Hasňa Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Ale zase na Scatmanovi to vynikne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Oblíbená část pracovního dne: v kanclu nikdo kromě Onkyo, Questyle, KEF a oblíbených muzikantů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 (upraveno) Chuji ... Jste zapomněli, že poslouchám jedině Rickyho Martina, že ? Edit: reakce na marosha a hasňu .. Upraveno 15. února 2016 uživatelem lukin_ova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Chuji ... Jste zapomněli, že poslouchám jedině Rickyho Martina, že ? Edit: reakce na marosha a hasňu .....ciwe, v autě si měl i Majkla Dejvida! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Jsem měl desetimuntový záchvat smíchu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Kluci já si koupil tyhle sluchátkahttp://www.empetria.cz/meelectronics-matrix2/honím to přes Poweramp z mobilu většinou Flac a hrajou bombasticky.Pokud mohu porovnat s Clips image one bluetooth které jsem měl možnost vyzkoušet tak srovnatelné a za poloviční cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Takže pár prvních zkušeností s Onkyem. Zvukově výborné. Ke srovnání s iBassem bych zatím řekl, že oba přehrávače hrají malinko jinak, nedá se říct co je správnější. Mám pocit, že u Onkya je trochu více detailů. Každopádně obsluha a ovládání je u Onkya díky android prostředí daleko komfortnější a intuitivnější. Důležité je, že fungují streamovací služby jako Tidal či Spotify. Ještě si musím najít čas a pořádně vše otestovat, každopádně rozdíly v poslechu jsou opravdu minimální, jsme v kategorii přístrojů, kde se to i tak nějak očekává. Co se týče Moja, tak to bylo pro mne velké překvapení. Zvukově perfektní, obrovská výkonová rezerva. Provedení je špičkové. Při poslechu je poznat s jakou rezervou Mojo hraje, vše přednáší tak nějak samozřejmě a sebevědomě. Spousta detailů, pevné basy. Špatně se to popisuje, je to třeba slyšet.Nyní Mojo provozuji s mobilem a iBassem. S Onkyem jsem zatím nesrovnával, jelikož je Mojo na službě u kamaráda. Až se vrátí, ještě vše vyzkouším a porovnám.Zatím to vypadá, že si nechám jak Mojo, tak Onkyo. Každý stroj je trochu jiný a jinak využitelný. Každopádně už teď vím, že má Mojo mnohem větší výkon a měl by snáze utáhnout pořádné sluchátka. Takže mne ještě čeká upgrade sluchátek.Super, už se nemůžu Moja dočkat. Jen mne míchá, že budu muset ještě dořešit signálovou kabeláž mezi Mojem a iPhonem. Dneska jsem prodal a odeslal Savanty i Cowona. Nový Savanty mají přijít snad ve středu a stejně tak Mojo ( četl jsem, že je dost dobrá kombinace ). Navíc jsem teď nějak rozštelovanej, minulý týden mi píchali ucho a zítra jdu na kontrolu. Na to ucho prakticky neslyším a šumí mi v něm, jak kdybych bydlel u splavu. Snad se to dá všechno do cajku a já budu koncem týdne zase řádit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 To je peklo. Dneska večer budu mít to Mojo a nemám sluchátka. Na ty se práší ve skladu UPS a čekají, až se jich ujme celník. Už jsem se dlouho na něco tak netěšil. Alespoň, že už zase začínám trošku slyšet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Tramtadadá - Noble Audio Savant Wizard design Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Chlapi, kde v nasich koncinach (EU) kupit Onkyo DP-X1?dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Zatím asi nikde resp. nic jsem v EU nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Dá se u nás koupit Pioneer XDP-100R, což je mírně osekané dvojče Onkya.Onkyo zatím pouze v Japonsku, ale i tam jsou problémy s dostupností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Pro normalniho smrtelnika bude rozdil mezi Pioneer a Onkyo neslysitelny. Akorat je treba prekousnout tu osklivou hrazdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Jeden pincek je v inzerci na HeadFi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Myslíš toto za 550 EUR?http://www.head-fi.org/t/796223/pioneer-xdp-100r Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Asi jo, zahlid jsem ho tam pri kazdodennim souneni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Hmm já jsem si zakázal brouzdání touto sekcí head-fi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 No já to kontroluju pravidelně, ne že bych něco kupoval, jen tak šmejdim. Teď mám nakoupeno, tak budu chvilku sekat dobrotu. Jen včera, to jsem to nevydržel a koupil si kablík ke sluchátkům. Občas se ženě divím, že mne nezbaví svéprávnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Pokud uvazujete o nakupu uzavrenych sluchatek stredni tridy, mozna vam pomuze tento clanek. Bob Katz testuje na muzice, kterou sam nahraval a dobre vi jak ta nahravka ma znithttp://www.innerfidelity.com/content/katzs-corner-episode-10-mid-priced-sealed-headphone-survey-oppo-pm3#AYB3dBtSd2reVlJt.97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 No já to kontroluju pravidelně, ne že bych něco kupoval, jen tak šmejdim. Teď mám nakoupeno, tak budu chvilku sekat dobrotu. Jen včera, to jsem to nevydržel a koupil si kablík ke sluchátkům. Občas se ženě divím, že mne nezbaví svéprávnosti.To bude tim, ze ji nenapadne, ze by takovy kablik mohl stati i vice nez 50Kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se