ivan_989 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Na nickolasa nemam, ale skusim spachat nejaku pseudorecenziu na moj posledny prirastok. Lets start the fire Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Bunda super, už jenom holmesovskou čepici s dvouma kšiltama, prěs rameno brokovnici a můžeš na kachny. Tuhle prdelní kapsu jsem měl zatím jenom jednou, na vojně a byla na dva granáty. Když ležíš na břiše, tak aby šly dobře vyndat. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Bunda super, už jenom holmesovskou čepici s dvouma kšiltama, prěs rameno brokovnici a můžeš na kachny. Tuhle prdelní kapsu jsem měl zatím jenom jednou, na vojně a byla na dva granáty. Když ležíš na břiše, tak aby šly dobře vyndat. :-)Vo to hur se vyndavaj, kdyz lezis na zadech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Nickolasi, Tomu říkám recenze. Super! Já už o hodinkách nečtu lautr nic, ani žádné nenosím, takže takový špičkový report v nehodinkovém vlákně je poklad. A bunda taky super. Asi bych tíhnul spíše k zelené, ale i ta černá je dobrá. Musí taky přiznat, že ji vlastně ani neznám. V oddělení International moc nebrouzdám. Já su spíše Classic, bez kapuce a s čepicí, viz. avatar. Ale početní fajne, po delší době jsem tu přečetl celý tak dlouhý příspěvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 (upraveno) Řekli jste si o fotky, máte to i s popiskama Díky všem za pochvaly! Za to, že jsem si tuhle bundu koupil, vlastně může Zrno. Když ukázal tu svou "chronomag" bundu, říkal jsem si, že by se mi něco takového na zimu líbilo. Vlastně jsem po něčem takovém koukal už dýl, ale nijak cíleně. Přemýšlel jsem teda nad tou Zrnovou, ale nakonec bych tam chtěl dost věcí trochu jinak. Jenže přešívat hotovou bundu je blbost, tak jsem hledal, až jsem našel. Nehledal jsem pouze v Barbour vodách, ale všímal jsem si Bez kapuce bych se taky obešel, používám ji vyjímečně, ale nevadí mi tam, takové malé skryté plus. K Bedalce jsem dostal kapuci zdarma a už nevím kde ji mám. Jak je kapuce odepínatelná, tak jde hned dolů a pak už jako by nebyla... Každopádně zelená Bedajla nejde do sklepa, ještě dobře poslouží. Nad nulu Bedajla, pod nulu a do superhnusu Delta. Hasňo, po těch několika veletočích ti nějaký ten hodinkový oddech může jen prospět. Věřím že trvalý nebude a že to pak bude víc klidnější...ne tolik ode zdi ke zdi A placatou čepici nemůžu, cítím se v ní jak ... Upraveno 9. listopadu 2017 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Však já taky jsem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Snad to tu ještě nebylo. Jen informativně. Ve štěrboholském outletu chystají prodejnu, tak jsem zvědavý co bude za sortiment a ceny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Snad to tu ještě nebylo. Jen informativně. Ve štěrboholském outletu chystají prodejnu, tak jsem zvědavý co bude za sortiment a ceny...A hlavne jaky bude vyber... Kdyz jsem byl v Myslbekovi, tak tam meli dve (slovy DVE) voskovy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 V ostravske Karoline maji taky obchod, ale jeste sem tam nebyl, abych rekl , vnicmene jak tu vsichni o tech bundach basnite tak se tam asi zajdu podivat, ale az po Vanocich, ted na ty davy lidi uz nemam nervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Připrav se na to, že v Té Fukušimě jsou ceny cca dvojnásobné, než na netu v UK.Ale dobře, že tam ten obchod je...Vyzkoušel jsem si velikosti a tak jsem teď v klidu v Beaufortu. A po pár dnech nošení musím říct, že ta kurtka je boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 uvidíme co s tým plátýnkem zrobí hentá inverzja ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 A hlavne jaky bude vyber... Kdyz jsem byl v Myslbekovi, tak tam meli dve (slovy DVE) voskovy...Na Chodove toho maju hodne Beaufort, Bedale a kopec dalsich. Aj velmi prijemne boli, aj naliat mi chceli...ale co so mnou, ked nepijem F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Připrav se na to, že v Té Fukušimě jsou ceny cca dvojnásobné, než na netu v UK.Ale dobře, že tam ten obchod je...Vyzkoušel jsem si velikosti a tak jsem teď v klidu v Beaufortu. A po pár dnech nošení musím říct, že ta kurtka je boží.Potvrzuji, je v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Dorazil Bedale. Je nadherny, cierny, masny... A je mi maly !!! Mne !!!Pravdou je, ze to je slim edition, ale aj tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Dorazil Bedale. Je nadherny, cierny, masny... A je mi maly !!! Mne !!!Pravdou je, ze to je slim edition, ale aj tak Kde si prosim Ta zohnal Slim? Mne tvrdili v Barboure v CR, priamo Vermont, ako distributor, ze Slim-ky boli iba LE, ze ich bolo malo a ze sa nedaju vobec mimo UK zohnat. Ja som Beaufort aj Bedale videl v Slim verziach pred rokom v Londyne, a kkt - nekupil som. Teraz horko placem... F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) Na countryattire, dokonca je prave v zlave Som cca 190/80 a v Lku sa citim stiesnene, je mi tesno v ramenach a pod pazuchami. Dlzka rukavovby bola OK Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Vdaka, pozriem na to. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 (upraveno) Pánové můžete mi prosím poradit velikost na postavu 183/108kg? Nejsem bachratej, nějakej pupek je, ale je to rozložený Vzal jsem bundu Country Attire UK 46 a vrch sedí dobře, rukávy dobrý, přes pupek bych mohl někoho přihodit. Je to k nošení, není to ono. Jak bych na tom byl v Barbouru?? Libil by se mi model Duke. Upraveno 23. listopadu 2017 uživatelem Jero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 ktory duke ? tento ? https://www.outdoorandcountry.co.uk/mens-barbour-duke-waxed-jacket.html alebo tento ? https://www.outdoorandcountry.co.uk/mens-barbour-international-winter-duke-jacket.html v kazdom pripade, podlas tvojich mier ten prvby urcite nie (je slim fit). No a k tomu druhemu si pozri product measurements a podla toho vyber velkost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se