Bert Odesláno 18. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2024 @African Kámo, važ slova. Já, nepozorný, na mobilu. Po přečtení první věty jsem začal horečně přemýšlet, který z Tvých (a z určitého statistického procenta) i mých kámošů to neustál, kolik vzal s sebou skob, frendů, čoků, no a jestli nakonec nedal zem. Ty vole, štěstí, že je vedro jak sviň, protože, jak oba víme, v ledu se padá jen jednou .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2024 před 1 hodinou, Bert napsal: @African Kámo, važ slova. Já, nepozorný, na mobilu. Po přečtení první věty jsem začal horečně přemýšlet, který z Tvých (a z určitého statistického procenta) i mých kámošů to neustál, kolik vzal s sebou skob, frendů, čoků, no a jestli nakonec nedal zem. Ty vole, štěstí, že je vedro jak sviň, protože, jak oba víme, v ledu se padá jen jednou .... Je tedy pravda, že začátek je trochu stresující Omlouvám se, jde opravdu pouze o kus plastu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 24. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2024 (upraveno) Ahoj, doporucite mi prosim kvalitni bezdratova sluchatka (pecky, spunty) s ANC a mikrofonem? ANC musi fungovat precizne oboustranne, to znamena, ze ja neslysim okolni sum, ale i lidi na druhe strane pri hovoru neslysi sum okolo me. Apple Airpods Pro 2 funguji perfektne v ramci ruseni okolniho sumu pro me, ale bohuzel je to tragedie pro druhou stranu, kdyz volam a okolo je rusno - zkouseno na dvou kusech. Dale jsem zkousel Jabra Evolve2 75, tam funguje vse dle predstav, ale nemuzu mit sluchatka pres hlavu/na usi. Byla mi doporucena Jabra Elite 10 gen2, ale nez vyhodim dalsich X tisic, tak se rad poradim. Diky! Upraveno 24. července 2024 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 Mám možnost zakoupení za tašku hrušek přenosný přehravač Sony NW-A306B a přemýšlím o tom, jelikož stávající Pioneer toho mega zažil, už má i praský displej tak mu už moc času nedávám. Ale držák to tedy je, voda, vichr, milión pádů, obdivuhodné že ještě maká po mém boku Zajímá mě hlavně jestli bude hrát Sony stejně nahlas a nakrmí stejná sluchátka co Pioneer, jelikož se v těch parametrech nevyznám Děkuji za postřehy Pioneer: Výstupní výkon: 75 mW + 75 mW (nevyvážený, 32 ohmů) 150 mW + 150 mW (vyvážený, 32 ohmů) Frekvenční odezva: 20 Hz až 80 000 Hz Celkové harmonické zkreslení (THD): 0.006% Poměr signálu k šumu: Více než 115 dB Podporovaná impedance sluchátek: 16-300 Ohmů (nevyvážené) 32-600 Ohmů (vyvážené) Sony: Výstup pro sluchátka (stereofonní konektor mini jack) Frekvence 20 až 40 000 Hz Maximální výstupní výkon (JEITA 16 Ω /mW) 0,4–1,1 mW (32 Ω https://www.basys.cz/pioneer-xdp-02u-p.html https://www.ellexgk.cz/p/sony-nwa306-black-android-walkman?hgtid=e149994e-82fe-4c80-a439-32ab6c7c423b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 před 18 hodinami, Qwuiddo napsal: Ahoj, doporucite mi prosim kvalitni bezdratova sluchatka (pecky, spunty) s ANC a mikrofonem? ANC musi fungovat precizne oboustranne, to znamena, ze ja neslysim okolni sum, ale i lidi na druhe strane pri hovoru neslysi sum okolo me. Apple Airpods Pro 2 funguji perfektne v ramci ruseni okolniho sumu pro me, ale bohuzel je to tragedie pro druhou stranu, kdyz volam a okolo je rusno - zkouseno na dvou kusech. Dale jsem zkousel Jabra Evolve2 75, tam funguje vse dle predstav, ale nemuzu mit sluchatka pres hlavu/na usi. Byla mi doporucena Jabra Elite 10 gen2, ale nez vyhodim dalsich X tisic, tak se rad poradim. Diky! Já v práci používám na videocally Nothing Ear (2) .. jestli máš možnost někde zkusit. Já jsem s nima v pohodě. Ještě od nich mám Ear (stick) ale tam ANC myslim není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadeV Odesláno 2. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2024 Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s výměnou mmcx konektoru na IE sluchátkách? U jednoho sluchátka FiiO FH7 se mi povedlo vylomit centrální pin. Zajímá mě, jestli existuje v ČR servis schopný provést výměnu, nebo je to konečná. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 SIC autorizovaný servis a prodejce, posílám v PM kontakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 V 24. 7. 2024 v 22:49, Qwuiddo napsal: Ahoj, doporucite mi prosim kvalitni bezdratova sluchatka (pecky, spunty) s ANC a mikrofonem? ANC musi fungovat precizne oboustranne, to znamena, ze ja neslysim okolni sum, ale i lidi na druhe strane pri hovoru neslysi sum okolo me. Apple Airpods Pro 2 funguji perfektne v ramci ruseni okolniho sumu pro me, ale bohuzel je to tragedie pro druhou stranu, kdyz volam a okolo je rusno - zkouseno na dvou kusech. Dale jsem zkousel Jabra Evolve2 75, tam funguje vse dle predstav, ale nemuzu mit sluchatka pres hlavu/na usi. Byla mi doporucena Jabra Elite 10 gen2, ale nez vyhodim dalsich X tisic, tak se rad poradim. Diky! Mam iphone a tak mi vetsina lidi doporucovala Airpody. Pak jsem mel moznost si vyzkouset Technics AZ60m2 a u tech jsem zustal. Zvuk paradni, ANC funguje, navic v modre kovove barve jsou krasny. Aplikace umoznuje dost nastaveni vc. ekvalizeru. Za me jednoznacne Technics Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sam.svi Odesláno 5. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2024 V 24. 7. 2024 v 22:49, Qwuiddo napsal: Ahoj, doporucite mi prosim kvalitni bezdratova sluchatka (pecky, spunty) s ANC a mikrofonem? ANC musi fungovat precizne oboustranne, to znamena, ze ja neslysim okolni sum, ale i lidi na druhe strane pri hovoru neslysi sum okolo me. Apple Airpods Pro 2 funguji perfektne v ramci ruseni okolniho sumu pro me, ale bohuzel je to tragedie pro druhou stranu, kdyz volam a okolo je rusno - zkouseno na dvou kusech. Dale jsem zkousel Jabra Evolve2 75, tam funguje vse dle predstav, ale nemuzu mit sluchatka pres hlavu/na usi. Byla mi doporucena Jabra Elite 10 gen2, ale nez vyhodim dalsich X tisic, tak se rad poradim. Diky! Já osobně mám špunty od Samsungu - Galaxy Buds2 Pro - a jsem spokojenej. Kvalita je dobrá, jsou skladné a ANC funguje velmi dobře. Navíc při spojení se Samsungem hrajou ještě o trochu lépe. Za sebe bych teda dokázal doporučit tohle, ale upřímně nemám moc zkušeností s tím jak jsou schopné odfiltrovat hluk pro druhou stranu při hovoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 Kvalitní bezdrátová sluchátka to je oxymoron ne? Jinak já poslouchám na Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm a k tomu mám elektronkový předzes od jednoho nadšence z audiofóra audioweb Wiliho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 (upraveno) Zkusím to (zase) tady. Syn - 12 let, má z nějakýho důvodu v oblibě přenosný přehrávače. Doteď měl po mně : hidizs ap60 ale už dosluhuje. Takže nějaká náhrada. Toto: https://www.aliexpress.com/item/1005007420364817.html? Nebo případně vzít zde toto: https://elektro.bazos.cz/-shanling-m0-pro? Nebo něco úplně jinýho? Tady na ALI je toho mrak, ale nedokážu vůbec posoudit. https://www.aliexpress.com/w/wholesale-hi-res-audio-player.html?g=y&SearchText=hi+res+audio+player&sortType=price_asc Nic moc přes ty 2 tis asi ne. Díkes. Upraveno 4. září 2024 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 mam ten shanling m0pro, a podla mna je uplne dostacujuci, uvazujem ako nehifista, na to domace prehravanie je ok, prehra to kade aky format, ma aj celkom slusny rozsah nastavenia roznych equalizerov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 @Harwey tak ja myslim, ze by mu zatim stacil i ten M0s z Ali, to Pro me zaujalo prave z toho bazose za celkem rozumnou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 (upraveno) Kludne mu to kup, za 87$ uplne v pohode. Sluchatka bude mat ake? Upraveno 4. září 2024 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 No ma ruzny a uziva je tak nejak random. Teda z myho pohledu. Mj. Airpody, zde oblibene Koss porta pro a Audiotechnica M40x. Jinak to ma na hudbu i audioknihy. A je dost monotematickej, k velke radosti maminky : AC/DC nebo Mladi v hajzlu. Ackoli abych mu nekrivdil, ted to je Metallica. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2024 @warann Kupil si teda ten m0s, ci nieco ine? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2024 (upraveno) @Harwey jj to M0 Pro z Bazose. Jako obvykle chvilka napeti, nez to doslo a zkusilo se, ale vse se zda ok. A za 1600kc s obalem a jeste rocni zarukou je to v pohode. A mladej se snad taky spokojenej a to je hlavni. Upraveno 11. září 2024 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2024 no parada, za super cenu, tak nech dlho sluzi...a vlastne ani nie az tak dlho, aby si mu mohol kupit dalsi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2024 Tak já spíš čekám, že při tý velikosti ho mladej ztratí, ale co už, hlavně jsem rád, že poslouchá 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2024 No, asi mě to mohlo padnout dřív, ale udělal jsem aktualizací firmwaru na zesíku a už to zas hraje jak z praku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se