Tričko Barbour nosim L, svetr sním fit (či co) mi sedlo XL, Baracuta g9 mi sedla 44...

Jak na bundu?

Já merim 190cm 90kg a obě bundy Barbour mám XXL slim (normálně nosím XL slim), v ramenou tak akorát, břicho rezerva a rukávy taky tak akorát. Mrkni na jejich tabulky přímo u bundy, celkem to sedí, o stránku vzad je taky nějaká nápověda, ale když vemes o číslo větší tak to bude ok.

Pokud máš možnost, tak si běž zkusit podobný model do krámu. Já to tak udělal a trefil jsem se.

Odesláno

Tak sem objednal XL. Prece jenom, nehubnu...

Mám dojem, že na countryattire lze bezplatně vyměnit od určité částky za položky

Odesláno

Otazka na ty kteri nemate bundu s kapuci. Co nosite v desti na hlave? :-D Videl jsem nejake barbour ksiltovky/klobouky...

Já pořídil kapuci do většího deště a už 14dni mi děla společnost vlněná čapka, ta se dá pořídit i voskovaná, já čapku pořídil kvůli chladu a je to fajn doplněk k bunde. Ale doporucuji tu kapuci, díky drátu vloženému v lemu, kapuce nepadá do gsichtu

post-23865-0-68602000-1540394340_thumb.jpeg

Odesláno

Otazka na ty kteri nemate bundu s kapuci. Co nosite v desti na hlave? :-D Videl jsem nejake barbour ksiltovky/klobouky...

Barbour voskovanou bekovku a Barbour voskovaný klobouk. Ten se mi teď ale po mnoha, mnoha letech někam zatoulal a nemůžu ho najít.
Odesláno

Cus, ta bunda na fotce je voskovana? Jak moc to spini batohy, sedacky v aute?

Cus. Voskovaná je a nespini, první měsíc, když je čerstvá tak mastí ruce. Pokud mas obavy, vyvěs ji třeba na dva týdny do pruvanu a povrchový vosk se odpaří. Možná by pomohlo ji jako novou vyfénovat, ale nevím, neřešil jsem to, jen nahlas přemýšlím

Odesláno

V Barbouru do auta nikdy nesedam, i kdyz je 17 roku stary. Vytahuje to podsivku, a ten vosk sedadlum asi taky nepomuze. A navic nevidim moc duvod. Kdyz mam kratke pojizdecky po meste, neberu na sebe mastnou hadru. 

Odesláno

Mám dojem, že na countryattire lze bezplatně vyměnit od určité částky za položky

Tak dneska přišla a sedí. Mel jsem ji na sobě deset minut v obýváku, pod ní jen tričko a bylo mi vedro . Takže snad i maká.

A abych neměl bekovek málo, objednal jsem si ještě další náhradní :-)

Odesláno

Kebyze na seba navleces igelitove vrece na smeti bude ti v obyvaku rovnake vedro. Priepustnost materialov je velmi podobna.

Odesláno

Tak dneska přišla a sedí. Mel jsem ji na sobě deset minut v obýváku, pod ní jen tričko a bylo mi vedro . Takže snad i maká.

Víkend slibuje počasí Barbour friendly
Odesláno (upraveno)

Prosím tě jak jsou tyhle velikosti bekovek v cm? nějak to nechápu

1. 33W 33L
  2. 75-8 
  3. 71-8 
  4. 73-8
  5. 67-8 

konkrétně se mi jedná o tuhle

https://www.countryattire.com/barbour-men-s-moons-tweed-cap-olive-herringbone-mha0295ol55.html

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Presne tahle mi vcera prisla :) Velikost je jednoducha - vysel jsem z tabulky co tam maji - sam jsem si nameril 58 cm okolo hlavy kde bych mel mit capku . a podle tabulky mi to vyslo na 7 - 1/8 Tak jsem ji objednal a sedi paradne. Nebat se toho...

post-13450-0-06430000-1540539567_thumb.png

Odesláno (upraveno)

Presne tahle mi vcera prisla :) Velikost je jednoducha - vysel jsem z tabulky co tam maji - sam jsem si nameril 58 cm okolo hlavy kde bych mel mit capku . a podle tabulky mi to vyslo na 7 - 1/8 Tak jsem ji objednal a sedi paradne. Nebat se toho...

Kolik bylo poštovné? díky H.

ale u téhle nají tyhle velikosti kterým nerozumím

UK Sizes
7
67-8
71-2
71-8
71-4
73-8
75-8

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno (upraveno)

UK Sizes
7
67-8
71-2
71-8
71-4
73-8
75-8

Mrkni třeba sem https://www.countryattire.com/barbour-men-s-crieff-flat-cap-olive-mixed-herringbone-mha0009ol53-h385.html tozlikni "size guide", zde "adult hats" a tam by ses měl zorinetovat.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

UK Sizes

7

67-8

71-2

71-8

71-4

73-8

75-8

Dyk se koukni na tu tabulku co jsem postoval - tam je převodník mezi cm / palce / a tohle co píšeš.

Poštovné sem měl zadarmo, Bo jsem objednával i bundu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...