nickolas Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Kapsicka u jeansu je na Zippaka! Ale ted je moderni nekourit, tak mozna par drobaku snese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 A jedna slimka na prani na vanoce zase ode me . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undertaker Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Od dannyho mám klasickú peňaženku bez priehradky na mince hnedej farby a musím konštatovať že je to najlepšia peňaženka akú som do teraz mal. Fakt odporúčam messenger bag super ale moj pracovný notebook sa do vnútra nevojde Já mince určitě potřebuji, takže zvažuji objednání této: http://www.dannypstyle.cz/products/panska-kozena-penezenka Cena se zdá OK a také kvalita je podle referenci po netu slušná. Nemá ji někdo vyzkoušenou osobně? Kromě toho žeru i jejich messenger bag... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 (upraveno) Shanim nejakou slim náhradu za SlimFoldku a ne a ne najít to pravé. SF uz asi nee ani softshel, čekat na kusovku od mistra nevydrzim, jinak jsem na nic nepřišel. Akorát Belroy ale za a) nevim jestli bude vyhovovat a za druhé si nedokážu obhájit před sebou tu cenu. Tak fakt nevim. Projel jsem vlákno cele ale nic mi do oka nepadlo. Mate tip? Nejlépe v ČR, jeste lépe v Praze abych přišel - koupil - odešel? Upraveno 28. ledna 2016 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 pouzivam prkenici od Zrna a je suprovni co se drobaku tyce, my resime se zenou odkladani 50kacek a rocne to hodi v prumeru 4 roky pozpatku kolem 20tis, takze drobne nepodcenovat:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
student Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Dlouhou dobu nosím na papírové peníze kovovou sponu,doklady jinde.Myslím,že je lepší mít prachy a doklady odděleně.S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Tak to u mě nejde, věčně bych neměl buď doklady, nebo peníze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Ja pouzivam takovouto konfekcni Coach. Po ruce mam karty, co nejvic pouzivam (metro, kreditka), ve vnitrni mam ridicak, firemni kreditku, debitku a kartu pojistovny. V druhem kridle potom papirove penize. Je mala a pekne se nosi. Kovove ctvrtaky shranuju na pracku doma, zbytek kovove seplete davam jednou za cas vybranemu dedovi-bezdomovci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Dorazila slimka od toma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 (upraveno) Uz maka? Psala mi jeho zena, ze je ve spitalu... edit: se z toho poseru...jsem na Lingerovky namlsal kdekoho a sám mám hovno!!! Lingerovky nebrat! Jsou úplně na prd. Ztrácí se úplně stejně, jako jakékoliv jiné!!! ROK se chystám, že si koupím hezkou slimku...pak si ji nechám ušít a mám radost, že mám šrajtofli na celý život. A za půl roku je peněženka v prdeli...samozřejmě i se všemi doklady atd. Upraveno 7. února 2016 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Tak jsem nakonec koupil Bellroy NoteSleve v modré. Je o neco tlustší než SF ale zase krapet menší takze celkově naprosto ideální. Zjistil jsem ze jsem nosil asi o 6 karet navíc zbytečně takze ted leží v šuplíku (stejne v obchodech staci rict jméno a da se to dohledat i bez karty). A taky ze Slimfoldka je po cca 3 letech docela hadr :D tak uvidime jak dlouho vydrží Bellroyka. Jinak jsem na kupoval v LePremier a super přístup, i jsme se zasmáli, takze super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Vernostni karty jdou vyresit do mobilu treba aplikaci Stocard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Tak musím napsat trošku konstruktivní kritiky na Bellroyku za ten měsíc co jí mám (napíšu v bodech): + super rozměry, nosim jí v zadní kapse kalhot a tam sedne skvěle+ rozvržení - vybral jsem co mi nejvíc vyhovovalo takže to je individální+ bohužel toho víc nemam + mam jí rád - "vytahání" kapes na karty - a to dost - přední pravé kapsy na karty - když tam vrazim karty tak jsou nakřivo - to mě neskutečně sejří každý den a při každém otevření peněženky je rovnám- to samé i na levé kapse na kartu- "slícování" - když se peněženka přeloží tak nelícuje - přední strana vychází o cca 4-5 mm mín než zadní - na zadní straně z venku jde vidět obtisknutá karta - nevim jestli je to kvalitou kůže nebo normální, ale nelíbí se mi to- zatím se mi do peněženky vrážejí bankovky - nevim jestli se ještě vytáhne a půjde to lépe nebo to takhle bude napořád Za ty prachy ..... No nevim, asi bych příště volil jinak. Ale líbí se mi, mam jí tak nějak rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.adamek Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Kdyby zase nekdo resil, tak na aliexpressu se daji najit docela slusne kolem 3 USD (doruceni je plne zdarma, jen doba je delsi). Namatkou 3, ktere se mi zdaji obstojne:http://www.aliexpress.com/item/Ultra-Thin-en-Wallet-Short-Skin-Wallets-Purses-Fashion-Synthetic-Leather-Money-Clips-slim-leather-wallet/32630385771.html?spm=2114.13010308.0.49.CHuHMu http://www.aliexpress.com/item/New-Famous-Brand-Men-s-Wallets-dollar-price-Pu-Leather-Bifold-Cards-Holder-Slim-Wallet-Money/32540184882.html?spm=2114.13010308.0.54.CHuHMu http://www.aliexpress.com/item/Business-Men-s-Short-Style-PU-Leather-Wallet-Ultra-Slim-Stainless-Money-Clip-Credit-ID-Card/32624806864.html?spm=2114.13010308.0.60.CHuHMu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtěch Marek Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 (upraveno) Kdyby zase nekdo resil, tak na aliexpressu se daji najit docela slusne kolem 3 USD (doruceni je plne zdarma, jen doba je delsi). Namatkou 3, ktere se mi zdaji obstojne:http://www.aliexpress.com/item/Ultra-Thin-en-Wallet-Short-Skin-Wallets-Purses-Fashion-Synthetic-Leather-Money-Clips-slim-leather-wallet/32630385771.html?spm=2114.13010308.0.49.CHuHMu http://www.aliexpress.com/item/New-Famous-Brand-Men-s-Wallets-dollar-price-Pu-Leather-Bifold-Cards-Holder-Slim-Wallet-Money/32540184882.html?spm=2114.13010308.0.54.CHuHMu http://www.aliexpress.com/item/Business-Men-s-Short-Style-PU-Leather-Wallet-Ultra-Slim-Stainless-Money-Clip-Credit-ID-Card/32624806864.html?spm=2114.13010308.0.60.CHuHMu Ta poslední vypadá super - asi objednávám - Oprava objednal jsem tu první má lepší rozložení. Upraveno 9. června 2016 uživatelem Vojtěch Marek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Právě dorazila slimka od DannyP. Vypadá parádně a přesně vyhovuje mým potřebám.... kreditky, ZP, PZ, velký OP a bankovky. Uvidíme, co vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Vypadá pěkně jaká byla cenovka a kde si objednával? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Vypadá pěkně jaká byla cenovka a kde si objednával? Za dvojku tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Konečně něco, co vypadá rozumně. Kolik velkých OP/ORV se tam vejde? Předpokládám, že je to ta kapsa pod kreditkama...Dík za odkaz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 (upraveno) Konečně něco, co vypadá rozumně. Kolik velkých OP/ORV se tam vejde? Předpokládám, že je to ta kapsa pod kreditkama...Dík za odkaz!Přesně. Kapsy jsou tam dvě. V každé mam dva velké průkazy (OP, ZP a 2x PZ). Třetí už by šel špatně, ale narval by se tam. Časem to jistě trochu povolí. Odkaz jsem dával viz výše, ale ještě jednou tedy https://www.dannypstyle.cz/products/kozena-slim-penezenkaDělají tři barevné kombinace, mají i verzi na mince, což jsem ale nechtěl. Provedení je opravdu na špičkové úrovni, krásně voní kůží, ale výdrž zatím hodnotit nemohu. Dvojka není úplně málo, tak snad pár let sloužit bude. Upraveno 13. června 2016 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se