nickolas Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Tos tak uzivej novy hacafrak! Ja stale ve starem...novy jeste neodesel z obchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 V 1. 3. 2017 v 20:00, Dokusan napsal: Mám ji rád, jen by to ještě chtělo ty Monaka Steve McQueen, co jsou teď v prodejním vlákně O víkendu jsem si ji užil ... zaslouží si nově navoskovat. Monaka stále nemám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 kluci, nemal by niekto na predaj jeden vosk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 U vás nejsou? Můžu ti pikslu koupit a pak poslat poštou, nebo po někom z Beskyd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Kurňa, příště se na Hurleys vykváknu! Jenže na CA ten model nebyl a na CaO byl o 50 liber dráž + pošta...26.10. objednáno, zaplaceno (měli skladem). 28.10. si stáhli prachy. Včera ráno (30.10.) jsem psal mail, jestli to už jako budou posílat - bez odezvy.Včera večer poslali tracking. Od včerejška, 20h, je balík na cestě mezi Manchesterem a Heathrow. A to mě ještě čeká martýrium s přepravcem v Česku...se zabiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 No ja som o tom Hurleys pocul prvykrat od teba.Vypada ze nic moc obchod. Hlavne v porovnani s CA, kde za par hodin od objednavky pride mail ze tvoj tovar uz bol odovzdany prepravnej spolocnosti. Snad ta bunda stoji za to trapenie, som na nu zvedavy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 (upraveno) No jo, pro krasu se musi trpet Na Barbour strankach je Hurleys jako ofiko prodejce...coz ovsem nic nerika o kvalite/rychlosti obchodu. Nu coz, nezbyva nez byt trpelivy... Edit: od CA by se mohli ucit ledaskde...bez postovneho a jeste rychli Upraveno 31. října 2017 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 V 30. 10. 2017 v 8:57, jankoxxx napsal: kluci, nemal by niekto na predaj jeden vosk?dnes mi akurat dosli veci z DenimHeads. (aj s nalepkami )11EUR posta na Slovensko. Inak mam asi 1/2 piksle vosku (Belstaff) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 V 30. 10. 2017 v 8:00, nickolas napsal: Tos tak uzivej novy hacafrak! Ja stale ve starem...novy jeste neodesel z obchodu Diky. Dnes rano ukazovalo u nas +1 tak som vyskusal a parada. Tricko a tenky sveter a bolo mi teplo, a to som na zimu haklivy. Tym ze ta bunda neni waxed tak v nej bude v zime fakt prijemne. Wax bunda sa mi vo vlhkom chlade zda na dotyk moc studena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Tak moje objednaná bunda si pomalu pluje vesmírem a dá-li Bůh, jednoho dne dopluje až ke mě... 26.10. objednáno, zaplaceno30.10. předáno obchodem Royal Mail01.11. balík dorazil na worldwide centrum Royal Mail v Londýně02.11. přesměrován na pobočku GLS v Londýně03.11. přijat pobočkou GLS, stále v Londýně... V úterý jsem z Amazonu objednal dvě DVD. Jedno měli oni, druhé jiný prodejce, takže se čekalo až to druhé prodejce doručí Amazonu, aby mohli poslat obě jedním balíkem.Včera info od Amazonu, že odesílají skrzevá DHL. Dnes v 10:30 držím balíček v ruce. Balíček šel taktéž z Anglie!!! Poštovné na bundu 13GBP, na DVD 5GBP... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Tak to dá rozum, že za to dražší poštovný se tomu chtěj pořádně pověnovat, ne se toho bezhlavě zbavit doručením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 (upraveno) Tak už...Přestávám, tady v tom vlákně divných bund, jen tak blbě mrmlat a připojuju se do klubu.Beaufort clour rustic od CA. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. listopadu 2017 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 No konečně vole :-) To porovname a půjdeme na procházku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 (upraveno) Haleluja! Tož vitej Upraveno 3. listopadu 2017 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Marosh sedi ti velkost? Trafil si ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Jo, trafil...Ale nejdříve proběhla zkouška v Londýně před rokem a půl a teď v Ostravě. :-)Nakonec jsem vzal o číslo menší, než jsem vybral v Londýně. Ten model Beaufort je fakt volný a velký chlap je pro něj ideál...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Jake maji ceny ve Fukusime? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 V 3. 11. 2017 v 20:48, nickolas napsal: Jake maji ceny ve Fukusime? Děsné...Ale nabídnou Ti skotskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 No nic, tak se tam zajdem ozrat a nakupime v Londonu Skoda...jeden by i koupil doma, ale takhle to je holy nerozum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se