Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 12. 2. 2014 v 14:21, bandicoot napsal:

To jsou Czech Team I.

Že rovnou Elton nenabízí OE edici aktuálních Czech Team II mi přijde FAIL jak kráva. Koho budou zajímat za měsíc...

Ono, koho zajímá prodej ???

Vždyť za 18 tisíc jedny si může dovolit jen ČOV !!! Fakt si ten Kejval chce funci užít, 66 mega za soči park letná, 3 za čupr hoďky ..... Medajlisti nepřibejvaj ....

Z pohledu Primu je to kšeft jak hrom - bez námahy, bez nových dílů, cca 4x předražený .....

Upraveno uživatelem cigi
  • Odpovědi 100
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

A o tom to je. Moje teorie Prim a prodej cenově nastřelených hodinek jako prezentů nakupovaných za naše daně mnohdy nekompetentními ichtyly dostává celkem reálný obrysy.
Mimochodem Prim mám rád, to není pokus o sebevraždu na tomhle fóru :)

A Omegy byly hezčí ty pro OH v Londýně.

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

Když to nedělá výrobce, tak to udělám za něj. :D 

Ještě jednou biatlonista Ondřej Moravec, nyní už jako držitel třech (!) olympijských medailí z ZOH Soči 2014 (2 x stříbrná a 1 x bronzová)  :king:  :notworthy: a jeho hodinky PRIM Czech Team II ZOH Soči 2014 z trochu jiného úhlu.

post-9612-0-50964100-1392851627_thumb.jpg

Sjezdařka Klára Křížová sice zatím žádnou olympijskou medaili nezískala, ale i tak je, na co se dívat. :wub:

post-9612-0-08970800-1392851635_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jinak nevite jestli jsou to 40mm, nebo 34mm? Zda se mi, ze pouze 34mm maji bily datovy venec, ale nejak mi na te fotce pripadaj na te jeji ruce docela veliky, tak bych vsadil na 40mm.

Odesláno
  V 4. 3. 2014 v 20:31, Hasňa napsal:

Nic tam nesedi. Diplomaty k takove holce s takovym stylem a takoveho veku, to je disharmonie jako krava.

To není žádná disharmonie, to je suprovej přístup k životu ;)

Odesláno (upraveno)

Ale dělá to holka dobře, daj jí na ruku hodinky, na hlavu čepici, do ruky plechovku... Ví jak to má být ;)

edit: pohlodekj, víš jak je to s těma primkama... tohle bude 40mm - podle cifru

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno
  V 5. 3. 2014 v 11:46, bandicoot napsal:

Ale dělá to holka dobře, daj jí na ruku hodinky, na hlavu čepici, do ruky plechovku... Ví jak to má být ;)

přesně tak, je to rebelka v rámci smluvních podmínek

Odesláno

Jako sportovec by to udelal kazdej , je na vyslunni tak z toho musí vytezit co nejvic. Sportem a Snowboardingem obzvlast si nebude vydelavat dlouho...

Odesláno

Nic tam nesedi. Diplomaty k takove holce s takovym stylem a takoveho veku, to je disharmonie jako krava.

Od kolika let se teda můžou nosit Diplomaty?

Odesláno (upraveno)

K takový holce v takovým věku sedí VŠECHNO !! Tedy podle mne. :)

Upraveno uživatelem cigi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...