seh1 Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Mám outback 3L....je pravda že teď s ním jezdí paní převážně po městě, spotřeba přesně 13 litrů. Odesláno z mého HTC One mini 2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Outback 3.6, 2010, 0 - cca 45000km spotreba lehce nad devet litru. V 95% s tim jezdila pani s detma kratke trasy, 95% casu to jezdilo na Intelligent rezim.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Můj třílitr po Praze dle provozu:-), ale průměr cca 12-13, na dálnici v limitu 10-11. Ve Švédsku 9:-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Na stav interiéru auta opatrně, někteří vykukové jsou schopní vyměnit sedačky, volant, pedály atd. co je potřeba. Auto bez servisní historie smrdí. Radši nový na splátky a máš svatej klid + další výhody. Pokud teda nehledám auto na rok nebo dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Dík za rady kluci :-) To Subaru dnes se mi moc nelíbilo, nic moc stav, na to že má mít sedmdesát tisic najeto, tak slabota. Asi i ty km možná i má, ale to auto bylo dost dobitý. Pak jsem jel na Outlandera viz. inzerát níže, prodavač říkal že budu koukat, prý voňavka :-) Taky že jsem koukal, auto objetý klíčem do kola a na dveřích dva kříže, majitel měl asi dobrého souseda :-) Jinak prodavač hovado, co více k tomu říct, hledání pokračuje. ....Kdyby měl někdo zájem o toho Forestera, Vin:JF1SG9LT57G111394, poslední technická 15-06-1138 http://www.tipcars.com/mitsubishi-outlander/mitsubishi-outlander-3934484.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Tak to je škoda, ale rozumím, já byl dneska před výletem do Rumunska pro káru v v AWD a bavil jsem se s nima o tom Forestru, taky říkali, že když je tam nejasnej servis, tak radši ruce od toho. Nechceš se kouknout na toho Oťase:-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Tak to je škoda, ale rozumím, já byl dneska před výletem do Rumunska pro káru v v AWD a bavil jsem se s nima o tom Forestru, taky říkali, že když je tam nejasnej servis, tak radši ruce od toho. Nechceš se kouknout na toho Oťase:-)?Na koho? Outbacka? :-) Taky ho hledám, taky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Daval jsem ti tam odkaz, pod tim Foresterem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Taky že jsem koukal, auto objetý klíčem do kola a na dveřích dva kříže, majitel měl asi dobrého souseda :-) Tohleje to poslední co u auta řeším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Protože jsi z Prahy kamaráde To my kluci vesnický máme ty auta rádi pěkně nablejskaný Tohleje to poslední co u auta řeším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Spíš jsem měl namysli tu "naleštěnou bídu", tedy auto který je sice hezké, ale žere jak kráva a klekne při první nejméně vhodné příležitosti. Pokrábaný auto se dá přelakovat, nespolehlivý je akorát tak prodat, proto i pozor na leštěnky s malým nájezdem a dobrou cenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Tak to určitě chápu, dneska dokážou ty auta pěkně naleštit šmejdi. Ale tohle bylo prostě zu viel, celý objetý klíčem auto téměř za tři kila opravdu nechci. Jinak offtopic, od tebe mám ty GMT Seamsaterky, že? Viděl jsi jak o ně s láskou pečuji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 To mi jeden znamy vysvetloval, ze sa to dnes tak bezne robi, hlavne s oktavkami, ze sa kupi nova, polepi sa cela foliami v 10-15t sa zajde na prvu technicku aby bola serviska a potom sa uz len leje olej (pokial vobec),.... najazdi sa v tom za rok 100-150t ako taxal, potom sa folie odlepia, vymenia sa sedacky, paka, volant a pedaly, ztoci sa o 100-130 a preda ako vonavka po prvom majitelovi so serviskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 African: Vidím staráš se o ně pěkně Chápu, že poškrábaný auto je blbý, bohužel tohle jsem měl hned za 14 dní na novým autě, prostě lidem obecně pěkný auta vadí a snaží se je "vylepšit". cali: Přesně tohle mi říkal jeden známý, že podobně to dělají firmy s novodobým hitem zvaným pronájem (dříve operativní leasing) vozidla. Aby byli co nejlevnější, tak sice zvou řidiče na prohlídky, ale absolutně se kašle na výměny oleje filtrů apod., protože vědí, že do 80-100 tis. to vydrží a pak to střelí do bazaru. Nájemci co s tím jezdí, tak při odevdání retušují každý škrábaneček, aby nedostali pokutu a tak auto vypadá velmi pěkně, ale je to jen otázka času, kdy se vysype motor. Pronajímatelé mají nulové náklady na údržbu a to že se z toho následný majitel osype, není jejich věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 http://podkapotou.zoznam.sk/cl/1000618/1484221/Nekupujte-jazdene-auta-z-Ceska---pridete-o-peniaze Jak to tak citam, kupa jazdenky je momentalne celkom adrenalin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 (upraveno) http://www.sauto.cz/osobni/detail/porsche/macan/16422473?goFrom=list Afri: to by šlo,ne? Upraveno 1. července 2015 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 No flame, ale mne to porse pripada ohyzdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Mě by asi před barákem nevadilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 To se neparkuje před barákem, a když, tak jen na chvilku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Než si ho někdo odveze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se