Radek124 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 A je to vůbec ještě "peněženka", když pak budeš muset mincez kapes (kvůli místu na chuchvalce zmuchlaných bankovek) vyprazdňovat do kastlíku v autě ala Sibiř a Spiderer? Co se bájné "RFID ochrany" (a reálných problémů s kolizemi RF karet přístupových systémů) týče, tak tu u platebních karet řeším proříznutím nechtěné antény pod levým dolním rohem podpisového pásku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvatal.miroslav Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Já mám cca rok Exentri Wallet. Můžu jen doporučit. Místo na 12 karet a papírové bankovky. Úžasně kompaktní a moc hezky udělaná.www.exentri.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Hmmm, tak tohle už je o něčem jiném... Netlačí ty hrany/spona při nošení do zadku? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 To nevypadá zle. Jinak peněženka tamto už asi moc neni, spíš takový nosič na kreditky. Na druhou stranu, pokud můžu, platim všude právě kartou, cash nosim u sebe max pár bankovek. Proto mě zaujalo právě tohle "řešení". Nicméně si rád nechám poradit podle následujících kritérií:- jednoduchý design, nejlépe bez překlápění nebo max. véčko- velikost na plochu cca velikosti kreditní karty, nebo vofous větší- slim, stačí mi aby se tam vlezlo 8 karet (OP+ŘP, 2x platebka, 4x ostatní ; pár vizitek nepočítám)- uskladnění bankovek (klip/guma stačí, nemusí být kapsa)- pokud možno další malý prostor např. na lístky do metra, apod. (tohle ta výše ode mě nemá)- na mince nic nepotřebuju, buď to nechávám obsluze, nebo to hodim do kapsy a pak doma klukovi do kasičky No a jelikož jsem těch skoro 10 let nosil koženou, rád bych zkusil něco jiného. Neni to must-have, když z toho nejlépe vypadne zas kuže, tak to bude zas kůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvatal.miroslav Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Mám v ní 12 karet a výška je 18mm. Díky formátu je lepší ji nosit v přední kapse. Spona je nad úrovní hrany, takže netlačí.Na drobný jsem zřídil doma kasičku Stejně platím 90% věcí bezhotovostně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Tak moje slimka pojme bez problému 8 karet(včetně teda op+řp), 15 bankovek, nějaký ty drobný a to vše s výškou cca 16mm. Je pravda, že drobný v ní nosím jen dvě/tři mince a zbytek házím doma do kasičky. Když ji méně nacpu jsem někde na 10-12mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 (upraveno) Ja jsem podobne typy slimek zkousel a musim rict, ze mi to moc nevyhovuje. Jsou to spis penezenky na noseni v predni kapse nez v zadni. A tady ty tvrdy materialy jako kov a plast me v zadni kapse proste tlaci. Pokud to nosis v zadu, zustal bych u podobneho typu, ale kozene. Ta se lip prizpusobi. Upraveno 7. října 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Ta moje je z teletiny, bez kovu. Nosím ji vzadu v džínách a vepředu když mám třeba kraťasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Ja to nemyslel jako reakci na tebe, ale tak nejak obecne na tady ty drzaky karet. Mel jsem plastovou a nee. Poridil jsem kozenou a cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Este prihodim do osudia tuto znacku, v praci to niektori kolegovia pouzivaju uz par rokov, ja objednam tento tyzden - konkretne ten N Wallet a E8 Wallet. Maju desiatky farebnych variacii i materialov. Su to poliaci. https://elephantwallet.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Díky, tak tomu říkám minimalismus - je otázka kolik ta guma z tepláků vydrží, ale extra bod za aspoň elementární prostor na mince/klíče/paměťovky/žetony a podobné blbiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Je to všechno hezký, ale jak řešíte malý techničák a vůbec papíry k autu? Extra pouzdro? Necháváte v autě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Na malej techničák+složenou zelenou kartu bývá dost schovek v autě (ofocené je mám v mobilu) - a jaké další papíry k plecháčovi potřebuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Máš pravdu, vlastně žádné velkoformátové už nemám - jen útržek od dálniční známky a do ciziny souhlas s použitím firemního auta k soukromým cestám. Nechávat malej techničák v autě se bojím. Nějaký tip na úkryt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Ja 'skovavam' ve stinitku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Jo jo, ja taky ve stinitku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 V loketce. Jinak sem vobjednal tu karto-nosičku z Etsy. Sou to taky poláci, tak sem zvědav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Pánové, mám několik roků koženou BIG SKINNY poslanou s USA. Lepší peněženku jsem neměl. Tenká, skladná a za dobrý peníz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Lowcost alternativa muze byt toto.Distressed za 12? z ebay pred dvema lety. Uz dosluhuje, ale vejde se tam vse, co je nutne a fajn bonus je vyjimatelny klip na bankovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Ja mam na technicak, zbrojak atd. extra pouzdro. Ono to stinitko nebo loketka na motorce blbe drzi. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se