minuso Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Ten tidal rozhodne zakupim.ja dufam ,ze tomu uplne neprepadnem.2 roky dozadu som kupoval zostavu na doma, odvtedy sluzi a nemam potrebu menit nic.preto sa v tkm vrtam,nech co najlepsie vyberiem a mam zasa par rokov pokoj. Ten red chapem, ze je skor na prenasanie vhodny.mne sa paci na nom prave to co pise happy, nema to bateriamu,je to male a spratne. To ze to nebude ta top kvalita volba mi je jasne.asi sa v tom este posturam. Inak happy ako si spokojny s tymi 6xx?pozeral som po nich,bohuzial na sk sa uz zohnat nedaju.(ak sa vobec niekedy dali).zatial mam vybrate prave tie 650, dnes som ich skusal, mne proste najviac vyhovuje ten komfort a vraj maju trosku lepsiu basovu linku ako hd600...aj 660s je dobra volba myslim, otazka je, ci to stoji za dalsich 150eur.neviem sam,ci by som nejaky rozdiel pocul.tak isto to asi bude aj s tymi dac.nie som audiofil, proste chcem len dobru cistu muziku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 prosím BT sluchátka do 3t. né špunty/pecky tohle by šlo? https://www.audigo.cz/Sluchatka/Bluetooth/Sennheiser-HD-350BT-Black případně kdyby jste někdo něco pustil? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 přidám se k předchozí otázce - nemáte prosím porovnání Sennheiser 350BT oproti Audio-Technica ATH-SR30BT? Případně zdali je výrazný lepší klasika M50x v BT verzi - Audio-Technica ATH-M50xBT která už jsou ale dražší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 (upraveno) Co jsem našel já tak Sennheise je na tom lépe než ty AT 30,ale u tohoto zboží to bude individuální. Už jsem v tom zabořenej nějaký den. Upraveno 18. prosince 2020 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Mám univerzální radu -nekupujte si sluchátka podle toho, co někdo cizí napíše na netu. Kupujte si je po vyzkoušení na vlastní hlavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Uz som sa pytal v sekcii,,slnecne okuliare,tak sa opytam aj tu,,,,,nejake realne skusenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 před 3 hodinami, Duke650 napsal: Mám univerzální radu -nekupujte si sluchátka podle toho, co někdo cizí napíše na netu. Kupujte si je po vyzkoušení na vlastní hlavě. kdyby to tak šlo a ještě ted´když je ta blbá doba,testy a recenze snad trochu pomůžou při výběru ucho asi nemám jako ty tak u sluchátek kolem trojky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Já bezdráty nemám rád. Ale kdyby to muselo být, tak sázka na jistotu je https://www.audigo.cz/Sluchatka/Bluetooth/Audio-Technica-ATH-M50xBT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Na ty jsem také koukal,ale chtěl bych to tahat občas i do práce a hledám něco "odlehčeného" a zatim mi vychází Sennheiser od HD 350 vejš. (Aptx) Diky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Jsem Sony pozitivní, ale ty padesátky a jejich technicistní vzhled, se mi děsně líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 A když si na YT pustíš playlist Snarky Puppy: We Like It Here, tak si je rovnou koupíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Tak po zdlouhavém výběru rozhodnuto pro Sennheiser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 https://www.forbes.com/sites/marksparrow/2020/12/19/helm-audios-bolt-is-the-best-little-dac-on-the-market-and-a-great-gift-for-any-audiophile/?sh=242bfbcf36e4Může to být jednoduché a při tom znatelné zlepšení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Takových donglu jsou na netu tři prdele . U tohoto ma můj vkus příliš mnoho marketing bullshit a příliš málo konkrétních údajů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 V cenové relaci jsem se motal kolem Sony ,AT, Jabra,Philips,AKG,Sennheiser. Sony 1000 top testy -nevyužiju AT 50 - ne do práce a sound nic moc Jabra Elite 45H - volba 2 ,rozhodl typ sluchátek Philips 805 - nevyhovuheje co poslouchám AKG - co jsem hledal už neni v nabidce,asi by to skončilo jak Jabra Výběr pro moje potřeby tedy Sennheiser HD 458 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Nic ve zlém, ale “sound nic moc” u ATH50 ukazuje, jak neskutečně subjektivní je vnímání “kvality” sluchátek. Potvrzení, že nemá valný smysl řídit se recenzemi cizích lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 máš pravdu,jinak jsou na tom dráty a bt u ATH50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 tím ath50 máte na mysli ATH-M50x nebo ještě jiný model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 M50x vs M50x bt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se