Přejít na obsah

Slim peněženka

Doporučené příspěvky

Je možné do slimfold original soft shell narvat doklad o velikosti starého občanského průkazu (např. do kapsy na papírové bankovky)? Díky moc.

Pokud ne, nemáte prosím někdo tip na peněženku, která to zvládne?

Ja nosil velkou vobcanku ve fochu pro bankovky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Slimka právě došla. Dobrá je. Vlezlo se všechno, co jsem potřeboval.

Quotnu sám sebe a přidám pár postřehů po dvou týdnech používání.

Samozřejmě alfa a omega je velikost, pro mě ideálně skladná, není problém nosit v přední kapse u kalhot.

Vyndavání karet chce chvilku cviku, ale dá se. Takový to rychlý hledání přes okýnko když je karta vespod mi zatim moc nejde.

Pod gumu se vleze o pár drobnejch ; dvě pajsky a dvacka no problemo.

Materiály se tváří, že by mohly něco vydržet.

Kolem a kolem panuje spokojenost, chvilku s tim vydržim.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dal softshellce týden šanci, když jsme u těch minirecenzí. Design, rozměr, hmotnost, bankovky, stravenky, Non-RF platební karty, doklady - vše OK. Lovit mince z druhé kapsy už mi připadlo poněkud nekulturní (automaty u nás holt stokoruny ani karty nežerou) - ale asi bych s tím dokázal přežít a jako nenápadná lehoučká alternativa do letních šortek to do budoucna nebude marné.

Důvodem proč jsem se "v procesu" kajícně vrátil k poctivé Zrnově kůži byla paradoxně ona "žádaná a vychvalovaná" RFID-block fíčura (šlo o "testovací" nákup z druhé ruky = tenhle detail jsem neřešil), kvůli které už bohužel nestačí u závory/dveří/turniketů peněženkou mávnout a pokračovat, ale příslušná karta se musí trapně lovit a páčit ven - a to i když jsou dané karty zasunuté zvenku toho "alobalu" (zjevně to funguje na principu rezonátoru, který zaruší nabíjení a vysílání ve své blízkosti). A i kdyby ten fajnově vypadající hadr pár vytažení vydržel, při každém průchodu závorou/dveřma (>10x denně?) se mi ho drát nechce, nemluvě o tom že je to otravnější než hledání podělaných klíčů. A představu že by mi při páčení konkrétní karty podzimní déšť chcal do hadrové štrajtofle, za krk, staženým okýnkem do auta atd. prozatím nepovažuju za průchozí...  :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

https://www.timberland.com/shop/smooth-leather-passcase-a1cnw214

...takuto dolarovku mam kupenu uz par rokov - v podstate lacna, spratná a vydrzala fakt vela, zatial sa nederie.

platobne karty nosim tri + vodicak, obcianku a kartu poistenca.

jedina nevyhoda, napchate iba 10 a 20 eurovky, vacsie bankovky uz trcia ... ceske peniaze maju v tomto vyhodu :)

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

No vypadá dobře nikde se nepáře díky :-)

Ještě Ještě jsem koukal na tuto

https://www.charlestonclub.cz/collections/tenke-kozene-penezenky-charleston/products/panska-slim-kozena-penezenka-charleston-broadway

Ale ta kuže bude asi nic moc připadá mi mnohem tenčí a jemnější.

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...