Hasňa Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Kluci s Bidejlama, mate v rukavech u zapesti vsity lem na suche zipsy, nebo uplet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Bedajla classic - uplet (to jedine me sere) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Jojo, jsou tam uplety. Taky me trochu serou, ale zase do nich nefouká, no. Ještě bude premejslet, odstranit se daj vždycky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Zena to na svem Bidejlu prave miluje. Chtel jsem vedet, jestli na panskych cislech je taky uplet. Ja mam na Moorlandu lem na suche zipsy a nekdy mi tam tahne. Takze bych se nebranil vyzkouset uplet. No, Bidejl me nemina at uz tak, ci tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 I kdyz je to uz jasne, tak taky potvrzuju ze uplet. Mne osobne nijak nikdy nevadil. Btw.detska verze co ma synek je taky uplne stejna vc.upletu, chybi pouze vnitrni naprsni kapsa. Jo a taky me prekvapilo, ze detska i dospela verze ma stejny rozestup na nyty pro kapucu. Suma sumarum, Bedale je pro me the best one a casem snad ke sve vintage poridim i novou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 nasiel som taky porovnavaci nastroj na www.houseoffraser.co.uk, dik. Aj mi tam vyslo ze "We compared your profile to the measurements, attributes, and historical fit trends for this item and determined it is an excellent fit for you". Akurat ze konkretne ten kus sa mi nepaci. No snad nieco najdem...Ivan, mozno by ti sadla ta Duke, co som si aj ja objednal.Ta bunda je vyslovene stihla.Mam XL a rukavy su mi tak akurat. Aj cez ramena a prsa OK. Dlzku mam tak do dvoch tretin zadku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 (upraveno) Ale, kedze mi uz uplne hrabe, tak som dnes predsa len kupil Belstaff..Tam je to ale s velkostami uplne peklo.Tak uvidim.Chcle som aj kratsiu voskovanu bundu a u Belstaff som nic take, co by sa mi pacilo nenasiel.Min. jesen som si poriesil Joules Lockhart Wax Jacket v 50% vypredaji. Nie je taka mastna ako Barbour a sedi skvele. Upraveno 21. března 2016 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Ivan, mozno by ti sadla ta Duke, co som si aj ja objednal.Ta bunda je vyslovene stihla.Mam XL a rukavy su mi tak akurat. Aj cez ramena a prsa OK. Dlzku mam tak do dvoch tretin zadku. hm. Dal som si vyratat svoju velkost na Houseoffraser a Countryattire. Tu istu bundu. Jeden tvrdi ze L je pre mna Excellent Fit. Druhy zase ze pri L budem mat o 2,5cm kratsie rukavy ako bezne nosim. Ked bude najblizsi zraz dones hodinky akechces ale hlavne aj dake bundy prosim Nemam na to uz nervy. Idem do Parndorfu a ukojim sa tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 (upraveno) Zena to na svem Bidejlu prave miluje. Chtel jsem vedet, jestli na panskych cislech je taky uplet. Ja mam na Moorlandu lem na suche zipsy a nekdy mi tam tahne. Takze bych se nebranil vyzkouset uplet. No, Bidejl me nemina at uz tak, ci tak. Kua, já začínám mít fakt tušáka, že to na mou atletickou postavu prostě nebude...Ramena přes celá záda, ruce dlouhé, jak urangutlan a bachoro nafouklé, jak u děcka z Mogadiša...Bidejl škrtám úplně, možná ten Bioford. Uvidíme, co bude v Londoně...Šít. Upraveno 21. března 2016 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 No nevim, Bedale je dost do šířky. Franc to taky zapne a to není žádný rachitik. Myslím, že nám bude, nic se ty neboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Přesně tak. Ten jejich "relaxed" střih je fakt relaxed :-) To znamená, ze na brisku rozhodne netlaci. Je to ideálně široká, pohodlná bunda. Zadnej obepnutej model podle posledni italské módy. Az budete v Praglu, muzu ukázat, anebo se da zkusit v Denimheads. A i výměna v Countryattire neni problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Zkouska by byla fajn, ale myslim, ze se do toho nacpem. V Praze se asi co nevidet ukazem. Mimochodem, vysel fajny Prigl, uz jsi cetl? ;-) http://prigl.cz/brnaci/umelecky-neurozy-reklamnich-mrdek/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Zkouska by byla fajn, ale myslim, ze se do toho nacpem. V Praze se asi co nevidet ukazem. Mimochodem, vysel fajny Prigl, uz jsi cetl? ;-) http://prigl.cz/brnaci/umelecky-neurozy-reklamnich-mrdek/Ale priznam se, ze jsem si tu Bedale nechal trochu zuzit, to áčko bylo i na me moc. Ale ted sedi super :-) Jinak Prigl jsem cetl, ale v reklame uz nedelam, po 16ti letech jsem to musel zmenit, je to tam samej debil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 :-) Alee. No, u piva proberem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Jo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 (upraveno) Ha, Francek už není reklamní m.r.dka... Upraveno 22. března 2016 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Ha, Francek už není reklamní m.r.dka...Uz nebudou zadny ryby v Karviný :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 NO, dnes dorazila BELSTAFF Racemaster. A je to PRESNE, co som chcel. Sedi dokonale napriek tomu, ze velkost bol vystrel do tmy.To voskovanie (6oz Waxed Cotton) nie je take vyrazne ako na Barbour, kde som mal napr. pri DUKE pocit, ze to bude zo mna cestou odkvapavat. a nedajboze zavesit do skrine vedla inej bundy.Spracovanie 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Panove, tak jsem si tu poctive prosel cele vlakno a taky me to laka. Predevcirem jsem se produciroval pesky domu z autosalonu a narazil jsem na Barbour obchod (na Manhattanu). Nacumoval jsem jen pres vylohu, ale jelikoz jsem mel v povedomi, ze nejake takove vlakno tu na CHMGu je, tak jsem si rikal, ze si nejdriv nastuduju informace. A celkem jsem se chytl. Mel bych dve otazky k voskovanym bundam.1. Jak je to s prodysnosti? Ja jsem taky celkem horkokrevnej a ty bundy vypadaji, jako kdyz ma clovek na sobe igelit (trosku jsem si zaprehanel). Odvetravaji telesnou vlhkost v pohode?2. Jak je to s oterem? Casto nosim batohy (do prace s notasem, o vikendu s fotakem atd.). Nebude to mit negativni vliv na ramenni casti bundy?Dik za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 1. Moc prodyšné nejsou. Jsou voskované, takže to ani nejde.2. Nevím, zavazadla nenosím. Ale řekl bych, že ji budeš muset maximálně nechávat častěji voskovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se