Návštěvník Kamil Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 - titanové pouzdro 43/45 mm, luneta přesahuje o 2 mm- patentované pohyblivé nožky pouzdra- safír s oboustranným antireflexem- průhled na strojek - kalibr DB2144- 32 kamenů, 28.800 kyvů za hodinu- ruční nátah- rezerva chodu 5 dnů - ručně gilošovaný stříbřený číselník s motivem zrn ječmene- titanový modře leštěný motiv oblohy s hvězdami z bílého zlata- ukazatel jumping-hour na dvanáctce- kulový ukazatel fáze měsíce s přesností odpovídající rozdílu jednoho lunárního dne každých 1.112 roků - ručně šitý krokodýl s trnovou sponou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 (upraveno) Tyhle neručičkový hodiny mě obvykle neoslovujou, ale tohle je pěkný... Pohyblivý nožky jsou zajímavá vyfikundace... Upraveno 20. ledna 2014 uživatelem Locque Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Ty bláho! Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Už se na ně těším naživo v Baselu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Not from this world... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Skvělý a parádní, asi opravdu trochu z jiného světa, to jo, ale trošku neživý - De bethune by mi mohl vysvětlit, proč mám tahat na ruce nepohyblivý kus vroubkovaného plechu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Kto chyta v jacmeni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 (upraveno) Taková luxusní zmenšenina osobní váhy na ruku,ne,De Bethune to je paráda,ale tenhle kousek nám jí však citelně zakrývá. Upraveno 20. ledna 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 (upraveno) Je to klidna sila. Zadna freneticky pobihajici a vsechny kolem znervoznujici rucicka. Rucicky jsou pro solviny, co furt makaj, vyzaduji kolem sebe neustaly pohyb, co se nehne a neposkoci kazdou sekundu aspon ctyrikrat, to nestoji za zlamanou gresli, bo sef furt neco chce, pak rychle do hospody na pet, pak rychle za starou, bo potrebuje pomoct sundat natacky, na par hodin omdlit a rano zase rychle se nacpat do emhadecka, bo jinak bude v karte Acko a to pak nebudou kovaky na novy gauc a v praci makat, makat, rychle, porad spech, rucicka bezi a utika, rychle,.... Jsou dokonale, jako vse z teto staje. Jenom nejsou pro lidi, co maji nejakeho toho sefa. Jsou pro lidi, co sefa nemaji a maji svaty klid.<br /> Upraveno 20. ledna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Tak noste prstýnky a náramky, když vás pohyb znervózňuje, správně irituje, že Vy chytáte v ječmeně, shagu, my tam máme husy !! No, abych otupil ostří, když se líp podívám, ta čísla hodin jsou gravírovaná, nebo co, tak to je frajeřinka !!! Klobouk dolu. Cifr vypadá kosmicky astronomicky, strojek celkem kosmicky organicky - ideál pro sci-fi !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Pěkné kosmo hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Pěkný, hlavně ty měsíční fáze! Jinak to vypadá jako váha u mě v koupelně, ale proč ne, zajímavý design. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Koho myslis tym my a vy? My mame v jacmeni bazanty Vy chytáte v ječmeně, shagu, my tam máme husy !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 nádherný kovový digitálky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 (upraveno) krása, DeBethune je pro mě synonymem elegance Upraveno 20. ledna 2014 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 parada. mocna a pritom nezna. pekna prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 jo,tak po Skybridge dalsi extra terrestrial Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 (upraveno) Nádhera. Kdysi jsem se vyučil mimo jiné rytcem a nad tímhle tedy žasnu.Všiml jsem si drobné nedokonalosti giloše u 60 minuty, ale možná je to jen smítko. Nebo důkaz, že se jedná o ruční práci :-). Co si ale myslíte o zvláštním perspektivním jevu - když se zadívám na vypouklý modrý kotouč kolem lunární fáze, tak mi přijde zvláštní, že se za jeho vzdálenějším okrajem vynořuje ještě jedna řada "zrn ječmene" Jako by stříbrný ciferník nebo modrý centrální kotouč byly osazeny trochu excentricky.. Edit: aha, tak beru zpět, ona je to asi spirála.... Upraveno 22. února 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Pri prezeraní De Bethune som narazil na jedno video ich kolekcie, kde je aspoň na moment zobrazený patentovaný ohyb nožičiek (od 1:32). Tak len pre predstavu. http://youtu.be/zTtsZMPaMF0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Jedna z mých nejoblíbenějších značek. Jsem k nim absolutně nekritický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se