Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pioneer hraje famózně, jsem z něho nadšený akorát co mě dost překvapilo je absence balance. Ne že bych ho nějak aktivně využíval, ale čas od času mě ve vyšších nadmořských výškách zaléhá ucho a na telefonu jsem s balance v těchto situacích cuknul a byl klid. Hm, nic, uvidíme jak se bude chovat v akci, ale zvuk samozřejmě s telefonem nesrovnatelný, nechápu jak mi hires přehrávače mohli tak dlouho zatajovat :-)

post-364-0-60608700-1553943413_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Pro porovnání: velikost souborů hi-res 24/88,2 (Dire Straits) a 24/192 (ZZ Top)

tím se vysvětluje, proč mám v přehrávači dvě 200 GB karty

akorát mu motáš hlavu :D

afri vole pokud do toho strojku nenandáš hi-res alba, tak sis vlastně koupil jenom takovej trošku dražší mp3 přehrávač ...... takže to musíš za dalších devět litrů nakrmit hi-res hudbou  :lol2:

ale nic si z toho nedělej já včera utratil 7 liber za 4 ..... slyšíš dobře ....4!!! skladby na bandcampu ......úplnej magor to ti povím :D

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Mno, aktuálně mám iBasso iT01 a Whizzer Hayd A15 Pro. Jako OK iT01 jsou jakože zábavná, ale trochu přebasovaná, Haydny jsou taky OK, takové techničtější a čistší. Jako dobrý, ale zázrak se nekoná. Nějaký tip kam dál? Krmím to Shanlingem m0.

Odesláno

Mám podobný stresík, mám levnější ale vcelku oblíbený model Sennheizer 300 II Precision, také dost basový a velmi dobře nositelný. Pak mám Sennheizer Momentum In ear, tam je ten výstup lepší, ale zase nejsou tak dobře nositelné, vyčuhují z ucha a pod čepicí vyložené vadí. Takž hledám něco co bude nositelnější a když už to bude nové, tak i aby to trochu lépe hrálo. Zksuil jsem toho už dost po kamarádech a ono ve stejných cenových relacích to je tak nějak podobné, ba i kolikrát horší protože jsem na Sennheizery zvyklí a ten zvuk mě prostě vyhovuje. Pár prodejců mi řeklo že jestli chci změnu musím zamířit výš a jelikož chci aby mě to nezrujnovalo finančně, tak jsme skončili minimálně u IE 80 modelu. Jsou dobře nositelné a prý výborně hrají, navíc se dá upravit mírně výstup zvuku na sluchadlech takže i tak trochu sluchátka pro hračičky jako jsem já :D oslovil jsem dvorního dodavatel Sennhezeru protože jsem tam bral už čtvery a pokud se dostaneme pod pět tak je otestuji ;) 

https://www.sennheiser.cz/index.php?id=23&produkt=8493

Odesláno

Mám podobný stresík, mám levnější ale vcelku oblíbený model Sennheizer 300 II Precision, také dost basový a velmi dobře nositelný. Pak mám Sennheizer Momentum In ear, tam je ten výstup lepší, ale zase nejsou tak dobře nositelné, vyčuhují z ucha a pod čepicí vyložené vadí. Takž hledám něco co bude nositelnější a když už to bude nové, tak i aby to trochu lépe hrálo. Zksuil jsem toho už dost po kamarádech a ono ve stejných cenových relacích to je tak nějak podobné, ba i kolikrát horší protože jsem na Sennheizery zvyklí a ten zvuk mě prostě vyhovuje. Pár prodejců mi řeklo že jestli chci změnu musím zamířit výš a jelikož chci aby mě to nezrujnovalo finančně, tak jsme skončili minimálně u IE 80 modelu. Jsou dobře nositelné a prý výborně hrají, navíc se dá upravit mírně výstup zvuku na sluchadlech takže i tak trochu sluchátka pro hračičky jako jsem já :D oslovil jsem dvorního dodavatel Sennhezeru protože jsem tam bral už čtvery a pokud se dostaneme pod pět tak je otestuji ;)

https://www.sennheiser.cz/index.php?id=23&produkt=8493

Afri, nejsem si jistý, ale není IE 80 dost starý model? Podle mého názoru se za cenu do 6 tisíc dají najít povedenější kousky, viz chvála na Tansio Mirai (neslyšel jsem)

Odesláno

Afri, nejsem si jistý, ale není IE 80 dost starý model? Podle mého názoru se za cenu do 6 tisíc dají najít povedenější kousky, viz chvála na Tansio Mirai (neslyšel jsem)

Právě že u starších modelů pokud se najdou ještě skladem je možnost kolikrát i velmi zajímavé ceny, uvidíme .... ;) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...