Humanzero Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Diky všem co přispěli , výběr zúžen na ATH-WP900 Meze 99 SONY MDR-MV1 a nakonec i Fiio FT1 Teď ještě postupně trochu poslechnout na moje uši 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Tady to nastavení mám řešit nebo nechat jak to je přednastavené na DOP? Veškerou muziku v knihovně mám z CD převedené na Flac, a po obnovení knihovny jsem zjistil že mám někde po baráku 400 cédéček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Pokud je to s obsahem jak píšeš, tak je to úplně fuk. Toto nastavení platí jen pro obsah formátu DSD, ty máš ale vše ve FLACu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna před 15 minutami, Duke650 napsal: Pokud je to s obsahem jak píšeš, tak je to úplně fuk. Toto nastavení platí jen pro obsah formátu DSD, ty máš ale vše ve FLACu Paráda a děkuji za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Planeo má šrotovné a občas velmi solidní cenovky na špunty. Přemýšlím něco levnějšího a hlavně kompaktního, aby se mi vešlí na klid pod čepici a prostě byli extrémně pohodlné. Docela mě tam padli do oka tyhle Technics 40m2, tak je asi zkusím. Vím, jsou lépe hrající špunty, ale už to jsou všechno takový obříci na úkor větších reproduktorů. Jinak cenovka o tisícovku lepší než kde jinde, takže pokud hledáte špunty...PLaneo teď fajnové. https://www.planeo.cz/technics-eah-az40m2ek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Dvorní dodavatel audia mi na sluchátka řekl, že život je moc krátký na to abych používal levná, ne zrovna perfektně hrající Hnedle jsme výš, ale ne o moc, dal jsem strop pět maximum a tam se prý vejdeme na pohodu. Tohle jsou prý prověřené špunty, každá značka mírně jiný výstup a největší průšvih že nemám možnost si je poslechnout Tak babo raď, u kámoše vyhrávají JLab... Jlab epic lab edition Sony wf-1000xm4 Technics EAH-AZ100E-K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února (upraveno) před 2 hodinami, African napsal: Dvorní dodavatel audia mi na sluchátka řekl, že život je moc krátký na to abych používal levná, ne zrovna perfektně hrající Hnedle jsme výš, ale ne o moc, dal jsem strop pět maximum a tam se prý vejdeme na pohodu. Tohle jsou prý prověřené špunty, každá značka mírně jiný výstup a největší průšvih že nemám možnost si je poslechnout Tak babo raď, u kámoše vyhrávají JLab... Jlab epic lab edition Sony wf-1000xm4 Technics EAH-AZ100E-K Z coho ich budes krmit? pozri kompatibilitu kodekov, napr. Jlab nepodporuju AptX, aby si nakoniec nemal kvalitny HW na oboch stranach a nesiel cez inferiorny codec. Upraveno 11. února uživatelem M109 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února před 24 minutami, M109 napsal: Aha, Shanling M1 plus.... https://en.shanling.com/article-IntroM1plus.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února @African s rozpoctem 5K koupis Technics AZ100 kde? Je to novinka a mota se to od 7K a vys. Mam Technics AZ60 M2 a ty hraji perfektne. Mam iPhone, par lidi do me hucelo, ze jedine airpods a pak se vetsinou shodli, ze Technics hraji lip. S timto se do 5K vejdes, bral jsem je na podzim na Alze za 4 599. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února (upraveno) před 7 hodinami, antitomas napsal: @African s rozpoctem 5K koupis Technics AZ100 kde? Je to novinka a mota se to od 7K a vys. Mam Technics AZ60 M2 a ty hraji perfektne. Mam iPhone, par lidi do me hucelo, ze jedine airpods a pak se vetsinou shodli, ze Technics hraji lip. S timto se do 5K vejdes, bral jsem je na podzim na Alze za 4 599. koupě Airpods pro osobně spíš lituju. Upraveno 12. února uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února před 9 hodinami, antitomas napsal: @African s rozpoctem 5K koupis Technics AZ100 kde? Je to novinka a mota se to od 7K a vys. Mam Technics AZ60 M2 a ty hraji perfektne. Mam iPhone, par lidi do me hucelo, ze jedine airpods a pak se vetsinou shodli, ze Technics hraji lip. S timto se do 5K vejdes, bral jsem je na podzim na Alze za 4 599. Přesnou cenu zjistím jakmile se rozhoupu, pokud by jsi měl zájem hodím ti ji pak do SZ. Jak drží v uchu a nevyčnívají nějak moc? S čepicí nebo šátkem, dlouhé tůry, sport....myslíš že dobrý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února @African s JBL UA jsem predtim vypadal jak Shrek, Technics jsou v pohode, v podstate zalezou do ucha a nijak extra nevycnivaji. Cepice, satek, natoz beh nebo tury, to neni nic pro me , s tim neporadim. Mam je do letadla, na porady nebo se psem. Je k tomu dost spuntu, tak si vyberes ten nejvhodnejsi, v apce je i nejaky test propustnosti zvuku. Cenu posli, prosim, to me asi zajima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února @Africana co Denon Perl pro? Někdo je tu myslím dost chválil, stávaly kolem 7k, teď jsou za 3,8k v Datartu třeba, ploché, zvuk fajn, přizpůsobení možnostem sluchu posluchače super… Zatím jsem nekoupil, ale mám je na mušce… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Denony jsem chválil já. Hrajou fakt dobře. Ty kolca na nich vypadají velké, ale ve skutečnosti jak jsou placaté, tak moc nevyčuhujou a myslím že pod čepici úplně pohodlně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Díky kluci, Denon mám rád mrknu na ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Ja jsem nakonec vzal na zkousku ty Shanling MTW200 Plus. Bral jsem z Ciny, ale v CR treba tu: https://headphones.cz/bezdratova/bluetooth/shanling-mtw200-plus Nosim je venku pod cepici a v pohode. Na tenhle ucel byly primarne kupovane. Jsem s nima spokojenej, ale nemam srovnani s necim jinym, protoze to jsou moje prvni spunty. Trosku jsem elaboroval s velikosti spuntu, v baleni jsou tri velikosti, ale jeste jsem dokupoval dalsi a nejlip mi na tom nakonec sedi pro Samsung Buds pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se