Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

No já tam koupil mimo jiné prvni své lepší hodinky digi Seiko, dva displeje na sebou, na jednom čas a na druhém mapa a časový pásma. Už jsem je tu viděl i v prodeji, ale nějak jsem to prokaucoval....ty si jednou znova poridim

Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sluchátka (Sennheiser HD450) jsou doma, vzal jsem bílou variantu a po týdnu poslouchání vládne spokojenost. Nebudu psát super zvuk, protože to nemám s čím porovnat. Občas zapojím kabel, ale převládá poslech přes BT. Jen mám někdy problém s ANC. Někdy je doma hluk, tak tu možnost vítám, ale někdy přijde tišší pasáž a já slyším šumění, ale asi to bude o zvyku.

Jinak se taky připojuji k těm kdo si v 90´zakoupil Porta Pro, protože jak už zde bylo zmíněno, v S&V bylo napsáno, že se používají jako referenční, tak proč nemít doma to nejlepší 🙂

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak sa mi potvrdilo že som hluchý jak poleno a nepoznám rozdiel v streamovanej kvalite

Skúšal som tidal test a úspešnosť pri pesničkách 2/5 raz 3/5 ale rozdiel medzi kompresiou a flacom som nepočul dá sa povedať žiadny, len pocitovo som dal A al B... 1 pesničku som nehal skúsiť aj manželku...ta zevraj počula rozdiel ale skóre 1/5.... takze k sebe pasujeme:-D

Najprv som skúšal spotify test a dokonca že 10 pokusov ale tam som nepočul absolútne nič, uplna frustrácia čo vybrať tak som to stopol

skusali ste? Máte uši netopiera?

inac púšťal som na topping d30/a30 a slúchadla hd6xx

http://abx.digitalfeed.net/list.html

Odkaz ke komentáři

Ty poslechovy testy me privedly k malymu prekvapeni ohledne my dcery (18).

Uz drahnou dobu prubezne poslouchame kazani, ze ona preferuje pro poslech to nejlepsi, coz v jejim podani je Iphone, AirPody pripadne “velky” sluchatka Beats a Spotify Premium (jehoz nejvetsi vyhoda je dle ni to, ze si muzes hudbu stahnout). No budiz, to vse je asi celkem normalni ci spis bezny. Ale pak jsme narazili na ty testy a ja zjistil, ze ona vubec netusi ze existuje nejaka komprese hudby. MP3 je proste jakejsi format, ale tim to naprosto konci. 

Odkaz ke komentáři

A jo sakra, vidíš, mae culpa.

Btw přes všechna pro a proti klukovi koupím ty Porty, jelikož je bude mít jen na tahání do auta a a tak, postačily by starší ve slušným stavu.

Takže až přemůžu lenost, dám inzerát, kdyby si toho zatím někdo všiml tady a měl nějaký přebytečný, tak to samozřejmě uvítám.

Odkaz ke komentáři

Doporučte uzavřená sluchátka, pro poslech výlučně hard rock a heavy metal. Nevím jestli wireless, nebo klasika. Mám rád hodně basů, ale čistých. Rozpočet do 4000,- Koukal jsem na Audio Technika, které celkem chválí, jenom si je teď nikde neposlechnu.

Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, Berbatow napsal:

Doporučte uzavřená sluchátka, pro poslech výlučně hard rock a heavy metal. Nevím jestli wireless, nebo klasika. Mám rád hodně basů, ale čistých.

Ak drôtové, skús V-moda XS. Rýchle a úderné, basy parádne, rozlíšenie skvelé. Na rock ideálne. Plus sú nezničiteľné, cena slušná.

https://d2pz7ev4hh4qcl.cloudfront.net/uploads/product_page_slide/image/484/default_XS-flying-black-02.jpg

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

To je právě teď problém. Všechny krámy zavřené, budu muset posečkat.

Интересно е, че винаги се намират педали, които имат вътрешно налягане и пишат без да знаят защо.

Sorry Berte , musel jsem.

Odkaz ke komentáři

Nemáíte nějaký tip na sluchátka na běhání. Odešla mi teď má bezdrátová a je mi líto brát na běhání ET ER 4P.

Požadavky:

výdrž alespon 6h

Ať nepadají

Ideálně nechci žádné ovládání, ideálně hrajou nehrajou a ať na mě nemluví čínsky, že se jim nelíbí čepice...

Asi pouze in eary ať jsou i na kolo a nevadí přilba.

Cena třeba do 1500,- 

Nečekám z toho hudební zázrak. Na hudbu doma mám ty Etymotic.

Kdeyby jste někdo měli něco doma, tak nemám problém s použitými...

Díky

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...