Přejít na obsah

Poradte prosim male SUV

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 281
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dík za rady kluci :-) To Subaru dnes se mi moc nelíbilo, nic moc stav, na to že má mít sedmdesát tisic najeto, tak slabota. Asi i ty km možná i má, ale to auto bylo dost dobitý. Pak jsem jel na Outlandera viz. inzerát níže, prodavač říkal že budu koukat, prý voňavka :-) Taky že jsem koukal, auto objetý klíčem do kola a na dveřích dva kříže, majitel měl asi dobrého souseda :-) Jinak prodavač hovado, co více k tomu říct, hledání pokračuje. ....Kdyby měl někdo zájem o toho Forestera, Vin:JF1SG9LT57G111394, poslední technická 15-06-1138

http://www.tipcars.com/mitsubishi-outlander/mitsubishi-outlander-3934484.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 30. 6. 2015 v 17:53, decebal napsal:

Tak to je škoda, ale rozumím, já byl dneska před výletem do Rumunska pro káru v v AWD a bavil jsem se s nima o tom Forestru, taky říkali, že když je tam nejasnej servis, tak radši ruce od toho. Nechceš se kouknout na toho Oťase:-)?

Na koho? Outbacka? :-) Taky ho hledám, taky....

Odkaz ke komentáři

Spíš jsem měl namysli tu "naleštěnou bídu", tedy auto který je sice hezké, ale žere jak kráva a klekne při první nejméně vhodné příležitosti. Pokrábaný auto se dá přelakovat, nespolehlivý je akorát tak prodat, proto i pozor na leštěnky s malým nájezdem a dobrou cenou.

Odkaz ke komentáři

Tak to určitě chápu, dneska dokážou ty auta pěkně naleštit šmejdi. Ale tohle bylo prostě zu viel, celý objetý klíčem auto téměř za tři kila opravdu nechci. Jinak offtopic, od tebe mám ty GMT Seamsaterky, že? Viděl jsi jak o ně s láskou pečuji?  :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

To mi jeden znamy vysvetloval, ze sa to dnes tak bezne robi, hlavne s oktavkami, ze sa kupi nova, polepi sa cela foliami v 10-15t sa zajde na prvu technicku aby bola serviska a potom sa uz len leje olej (pokial vobec),.... najazdi sa v tom za rok 100-150t ako taxal, potom sa folie odlepia, vymenia sa sedacky, paka, volant a pedaly, ztoci sa o 100-130 a preda ako vonavka po prvom majitelovi so serviskou.

Odkaz ke komentáři

African: Vidím staráš se o ně pěkně :) Chápu, že poškrábaný auto je blbý, bohužel tohle jsem měl hned za 14 dní na novým autě, prostě lidem obecně pěkný auta vadí a snaží se je "vylepšit". 

cali: Přesně tohle mi říkal jeden známý, že podobně to dělají firmy s novodobým hitem zvaným pronájem (dříve operativní leasing) vozidla. Aby byli co nejlevnější, tak sice zvou řidiče na prohlídky, ale absolutně se kašle na výměny oleje filtrů apod., protože vědí, že do 80-100 tis. to vydrží a pak to střelí do bazaru. Nájemci co s tím jezdí, tak při odevdání retušují každý škrábaneček, aby nedostali pokutu a tak auto vypadá velmi pěkně, ale je to jen otázka času, kdy se vysype motor. Pronajímatelé mají nulové náklady na údržbu a to že se z toho následný majitel osype, není jejich věc.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...