Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

.. hezky vlakno, plny emoci.... ale vetsinou to nikdo nevydrzi... vsichni jedou dal....<br /><br />Nakonec jde o jen to, jak dlouho vydrzi zdravi... nekdy docela dlouho... muj tata na tom uspesne makal pres dvacet let nez se definitivne upil v 54... <br /><br />z mobilu...<br /><br />

před chvilkou sem čet todle: http://www.super.cz/240321-znamy-cesky-choreograf-a-pritel-hvezd-jenz-trpi-rakovinou-se-pokusil-o-sebevrazdu.html (chlast) to je prostě daný a uš nám není patnáct .... teda mně uš ne :)

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 336
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

tohle byla jedna z mejch poslednich cigaret pred asi dvou a pul rokama. od ty doby nekourim. kdybych si rek, ze sem tam si dat muzu, pac na to mam chut, tak bych neprestal nikdy. ja nerikam, Afro, abys uz nikdy nechlastal, to je blbost, ale pokud chces vazne zjistit, jak na tom ses, tak proste musis chvili vydrzet nepit. ono je hrozne jednoduchy si dat sem tam sklinku sana, sem tam lahev vina a tvarit se, jakoze nepiju, ale je to blbost. jsi li v testovacim obdobi, tak bud vydrzis, nebo nevydrzis, nic mezi neni.

Fotografie0958_zpsd5561f9e.jpg 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

sibiř vono je to taky vo tom jestli kouříš 5 cigaret denně nebo šedesát a jestli lemtáš tři piva nebo litr tvrdýho ..... ta první varianta se opouští snáze ...... někde jsem dokonce četl, že silní kuřáci by měli přestávat postupně, aby je to "nezabilo" :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

20-30/den

jo to je dost ..... kouřil jsem stejně .... teď hulím elektriku a jednou za dva měsíce si koupím krabičku a je mi blbě (to je dobře) .... jo a taky sem závislý na sýrech .... sežeru tak dvě, tři kila sýrů měsíčně .... čím dražší tím víc mi chutná :D ...... to se odnaučím tlačenkou .... s tý mi je zle jen se na ní podívám

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

ja su regulerne zavislej na cokolade. kdyz tankuju, musim si koupit aspon tycinku, dyz du pro piti na dom, koupim si tabulku - a na posezeni sezeru - kdyz je doma tabulka, taktez ji krute ztrestam. a zacal sem hodne zvejkat, dam tak balicek winterfreshek denne :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

to sou ty cigára .... děda když přestal kouřit, tak žvejkal sirky .... dvě krabičky denně rozžvejkal ..... asi nejlevnější detox je hrát si s piňdourem

Odkaz ke komentáři

Uff, este ze sladky nejim, to bych vypadal, bejt zavislej na coko :). Staci, ze to ma zena :D.

Ja hulil 20-25 denne a uz 1,5 roku jedu ciste elektriku. Prestat nechci, tak aspon hulim minimum nikotinu.

Navic mi rekla doktorka v utery "elektronicka cigareta? To neni zadny koureni, pisu si - nekurak" :D

Sorry za OT.

Odkaz ke komentáři

ja su regulerne zavislej na cokolade. kdyz tankuju, musim si koupit aspon tycinku, dyz du pro piti na dom, koupim si tabulku - a na posezeni sezeru - kdyz je doma tabulka, taktez ji krute ztrestam. a zacal sem hodne zvejkat, dam tak balicek winterfreshek denne :)

Jo tak čokoška. Nechápu na co je to nalajnovaný na ty dílky, rozbalím a postupným ukusováním slušně celý sním, žádný zbytky. A například u Toblerone mě tím dílkováním šiděj o pěknej kus hmoty.

Odkaz ke komentáři

Jak to tady tak čtu, tak mám asi taky problém. Je potřeba zahájit testovací fázi.. No, jo, ale v úterý jedu na hory.. :D Tak po horách. Když ale to se zase děje něco jinýho.. A tak je to furt dokola.

Ne. Normálně se hecnu. Po horách. Fakt. Dám si detox. Tak mě furt netahejte na pivo, jasný? :)

Odkaz ke komentáři

sibiř vono je to taky vo tom jestli kouříš 5 cigaret denně nebo šedesát a jestli lemtáš tři piva nebo litr tvrdýho ..... ta první varianta se opouští snáze ......

To nejsou dvě varianty, ale jedna. Ta první je čas přítomný, ta druhá čas budoucí.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

sibiř vono je to taky vo tom jestli kouříš 5 cigaret denně nebo šedesát a jestli lemtáš tři piva nebo litr tvrdýho ..... ta první varianta se opouští snáze ......

To nejsou dvě varianty, ale jedna. Ta první je čas přítomný, ta druhá čas budoucí.

Nebo i tak

Odkaz ke komentáři

ty vole to si radsej zapal :death:  ja som rok nefajcil a opat som skoncil na 5 cigaretach denne. mne sa to proste neda prestat. podla mna tam sypu nejaky herak alebo co...

Odkaz ke komentáři

Ráno bylo v pohodě, dobrý, že jsem zůstal u ty jedný flašky :smile_anim: Ani žádné výčitky, kdybych nechtěl, tak si nedám, věděl jsem do čeho jdu, oslava byla super, no a detox jede dál, žádnej stresík kluci :cheers:

Ja som nepil skoro mesiac a včera som si dal pol flaše vína a nebolo mi dobre ani večer ani ráno. Som zvedavý ako sa zobudí afričan :)

Odkaz ke komentáři

No a dneska jsme s rodinou slavily jedenácté místo Evičky a já vypil sedmičku bílého, jen taková malá zpověď :bag: To bylo všechno, jsem rád, dost lidí se opilo, no a v detoxu budu následně ještě chvíli pokračovat, nesmí do toho ovšem sestřenka tak dupat :clap:

Takže test je u konce a výsledek je: máš problém :-). To šlo rychle...

Odkaz ke komentáři

Jak to tady tak čtu, tak mám asi taky problém. Je potřeba zahájit testovací fázi.. No, jo, ale v úterý jedu na hory.. :D Tak po horách. Když ale to se zase děje něco jinýho.. A tak je to furt dokola.

Ne. Normálně se hecnu. Po horách. Fakt. Dám si detox. Tak mě furt netahejte na pivo, jasný? :)

Hecni se přde horama ;) Já měl na horách ještě čerstvě silnou vůli a vydržel jsem všem 100x opakovat, že prostě pít nebudu, protože už nechci. A po návratu už bylo v porovnání s horama vše snadnější. Nehledě na to, že mě takhle ty hory vyšly na pár korun a bylo mi každé ráno krásně :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...