Přejít na obsah

Slim peněženka

Doporučené příspěvky

Japato?

Už jsem to psal někdy měsíc po koupi.

Když vezmu zvenku tak do kůže se obtisklo snad všechno - OK to je asi normální, že mi na zadní straně "vylezl" obtisk karty co mám v peněžence mi OK nepřijde.

Uvnitř - na levé straně je přihrádka na kartu (1!), ze začátku vše ok, jedna karta se v pohodě vsunula, ale už po týdnu začala vypadávat a teď tam jezdí na klouzačce. Na levé straně mě přímo sere to, že když zasunu karty do přihrádky tak neni rovně. Prostě je nakřivo - asi noční směna.To, že je problém do peněženky dostat tisícovku nesloženě (vyšší bankovky jedině přehnout) - jsem nečekal, ale asi je to dan za rozměry, dát tam jde ale když už tam nějaké bankovky máte tak je to oser tam narvat.

Rohy peněženky po chvíli ožužlaný a zkroucený.

Mam teda Bellroy Note Sleeve v NAVY BLUE barvě. No za 2,5K bych to čekal lepší. Zlatá tyveková SlimFoldka za 20doláčů :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Mám týden Note Sleeve,na střídačku neoprenovou slimfoldkou, která je po více než roce dennodeního používání v excelentní kondici, ale fintil, znáte to, tak jsem zvědav, dojem zatím velmi dobrý.

Ty mi dáváš! Jsem si tě představil přidřeplého u zrcadla, jak se fintíš... Ale jo, den se má začínat s úsměvem. Díky! :lol2:

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsících...

Ahoj,

mám úplně tu samou BELLROYKU i barvu (dostal jsem ji darem od ženy) a mohu potvrdit slova Z.Paula, po 14 dnech jsem viděl stejné problémy, na druhou stranu po 10 měsících se to nikam neposunulo a zůstalo to stejné, nicméně v této cenové relaci už bych znova Bellroy nevolil
 spíš bych hledal stejný koncept za hodně příjemnou cenu - https://www.charlestonclub.cz/collections/tenke-kozene-penezenky-charleston/products/panska-slim-kozena-penezenka-charleston-harlem, případně ručně šité slimfold Zrno, případně Linger, ale tam bych Já měl problém jelikož u peněženky požaduji něco na mince, ta je třeba u Bellroye slušně vyřešená a zvyknul jsem si, ale chce to cvik.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...