Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Prosim poradte mi vhodna sluchatka :-) ztratil jsem na dovolene Hifimany RE-400, ktere jsem mel rad pro jejich neutralitu. Kdyz uz mam kupovat dalsi, rad bych zkusil neco lepsiho...mate nejaky tip? Posloucham trochu metalu, rock, a predevsim elektronickou muziku obcas az po dnb. Nechci, aby ta muzika byla slyset kolem me, mely by byt pohodlne, abych je mohl mit v usich treba 10h v letadle. Drtivou vetsinu muziky posloucham v mp3 320kbps, akorat Bergersena a Two steps from hell jsem si kdysi nasel ve FLAC a je fakt, ze se mi to libilo...ale nebavi me ten voser kolem toho, kdyz jedu na Spotify v praci na Beoplay A2 nebo v aute, nechci mit dalsi zarizeni pro to obcasne poslechnuti doma. Takze nic vylozene audiofilniho asi nevyuziju :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pani, mne "odisiel" kabel na UE Triple-Fi. Nepocuvam ich uz tak rok, a nedavno som ich vytiahol ze si oblazim usi...a kabel je zly...bolo to nejake lacnej FiO, original kabel bol na pikacu uplne.

Co by ste poradili, ako nahradu? Chcem ich popocuvat, kym ich asi poslem dalej do obehu...

F.

Odkaz ke komentáři

Všechno záleží na tom kolik peněz do toho chceš dát. Náhradní kabel půjde určitě sehnat originál nebo jsou aftermarket alternativy. Na Etsy je třeba Impact Audio, za celkem málo peněz. V Polsku je Forza AudioWorks, v GB Toxic Cable, ale ten už docela stojí. FiiO kabely jsou u nás k dostání taky.

Odkaz ke komentáři

Strasne potrebuju trinity vyrus, a ted nakej prehravac, nejvic se mi libi fiio, M3 sem asi vyradil, ted jde o to jestli pockat par dni na X1 2gen kterej ma hezkej design, nebo koupit jetej X3 2gen, tem 1 gen bych se asi rad vyhnul, nejake postrehy okolo vyberu ? Diky

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...