Bembeg Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Vobyčejná dvoubarevná Baťovka za pár stovek... A na drobné tento měšec nebo jak to nazvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 to poslední, na ty mince, to je živý?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Dal jsem přes 2k za Bellroyku - Bellroy už nikdy - donosim jí a pak koupim něco jinýho. Jednim slovem hrůza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 to poslední, na ty mince, to je živý?:-)Napadlo mě némlich to samý, mincožravá Adéla co už večeřela. Dlubix: To "dík za odkaz" znamenalo jakože poděkování, ne abys to sypal dokola :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Dal jsem přes 2k za Bellroyku - Bellroy už nikdy - donosim jí a pak koupim něco jinýho. Jednim slovem hrůza.Japato? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Japato?Už jsem to psal někdy měsíc po koupi.Když vezmu zvenku tak do kůže se obtisklo snad všechno - OK to je asi normální, že mi na zadní straně "vylezl" obtisk karty co mám v peněžence mi OK nepřijde.Uvnitř - na levé straně je přihrádka na kartu (1!), ze začátku vše ok, jedna karta se v pohodě vsunula, ale už po týdnu začala vypadávat a teď tam jezdí na klouzačce. Na levé straně mě přímo sere to, že když zasunu karty do přihrádky tak neni rovně. Prostě je nakřivo - asi noční směna.To, že je problém do peněženky dostat tisícovku nesloženě (vyšší bankovky jedině přehnout) - jsem nečekal, ale asi je to dan za rozměry, dát tam jde ale když už tam nějaké bankovky máte tak je to oser tam narvat.Rohy peněženky po chvíli ožužlaný a zkroucený. Mam teda Bellroy Note Sleeve v NAVY BLUE barvě. No za 2,5K bych to čekal lepší. Zlatá tyveková SlimFoldka za 20doláčů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Tak já Bellroyku mám taky a jsem naprosto spokojený, nemůžu si na nic stěžovat. Teď to bude 3/4 roku co jí mám a všechno je OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Já jí mám asi 6 měsíců a viz. výše.Fake to není, kupováno v gentlemanstore v Práglu. Bellroy už nikdy, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 (upraveno) no, já jsem dokonce tak spokojený, že jsem si teď na cesty koupil ještě jednu, kde mi vleze pas i tel. - Carry Out. Upraveno 13. června 2016 uživatelem MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Však jestli Ti vyhovuje tak v pořádku Já napsal jen moji zkušenost, ta se může u každého lišit. Tak jako jsem zkusil SlimFold když Dave začal, zkusil jsem Bellroy a příště zkusím zase něco jiného Tak ať drží ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Me na Bellroy vadi, ze je ta kuze jako papir. Alespon takovy jsem z ni mel pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Mám týden Note Sleeve,na střídačku neoprenovou slimfoldkou, která je po více než roce dennodeního používání v excelentní kondici, ale fintil, znáte to, tak jsem zvědav, dojem zatím velmi dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 (upraveno) Já si pořídil charleston harlem a jsem víc než spokojený! Upraveno 29. července 2016 uživatelem morepower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 muj oblibenec vymejsli batoh. jak je nemusim, tak tenhle si snad vobjednam https://www.kickstarter.com/projects/667392092/slim-pack-minimal-modular-modern-backpack Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Před chvilkou ti to přišlo na mail předsedo, co...taky jsem to sem chtěl hodit batohy taky nenosim, ale nevypada zas tak zle....každopádně na jeho sofshellovou peněženku nedám dopustit, mám ji asi rok a půl a je pořád jako nová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 presne tak, sice nenosim full pocet karet, jen pet, ale zas mi tam vleze velka vobcanka a technicak, taham ju vsude a furt je v excelentnim stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Mám týden Note Sleeve,na střídačku neoprenovou slimfoldkou, která je po více než roce dennodeního používání v excelentní kondici, ale fintil, znáte to, tak jsem zvědav, dojem zatím velmi dobrý. Ty mi dáváš! Jsem si tě představil přidřeplého u zrcadla, jak se fintíš... Ale jo, den se má začínat s úsměvem. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 tak neska dosla slim foldka soft shellka a musim rict, ze je perfektni. pro srovnani ma obyc kozena penezenka a takhle vypada po roce a pul a vobsah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Možná se někomu bude hodit:30% na některé peněženky, kód se použije v košíku: http://www.slimfoldwallet.com/collections/blackfriday2016 Code: BF-USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Ahoj, mám úplně tu samou BELLROYKU i barvu (dostal jsem ji darem od ženy) a mohu potvrdit slova Z.Paula, po 14 dnech jsem viděl stejné problémy, na druhou stranu po 10 měsících se to nikam neposunulo a zůstalo to stejné, nicméně v této cenové relaci už bych znova Bellroy nevolil spíš bych hledal stejný koncept za hodně příjemnou cenu - https://www.charlestonclub.cz/collections/tenke-kozene-penezenky-charleston/products/panska-slim-kozena-penezenka-charleston-harlem, případně ručně šité slimfold Zrno, případně Linger, ale tam bych Já měl problém jelikož u peněženky požaduji něco na mince, ta je třeba u Bellroye slušně vyřešená a zvyknul jsem si, ale chce to cvik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se