Duke650 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 :-)Malý basáky, to bude houby akustickej tlak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Male mozno su, ale "ich mnógo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 já jsem se díky Mrazíkovi posunul o notný kus kupředu, Pavel je odborník a jsem rád, že mi otevřel obzory, takže v současnosti poslouchámmuziku z přehrávače Aune M2 a sluchátek Noble Savant Wizard tímto ještě jednou děkuji, jsem spokojený a hubu mám od ucha k uchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Mrazík byl rád užitečný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 fuj džouk, ale nešlo odolat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 https://www.braven.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 máte prosím nějaký typ na jack prodlužovací kabel něco, co vydrží a bude mít rozumný zvuk. Povedlo se mi zničit kabel u Shure 530. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 . snad to tu nebolo este: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 (upraveno) Má pravdu, chlapec Upraveno 4. října 2016 uživatelem Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Dobrej. :-) Pristi rok si do noveho musim koupit gramec. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Prosim poradte mi vhodna sluchatka :-) ztratil jsem na dovolene Hifimany RE-400, ktere jsem mel rad pro jejich neutralitu. Kdyz uz mam kupovat dalsi, rad bych zkusil neco lepsiho...mate nejaky tip? Posloucham trochu metalu, rock, a predevsim elektronickou muziku obcas az po dnb. Nechci, aby ta muzika byla slyset kolem me, mely by byt pohodlne, abych je mohl mit v usich treba 10h v letadle. Drtivou vetsinu muziky posloucham v mp3 320kbps, akorat Bergersena a Two steps from hell jsem si kdysi nasel ve FLAC a je fakt, ze se mi to libilo...ale nebavi me ten voser kolem toho, kdyz jedu na Spotify v praci na Beoplay A2 nebo v aute, nechci mit dalsi zarizeni pro to obcasne poslechnuti doma. Takze nic vylozene audiofilniho asi nevyuziju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 A penez do toho chces dat? Ostychas se nakupovat venku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Tak do 10k. Vim ze je kvanta sluchatek 15k+ ale myslim ze pro moje potreby, a vzhledem ke zdroji v podobe iphone bude stacit neco jako q-Jays. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Oriveti Primacy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 http://www.head-fi.org/products/oriveti-primacy-whole-aluminium-body-triple-drivers-hybrid-2-balanced-armature-dynamic-high-fidelity-cable-detachable-in-ear-headphones Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Pani, mne "odisiel" kabel na UE Triple-Fi. Nepocuvam ich uz tak rok, a nedavno som ich vytiahol ze si oblazim usi...a kabel je zly...bolo to nejake lacnej FiO, original kabel bol na pikacu uplne. Co by ste poradili, ako nahradu? Chcem ich popocuvat, kym ich asi poslem dalej do obehu... F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Všechno záleží na tom kolik peněz do toho chceš dát. Náhradní kabel půjde určitě sehnat originál nebo jsou aftermarket alternativy. Na Etsy je třeba Impact Audio, za celkem málo peněz. V Polsku je Forza AudioWorks, v GB Toxic Cable, ale ten už docela stojí. FiiO kabely jsou u nás k dostání taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Strasne potrebuju trinity vyrus, a ted nakej prehravac, nejvic se mi libi fiio, M3 sem asi vyradil, ted jde o to jestli pockat par dni na X1 2gen kterej ma hezkej design, nebo koupit jetej X3 2gen, tem 1 gen bych se asi rad vyhnul, nejake postrehy okolo vyberu ? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se