sibirnaya Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Je možné do slimfold original soft shell narvat doklad o velikosti starého občanského průkazu (např. do kapsy na papírové bankovky)? Díky moc. Pokud ne, nemáte prosím někdo tip na peněženku, která to zvládne?Ja nosil velkou vobcanku ve fochu pro bankovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 sibirnaya:Super, pokud se tam dá nacpat, tak budu spokojenej Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Slimka právě došla. Dobrá je. Vlezlo se všechno, co jsem potřeboval. Quotnu sám sebe a přidám pár postřehů po dvou týdnech používání. Samozřejmě alfa a omega je velikost, pro mě ideálně skladná, není problém nosit v přední kapse u kalhot.Vyndavání karet chce chvilku cviku, ale dá se. Takový to rychlý hledání přes okýnko když je karta vespod mi zatim moc nejde.Pod gumu se vleze o pár drobnejch ; dvě pajsky a dvacka no problemo.Materiály se tváří, že by mohly něco vydržet. Kolem a kolem panuje spokojenost, chvilku s tim vydržim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Tak jsem dal softshellce týden šanci, když jsme u těch minirecenzí. Design, rozměr, hmotnost, bankovky, stravenky, Non-RF platební karty, doklady - vše OK. Lovit mince z druhé kapsy už mi připadlo poněkud nekulturní (automaty u nás holt stokoruny ani karty nežerou) - ale asi bych s tím dokázal přežít a jako nenápadná lehoučká alternativa do letních šortek to do budoucna nebude marné. Důvodem proč jsem se "v procesu" kajícně vrátil k poctivé Zrnově kůži byla paradoxně ona "žádaná a vychvalovaná" RFID-block fíčura (šlo o "testovací" nákup z druhé ruky = tenhle detail jsem neřešil), kvůli které už bohužel nestačí u závory/dveří/turniketů peněženkou mávnout a pokračovat, ale příslušná karta se musí trapně lovit a páčit ven - a to i když jsou dané karty zasunuté zvenku toho "alobalu" (zjevně to funguje na principu rezonátoru, který zaruší nabíjení a vysílání ve své blízkosti). A i kdyby ten fajnově vypadající hadr pár vytažení vydržel, při každém průchodu závorou/dveřma (>10x denně?) se mi ho drát nechce, nemluvě o tom že je to otravnější než hledání podělaných klíčů. A představu že by mi při páčení konkrétní karty podzimní déšť chcal do hadrové štrajtofle, za krk, staženým okýnkem do auta atd. prozatím nepovažuju za průchozí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Nemáte někdo zájem o některou z peněženek Slimfold ? Moty pro mě bude objednávat jednu zapomenutou a do obálky se vejsou dvě :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Tak pozdě, už je to vyřešené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Nova Nano SlimFold v nabidce https://www.slimfoldwallet.com/products/thin-wallet-nano-soft-shell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 to kdybych věděl, tak bych asi pčkal, no uvidím, snad už tento týden donde micro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Honzo poslali mi slevu na NANO s 20% slevou + free shiping po svete, popr objednej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 paráda, tak uvidím jaká bude micro a ozval bych se:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jatmz Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 https://www.timberland.com/shop/smooth-leather-passcase-a1cnw214 ...takuto dolarovku mam kupenu uz par rokov - v podstate lacna, spratná a vydrzala fakt vela, zatial sa nederie.platobne karty nosim tri + vodicak, obcianku a kartu poistenca.jedina nevyhoda, napchate iba 10 a 20 eurovky, vacsie bankovky uz trcia ... ceske peniaze maju v tomto vyhodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Třeba se někomu bude hodit. Dnes ještě fungovalo. Doprava zdarma a -20%, Code: BLACK-20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Uvažuji o nove penezence a zaujala prosla vam uz nekomu pres kapsu :-) https://www.dannypstyle.cz/collections/penezenky/products/kozena-slim-penezenka-tmave-hneda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Mám verzi s kapsou na drobný cca 2 roky a drží.Klidně ji doporucim Přijde mi normální rozměr, Slim bych nazval neco jinýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Dej aktuální fotku po dvou letech používání Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Na vrchní straně je trošku odřeny lak, ale to je snad normální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 No vypadá dobře nikde se nepáře díky :-)Ještě Ještě jsem koukal na tuto https://www.charlestonclub.cz/collections/tenke-kozene-penezenky-charleston/products/panska-slim-kozena-penezenka-charleston-broadway Ale ta kuže bude asi nic moc připadá mi mnohem tenčí a jemnější. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Podívej se ještě na nabídku Bellroy, v Praze k vidění třeba v Panské Pasáži (Gentleport), osobně používám už cca rok Note Sleeve Cocoa. Případně můžeš kontaktovat někoho ze zdejších mistrů a nechat si ušít na míru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 No to už mě taky napadlo že bych oslovil zdejší machry přes kůží myslím že zrno už tady nejake fotky peněženek dával. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Belroy jsem viděl a do tý bych nešel. Kdybych na tu peněženku tenkrát nespěchal, tak bych určitě využil zdejší mistry. Třeba jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se