jiriku23 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Netuším na co odkaz, techničák a zelenou kartu, mám v autě ve stínítku.... na to jsem odpovídal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Na tu šrajtofli z Ali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 mam to v autě na stínítku+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 https://s.click.aliexpress.com/e/c6856GxAGubintu slim wallet altual price 4.44USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Tak mam další starost :- mam slimku od Rip Curl, kde jsem měl cca 6-8 karet, průhledný slot na ID a místo na bankovky, které se musely ohnout aby nečuměly ven- koupil jsem "slimku" od MAGPUL - průhled na ID (služebák), z druhý strany 2 sloty na karty kde mam celkem 4 karty plus papírek a kolky, a uprostřed je kapsička na bankovky, který se musí ohýbat ještě víc jak do Ripky - zamiloval jsem si jí, je dokonale minimalistická JENŽE, nemám kam dát zbroják teď co teď? Kdysi jsem měl SlimFoldku od Dava, original tyvek. Ještě ji někde mam, ale už neni použitelná. Nemáte někdo novou SlimFold original ze softshellu? Že bych to zkusil? Musí se tam vejít ZP a musí být pohodlná na nošení. Za tipy díky. Přikládám fotky těch dvou co mám Rip Curl - tahle moje část menší byla součástí větší peněženky, kterou jsem prodal zde, ta se mi nelíbila, chtěl jsem jen tuto menší. MAGPUL - minimalistická, ale úžasně skladná a pohodlná na nošení. Matroš megapříjemný. Ale k čemu mi to ted je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Tak co jsem nahrál karty do mobilu, jedu Edenred přes apple pay, tak pokud někdo nechce čekat Gubintu černou mám k dispozici, mě už navždy stačí pouzdro od Lingera ale časem i to půjde do šuflíku...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 po nejake dobe to tu trochu ozivim, shanim slim penezenku a rozhodl se objednat micro softshell od slimfold. Zjistil jsem, ze aktualne bezi KS kampan na novy typ, ktery je malinko vyssi +1,5cm nez ta micro (tj. vejdou se tam ?, takze i nase 2litry), navic jako bonus (aspon pro me) je v ni mala mincovka na par drobnych. Takze si radsi pockam do dubna 2020 a jdu do noveho typu.Treba to bude zajimave i pro nekoho dalsiho z vas, tak tu davam link...https://www.kickstarter.com/projects/slimfold/minimalist-thin-travel-coin-wallet jinak kvuli lepsi cene (-10$) jsem objednal set 2ks, tak budu mit jednu k prodeji, kdyby mel nekdo zajem, prosim SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Ja si pristi tyden jedu pro tuhle tak jsem zvedavy :-)https://bagind.cz/produkt/indka/?gci=a9966e98d176a0e90ee996ba721d0bae3e4508bc&utm_source=glami.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Glami.cz&utm_content=dmd_3475351806_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Tak pak napiš jak to vypadá. Začíná se mně rozpadat tyveková slimfoldka, tak pátrám po náhradě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Určitě dám vědět :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 od doby co přišly platby mobilem jsem skoro zapomněl, že mám i peněženku. je to momentálně jen něco, co mám někde v kufru, batohu, aktovce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Taky tak, a kdyby šlo do telefonu nahrát OP + ŘP, tak ji asi i nechám doma v šupleti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Přesně app na věrností karty plus malé pouzdro od Zrna a jsem maximálně spokojen, mám tam jen OP+ŘP a hotovost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 https://www.indiegogo.com/projects/stealth-wallet-ultra-thin-strong-8-card-wallet/x/19432851#/Objednal jsem si tuhle opravdu minimalistickou Stealth Razor. Trošku pokus. Opravdu minimalistická (prázdná necelé 0,3mm), na osm karet (lépe šest) a 4 bankovky (v reálu 7-8 OK, více se vleze, ale už má tendenci to vyčuhovat. Šíře bankovek ideálně dolary naše 2 a 5 tis to sice pojme, ale uprostřed tam udělá trošku zářez (když jich je víc jak 1-2, tak ne a přizpůsobí se podle nich)Cca. po dvou měsících denního nošení, kdy je "přetížená" je stále jako nová. Pocitově je super, nikde netlačí nepřekáží. Absence mincí nevadí, hodila by se však o trošku větší šíře aby to bylo friendly i pro větší bankovky - raději než vegan friendly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Muzu doporucit moji novou penezenku, je pekne zpracovana a na kozenou i celkem tenka. :-) Akorat se divam ze od meho nakupu lehce zdrazil.https://www.etsy.com/listing/516930669/coin-mens-wallet-leather-wallet-coin?ref=shop_home_active_3&frs=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Do pondělí je 20% sleva a poštovný zdarma na SlimFold Wallet. Kód Black-usa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Asi někde dělám chybu, ale já tam mám poštovné 27,95 dolaru, což mi nákup trochu zabíjí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Ráno jsem objednal, teď jen rychle proklikal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 (upraveno) Já tam ten výběr nemám, mám to natvrdo. edit: teď jsem zkusil objednat jen dvě a mám to stejně jako ty. Upraveno 28. listopadu 2019 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Mně to vyšlo fajn, jedna slimka soft origo, -20% a zdarma shipping. Jenomže jim nelze zaplatit převodem a já nedávám údaje svý karty k dispozici, pokud nejsem v extrémní situaci. Takže bohužel nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se