Přejít na obsah

Slim peněženka

Doporučené příspěvky

Od dannyho mám klasickú peňaženku bez priehradky na mince hnedej farby a musím konštatovať že je to najlepšia peňaženka akú som do teraz mal. Fakt odporúčam messenger bag super ale moj pracovný notebook sa do vnútra nevojde :(

Já mince určitě potřebuji, takže zvažuji objednání této: http://www.dannypstyle.cz/products/panska-kozena-penezenka Cena se zdá OK a také kvalita je podle referenci po netu slušná. Nemá ji někdo vyzkoušenou osobně?

Kromě toho žeru i jejich messenger bag...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Shanim nejakou slim náhradu za SlimFoldku a ne a ne najít to pravé. SF uz asi nee ani softshel, čekat na kusovku od mistra nevydrzim, jinak jsem na nic nepřišel. Akorát Belroy ale za a) nevim jestli bude vyhovovat a za druhé si nedokážu obhájit před sebou tu cenu. Tak fakt nevim. Projel jsem vlákno cele ale nic mi do oka nepadlo. Mate tip? Nejlépe v ČR, jeste lépe v Praze abych přišel - koupil - odešel?

Upraveno uživatelem Z. Paul
Odkaz ke komentáři

Ja pouzivam takovouto konfekcni Coach. Po ruce mam karty, co nejvic pouzivam (metro, kreditka), ve vnitrni mam ridicak, firemni kreditku, debitku a kartu pojistovny. V druhem kridle potom papirove penize. Je mala a pekne se nosi. Kovove ctvrtaky shranuju na pracku doma, zbytek kovove seplete davam jednou za cas vybranemu dedovi-bezdomovci.

0da11c46a5303bc79e593fd93c6687c9.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Uz maka? Psala mi jeho zena, ze je ve spitalu...

edit: se z toho poseru...jsem na Lingerovky namlsal kdekoho a sám mám hovno!!! Lingerovky nebrat! Jsou úplně na prd. Ztrácí se úplně stejně, jako jakékoliv jiné!!! ROK se chystám, že si koupím hezkou slimku...pak si ji nechám ušít a mám radost, že mám šrajtofli na celý život. A za půl roku je peněženka v prdeli...samozřejmě i se všemi doklady atd.

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři

Tak jsem nakonec koupil Bellroy NoteSleve v modré. Je o neco tlustší než SF ale zase krapet menší takze celkově naprosto ideální. Zjistil jsem ze jsem nosil asi o 6 karet navíc zbytečně takze ted leží v šuplíku (stejne v obchodech staci rict jméno a da se to dohledat i bez karty). A taky ze Slimfoldka je po cca 3 letech docela hadr :D :D tak uvidime jak dlouho vydrží Bellroyka.

Jinak jsem na kupoval v LePremier a super přístup, i jsme se zasmáli, takze super :)

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Tak musím napsat trošku konstruktivní kritiky na Bellroyku za ten měsíc co jí mám (napíšu v bodech):

+ super rozměry, nosim jí v zadní kapse kalhot a tam sedne skvěle

+ rozvržení - vybral jsem co mi nejvíc vyhovovalo takže to je individální

+ bohužel toho víc nemam :( 

+ mam jí rád :D

- "vytahání" kapes na karty - a to dost :(

- přední pravé kapsy na karty - když tam vrazim karty tak jsou nakřivo - to mě neskutečně sejří každý den a při každém otevření peněženky je rovnám

- to samé i na levé kapse na kartu

- "slícování" - když se peněženka přeloží tak nelícuje - přední strana vychází o cca 4-5 mm mín než zadní 

- na zadní straně z venku jde vidět obtisknutá karta - nevim jestli je to kvalitou kůže nebo normální, ale nelíbí se mi to

- zatím se mi do peněženky vrážejí bankovky - nevim jestli se ještě vytáhne a půjde to lépe nebo to takhle bude napořád

Za ty prachy ..... No nevim, asi bych příště volil jinak. Ale líbí se mi, mam jí tak nějak rád.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odkaz ke komentáři

Konečně něco, co vypadá rozumně. Kolik velkých OP/ORV se tam vejde? Předpokládám, že je to ta kapsa pod kreditkama...Dík za odkaz!

Přesně. Kapsy jsou tam dvě. V každé mam dva velké průkazy (OP, ZP a 2x PZ). Třetí už by šel špatně, ale narval by se tam. Časem to jistě trochu povolí. Odkaz jsem dával viz výše, ale ještě jednou tedy https://www.dannypstyle.cz/products/kozena-slim-penezenka

Dělají tři barevné kombinace, mají i verzi na mince, což jsem ale nechtěl. Provedení je opravdu na špičkové úrovni, krásně voní kůží, ale výdrž zatím hodnotit nemohu. Dvojka není úplně málo, tak snad pár let sloužit bude.  

Upraveno uživatelem dlubix
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...